Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženitne posredovalnice?

Ženitne posredovalnice?

Zdaj si me pa nasmejala. Ženskam je lahko pametovati o stvareh, ki jih itak ne počnete.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Sej se zavedaš, da se tvoj prvi stavek tepe z drugim?[/quote]
Sem tudi jaz že mislil to napisati, pa si mi vzel s tipkovnice. Od plašnega tipa ne gre pričakovati samoiniciativnosti in dinamike pri osvajanju oz. osvajanja nasploh ne gre pričakovati. [/quote]Če je nekdo tako plašen, da si niti tega ne upa priznat, da ga je strah…. naj pač ostane sam, naj se ne podaja v nevarnost.
No ko ga bo bolj strah tega, da bo ostal sam, kot pa tega, da bi koga ogovoril, takrat bi se pa znale stvari obrnit drugače 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ko bi le bi bilo tako enostavno kot tukaj pišeš. Dejstvo pa je, da mnogi tipi ne uspejo iti preko tega strahu, temveč še naprej ždijo v kotu.

Tukaj je tipičen primerek ki ga opisuješ: http://med.over.net/forum5/read.php?95,7999345,7999345#msg-7999345

Marko, neutemeljeno si ciničen, zase si že itak povedal, da do žensk “pristopaš” zgolj na internetnih portalih.[/quote]
Četudi že ni to ni pomembno, ampak tega pa res nisem povedal. Samo ti si si tako razložil.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Trnovc, tisti primerek, ki ga kažeš na linku. Ja, ok. Ampak moraš pa vseeno razumet, da človek nekaj časa ždi v svojem strahu in svojem ne ukrepanju kar nekaj časa, preden spozna, da se bo moral premakniti naprej. Vsi delujemo več ali manj podobno, nekateri na teh, drugi pa na drugih področjih. Vsakega strah vedno na nek način vsaj malo ovira, dokler ne začneš spoznavati, kaj sploh strah je in da je to nekaj, česar se ni nujno potrebno znebiti, pač pa le premagati in kljub prisotnosti le tega, ukrepati. Tudi ta “primerek” bo morda čez čas drugače ukrepal. Ne moreš rečt, da je to primer tega, ki nikoli ne ukrepa. To boš lahko rekel, če bo tip še vedno enako razmišljal, ko bo star 75 let. 🙂 zdaj se je samo znašel v izkušnji iz katere se lahko nekaj nauči.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Potem bi morali raziskati vpliv tople vode v stanovanju na “zavrtost” Slovenk?? 🙂
Pipico priškrnit, pa naj se umiva samo s hladno ali pa mlačno, da bodo manj zavrte? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Od kod sploh fama o hudi zavrtosti Slovenk?

moja zavrtost temelji na dejstvu, da če se s tipom samo pogovarjam že govori okol kolk me je nategnu. Kajti tipi ne vedo, da pogovor ni isto kot sex. Ampak važno je, da ga drugi vidijo, da se je pogovarjal z mano. Ljudje pač ne sexmo na javnih mestih, to mora nekdo povedati naglas, če pa je to res je pa itak vseeno. Poleg tega pa nisem tele, ki komaj čaka nekoga, ki ve’ kaj rabim in na kakšen način. Rabim tipa, ki je odločen, zaupljiv, verjame vame, po možnosti govori nekaj jezikov, potuje in ima svoj življenjski cilj in predvsem dela nekaj dobrega v kar verjame in to tudi živi. Če kdo pozna kakšnega takega naj mi javi, ker ga že zelo dolgo čakam.

Mogoče od tega da je on “obstal na mestu” dočim Slovenke si nekoliko zrasle, dozorele (v duhovnem smislu), Ukrajinke pa te možnosti niso imele (vsaj ne večina) in razvojno ostale pod njim, delujejo bolj po principu nagonov in se jih, da lažje obračat, kar po večini uspe tudi nekoliko “zakrnelim” tipom. Ali pa ima samo takšno predstavo o njih in si zato več upa in je posledično bolj uspešen?

Zdaj si me pa nasmejala. Ženskam je lahko pametovati o stvareh, ki jih itak ne počnete.[/quote]

Spajder, samo zate:
Vsi smo kdaj plašni in nas je strah pa zato še ne ždimo v svojem kotu in čakamo da “nevarnost mine”. No, nekateri že 🙂

Če v tvojem svetu samo moški osvajate, še ne pomeni, da je tako tudi v svetovih drugih ljudi. Recimo, v mojem osvajata oba spola.

Me prav zanima, koliko moških forumašev se bo javilo in ti pritrdilo.

Sej se zavedaš, da se tvoj prvi stavek tepe z drugim?[/quote]

Ne. Samo ti nočeš sprejeti tega, da smo si različni.

Si pogledala v kakšnih specializiranih prodajalnah?

Ja, in to spoznanje da je treba nekaj ukreniti se pojavi tudi z neko mero zrelosti pri neki starosti. Za nekega 25-letnika ki pa še kar naprej ždi na mestu in ničesar ne ukrene, pa težko rečemo da bo prej ali slej spoznal, da mora nekaj ukreniti. Namreč pri teh letih naj bi človek bil že toliko zrel in pripravljen sprejemati odgovornost za svoja dejanja, da bi mu dejstvo da bo moral dejansko nekaj ukreniti (poudarek na dejansko, ne le na filozofiranju kaj bi bilo treba narediti) bilo kristalno jasno in se končno tudi lotil nekaj ukreniti. Grem stavit da bo on še precej let na mrtvi točki, če ga ne bo celo doletela enaka “usoda” kot tistega Brez_punce, da bo šel v grob brez da bi se v življenju sploh dotaknil kakšne ženske.

Mogoče zato, ker Slovenke svoje svinjarije zelooo dobro skrivajo. In potem zunanji opazovalci dobijo občutek, da so zavrte.
Tudi Slovenke z socialnega dna se prodajajo, mogoče ne pred vašim pragom, ampak zagotov pa po privat stanovanjih, v avtomobilih, v tujini.
Materialistke lahko najdeš vseposod. Tudi veliko Slovenk je materialistk. Hudiča na tem forumu jih je polno, pa vas očitno to nič ne moti. Logično pa je, da Ukrajinke ne bodo prišle na slabše. Bi kdo od vas zamenjal svoj dom za eno kolibo v Afriki zaradi ženske?
Če pa gledaš visokošolane pa sta Rusija in Ukrajina v veliki prednosti pred nami. Predvsem Rusija. Mislim tam imaš prvič več žensk in drugič Rusija je samozadostna veleseila in imaš različne profile visokošolanih žensk. Od zdravnic, računalničark, meneđerk, inženirk, …. Pri nas je 95% visokošolanih žensk napiflanih, nezanimivih družboslovk. Verjetno jih ima tudi večina magisterije in doktorate iz bulshita. Pa Slovenk je samo miljon. Tako, da je pri nas bolj revna izbira.
Ni nujno da gres v Ukrajino ali pa Rusijo. V bližini inaš Poljsko, Slovaško Mađarsko, Česko. Samo moraš pohitet, ker nas te države prehitevajo in se bomo kmalu mi k njim selili ne one k nam 🙂

Ob prebiranju te teme sem pomislil tudi na to kako je možno, da se ljudje poslužujejo takih načinov spoznavanja (da se razumemo, nimam nič proti tem in tudi ne označujem tega kot nekaj slabega) oz. da je tak način spoznavanja v porastu. Zato ker v vsakdanjem življenju preprosto ne naletimo na osebo, s katero bi se zgodilo kaj več? Ali zato ker smo postali bolj zaprti, samo še hitimo sem in tja ter zato nimamo sploh časa se ustavit, globoko zadihat in nekoga ki nam je všeč, povabit na pijačo? Mogoče zato ker mnogi ne vejo, kje bi sploh še lahko spoznali nekoga? Morda zato ker je vsaka oseba nasprotnega spola ki jo srečamo, že zasedena?

Izvoliš, zaradi mene si kar uvozi vzhodnjakinjo, jaz sem s Slovenkami čist zadovoljen. Se mi zdi, da idealiziraš Rusijo, dvomim, da si sploh bil kadarkoli tam. Jaz sem bil. In Rusija je zadnja država na svetu, kejr bi si iskal žensko.

Sploh ne idealiziram Rusije in me tudi Rusinje ne zanimajo. Ampak Slovenski večvrednostni kompleks se mi zdi smešen. Če upoštevam, da smo komaj 20 let samostojni in da so nas prej vsi teptali. Slovenci so pokradli lastno državo, gospodarstva praktično nimamo, surovin razen lesa tudi ne. Če nam ne bi švabi avtov delali, Amerikanci pa računalnikov oziroma Kitajci, bi verjetno večina Slovencev še vedno plezala po drevah tako kot majmuni ali pa bi končali v kakšnih taboriščih kot cenena delovna sila. No ja, po resnici povedano tudi ste cenena delovna sila za švabe in naše lopove.
Torej od kod Slovenska nadutost ?

Nadutost, če je že, je lahko posledica strahu, dvoma in nezaupanja.

Ko bi le bi bilo tako enostavno kot tukaj pišeš. Dejstvo pa je, da mnogi tipi ne uspejo iti preko tega strahu, temveč še naprej ždijo v kotu.[/quote]

Enostavnost neke stvari ni indikator uspešnosti. Če je nekaj enostavno, se je bo morda lotilo več ljudi, nikakor pa ne pomeni, da je taka stvar tudi lažje dostopna. Ali obratno, če je nekaj težje dostopno, še ne pomeni, da jo je nemogoče doseč. Najtežji korak je vedno bil prvi.

Dejansko ne poznam prav veliko tipov, ki bi imelo težave s pristopanjem do žensk. Težave se potem pokažejo drugje (recimo v neskladnosti osebnostnih tipov).

Kje pa to živiš, da srečuješ same zasedene? 🙂

Lahko je, ampak prej sumim, da je to posledica umetno privzgojenega večvrednostnega kompleksa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close