Ženitne posredovalnice?
Spider se vidi, da si bolj malo v tej gostilni in nisi na tekočem.:) No glede moških je res sama “stara garda”, razen On_(e) se mi zdi, da je bolj frišen, kar se pa ženskega tima tiče, imaš pa veliko novih: zlata ribica, zmedena samička, krivokljunčica, katenjka, metka84, HM30 – ta te je pred časom nekaj zanimala, če me spomin ne vara.:)
Ja Robi pa je še vedno policaj, ki skrbi za red in disciplino…. kakšnega plačilnega naloga tukaj gor še ni dal, menda pa to vsak dan kar rad počne :))))
metka84, ampak v tej temi je debata o tistih, ki iščejo preko posredovalnic, oglasov itd. Torej o ljudeh, ki imajo težave pri iskanju partnerice/ja, o ljudeh ki sem jim ta preprosto se zgodi nikoli ali pa skoraj nikoli ne zgodi, bodisi iz takšnih, bodisi iz drugačnih razlogov. In vsi tisti ki iščejo partnerico/ja na ta način, kako naj se ti ljudje izognejo vprašanjem kot so ali si preskrbljen, ali imaš službo, avto itd?
Hm… verjetno ni tako težko (na nek način), če jim to ni najbolj pomembna stvar. Oz. dajejo večjo vrednost, temu ali ne pije, ne kadi, ali razume sebe, drugega, ali je strpen, dober pa ne razsipen, in še in še…
Čeprav, slej ko prej pride tudi do tega pogovora (lahko samo kot “dotik”, lahko pa kot iskanje rešitev-do iskanja razlogov zakaj, kako odpravit, kako s tem živet ipd.). Ne vem, zakaj pa bi se temu naj izogibal. Kot tudi ne vem, zakaj bi se izogibal vprašanjem o otrocih, družini. O čemerkoli, pravzaprav, saj pravzaprav tako spoznavaš drugega, da ti le ta o sebi govori, govori in govori…
Glede omenjanje družin, otrok, Metka84, On_
pa bi na kratko podala samo ta komentar… Meni nekoga označevat z nenormalnim oz. nenormalno, no, nekako se mi ne zdi fer. Prav tako mi ima to vonj po obrekovanju. O nekom govoriti, ki o tem nič ne ve, ne more komentirati, ti odgovoriti, potrditi ali ovreči neke vtise z “ne/pravilno” tolmačenostjo. Bi bil svet lepši, če bi imeli ljudje nekoliko več moralnih vrednot, in v sočloveku ne bi “iskali” slabo ampak dobro.
Sicer pa, vidva že vesta.
Smisel te zanima.
Ženski čvek je virtualna gostilna. Na eni strani sedijo sramežljivci matjažko, Marko, On_…, na drugi sedi ženski tim aleksandra, japkica, Bibita..pa še kakšna.
Ženske opisujejo, kakšni moški so jim všeč, sramežljivci pa vse skupaj tiho akceptirajo, preveč na glas si ugovarjati ne upajo, ter se trudijo dobiti vsaj malo pozornosti žensk.
Včasih v lokal prirohni huligan Spider, razbije par kozarcev, prime kakšno žensko za rit in kakšnemu tipu nadeva okoli ušes.
Ko je prevroče, pride policaj Robi naredit red.[/quote]
Meni je pa tole prav smešno. Spider isnt’ that bad afterall. 😉
Tudi sama sem mislila, da to ni mogoče, ampak se da, če vklopiš razum, in dejansko 3x ali večkrat prebereš napisano in dejansko slišiš, ko ti človek recimo pove, da ga je strah tega in onega. Se pravi, dojemaš vse, kar ti ta oseba pove ali napiše, ne samo tisto, kar ti je všeč. In si ne dovoliš sanjarit o nekom, ki ga dejansko NE poznaš. Ker mi smo tisti, ki mislimo misli, čustva pa samo sledijo mislim.
Čustva ponavadi prehitevajo misli, če izhajajo iz srca:). Saj če ti nekdo pove, da ga je strah, potem je dovolj, če je v tebi kanček srčne kulture. Ne vem zakaj bi se morali zavestno prepričati, da je strah neprijetno čustvo in da je nekdo morda v stiski. Zakaj ob tem vklopiti razum? A ni srce tisto, ki je “mehkejše”?:)
Čustva ponavadi prehitevajo misli, če izhajajo iz srca:). Saj če ti nekdo pove, da ga je strah, potem je dovolj, če je v tebi kanček srčne kulture. Ne vem zakaj bi se morali zavestno prepričati, da je strah neprijetno čustvo in da je nekdo morda v stiski. Zakaj ob tem vklopiti razum? A ni srce tisto, ki je “mehkejše”?:)[/quote]
Ne mislim it v podrobnosti. Predstavljaj si, da dobivaš mešane signale oz. pač darilo ” z napako”. Če bi bila nerealna, bi slišala samo tisto, kar ti paše, se pravi samo darilo bi vzela, tisto, kar ti pa ni kul, pa zanemarila … dokler te tisto ne bi darilo po betici. Potem pa si rečeš, saj res, saj to sem vedela že na začetku pa sem “pozabila”. No in če to nekajkrat doživiš, je pametno, da se iz tega kaj naučiš za naprej 😉
Čustva ponavadi prehitevajo misli, če izhajajo iz srca:). Saj če ti nekdo pove, da ga je strah, potem je dovolj, če je v tebi kanček srčne kulture. Ne vem zakaj bi se morali zavestno prepričati, da je strah neprijetno čustvo in da je nekdo morda v stiski. Zakaj ob tem vklopiti razum? A ni srce tisto, ki je “mehkejše”?:)[/quote]
Ne mislim it v podrobnosti. Predstavljaj si, da dobivaš mešane signale oz. pač darilo ” z napako”. Če bi bila nerealna, bi slišala samo tisto, kar ti paše, se pravi samo darilo bi vzela, tisto, kar ti pa ni kul, pa zanemarila … dokler te tisto ne bi darilo po betici. Potem pa si rečeš, saj res, saj to sem vedela že na začetku pa sem “pozabila”. No in če to nekajkrat doživiš, je pametno, da se iz tega kaj naučiš za naprej ;)[/quote]
To, da dobivamo mešane signale iz okolice in si vsega ne znamo, ne moremo interpretirati, mi je jasno. To je realno pričakovanje, ker niso vsi ljudje toliko odprti, dojemljivi, da bi nam posredovali še podnapise:). Tudi ni vedno smiselno. Včasih je bolje zaključiti zgodbo, ki se morda še začela ni. Življenje je nepredvidljivo ravno zaradi različnosti ljudi, ki nas obkrožajo. Ja, včasih imaš srečo in te pamet sreča že na začetku. Temu rečem intuicija, na njo dam veliko, zadnje čase ogromno:). Seveda se iz izkušenj učimo, ampak kaj ko je teh izkušenj vsak dan več za malo morje:).
Koliko je takih, ki so sposobni dojemat vse, kar jim druga oseba pove ali napiše, ne samo tisto, kar jim je všeč? Na tem forumu?[/quote]
Glej, to je nemogoče, ker oddajnik in sprejemnik nista vedno na isti valovni dolžini. Zakaj bi bili vedno tako močno kompatibilni? Meni je všeč, če se krešejo mnenja, če si s pomočjo dodatnih vprašanj in odgovorov ustvarjamo vsaj približno sliko. Meni je všeč marsikaj in ne samo tisto, kar jemljem za svojo resnico.
Ne mislim it v podrobnosti. Predstavljaj si, da dobivaš mešane signale oz. pač darilo ” z napako”. Če bi bila nerealna, bi slišala samo tisto, kar ti paše, se pravi samo darilo bi vzela, tisto, kar ti pa ni kul, pa zanemarila … dokler te tisto ne bi darilo po betici. Potem pa si rečeš, saj res, saj to sem vedela že na začetku pa sem “pozabila”. No in če to nekajkrat doživiš, je pametno, da se iz tega kaj naučiš za naprej ;)[/quote]
Točno tako je.
Poleg tega je treba stvari interpretirati v kontekstu oziroma glede na okoliščine, dejanja. Strah me je lahko pomeni točno to, lahko je pa samo v celofan zavit Nočem oziroma Ne bi.
It za tole bi pa rabil podnapise, prosim.
Zdi se mi da si pozabila napisat še nekaj kar se je kuhalo pod tvojo kapo, da je to prišlo na ekran 😉
Mogoče Metka razume, meni ni pa nič jasno…. drugi spol 😉 :)))
It se je spotaknila v to, da mi je čudaško, če na profil, da iščem družbo za nek dotični šport , nekdo piše, da hoče otroke… in da če to napišem, da je opravljanje, čeprav sem povedala greh, krivca pa ne.
To je tako kot, če bi jaz prodajala avto pa mi bi pisali le taki, ki bi hoteli, da jim prodam kosilnico. Ki je pa jaz nimam, ampak oni jo vseeno hočejo. To je zame čudaško.
Zdi se mi da si pozabila napisat še nekaj kar se je kuhalo pod tvojo kapo, da je to prišlo na ekran 😉
Mogoče Metka razume, meni ni pa nič jasno…. drugi spol 😉 :)))[/quote]
Mogoče Metka razume, meni ni pa nič jasno…. drugi spol 😉 :)))[/quote][/quote]Metka kaj pa veš, mogoče si pa kaj spregledala, kak internetni sleng 😉 in v šifrah pomeni, da če napišeš, da iščeš nekoga za dotični šport pomeni, da si želiš otroke…. in se ti javljajo “kandidati” 😉 :)))
Ja logično razmišljanje “omejenih”, stereotipnih ljudi, da če se dva po spolu različna človeka, družita jima gre le za to kako bi…. Ker ne more bit druge razlage za to početje kot kur**ja…. :/
Bolje da ni šel s tabo “športat” k bi ga samo izkoristila…. 😀
Saj to te je potem verjetno razveselilo, ker ti tako tega ne iščeš. Verjetno ti je le želel pomagat se znebit morebitnega bremena njegovih pričakovanj o “kaj več” kot športanje. Verjetno še danes skupaj športata. 🙂
Ti si za drugi planet. Samska ženska, ki išče moške kao za prijateljstvo.
Vmes nekam sumljivo naštevaš, kaj vse te pri moških moti, zakaj te karkoli moti, če itak iščeš samo druženje, kao.
Samski moški, ki iščejo zvezo, ti naravnost povedo kako pa kaj, ti si pa presunjena. Ja, glej, normalni so, iščejo zvezo.
Samski moški verjetno ne rabi nove ženske prijateljice, ki jo je našel preko oglasa.
Vezani moški pa spet, zakaj bi se družil s tabo. Če rabi ljubico, bo iskal tako, ko da. Nisem še slišal, da bi vezani moški iskali prijateljico, ki ne da.
Če vsi vozijo v eno smer, ti pa v drugo, poglej prometne znake, verjetno si kje zgrešila.
Metka, kaj ti je pomembno pri moškem, ki se ukvarja z istim športom, kot ti? Katere kriterije mora še izpolnjevat? Spider ima point tule.
Forum je zaprt za komentiranje.