Ženitne posredovalnice?
Jaz sem sla v eno od renomiranih agencij, si dala naredit profil, moj nivo clanstva pa je bil tak, da si nisem mogla sama brez protiplacila izbirat potencialnih partnerjev, ampak mi jih je dala na voljo na podlagi mojih karakteristik vodja agencije.
Clanstvo je veljalo 1 leto.
No ze prvi teden je imela kandidata zame. Zal mi ni ustrezal.
Potem od nje 4 mesece ni bilo glasu.
Cez stiri mesece je prisla se z enim kandidatom. Tudi ni bil…
Pa cez en mesec se z dvema… Jaz se nisem videla z nobenim, nato sem se raje vpisala na ona-on. Agencijo pa predcasno skenslala… Moje izkusnje niso glih pozitivne. Hkrati se je vpisala se kolegica in je bila podobno razocarana.
Ce imas malo bolj zahtevne kriterije, recimo izobrrazba, preskrbljenost… se bazen kandidatov kar mocno skrci… Medtem ko zensk je tam malo morje… Moskih pa primnkuje
Zgleda, da si huda carica, pa si se vprasala, če si ti tistim tipom odgovarjala, ali so bili prijazni samo zaradi bontona!? Đabe ti ta tvoja vrhunskost v vseh pogledih, če nimaš pojma o skupnem življenju v partnerstvu. To pišem zato, ker sem tudi sam kontaktiral na tak način in definitivno tukej ni kruha (avtor/ica)), ker ženske previsoko letajo, pa na žalost nikol ne padejo na realna tla, ker skoz sanjajo z odprtimi očmi.
Zgleda, da si huda carica, pa si se vprasala, če si ti tistim tipom odgovarjala, ali so bili prijazni samo zaradi bontona!? Đabe ti ta tvoja vrhunskost v vseh pogledih, če nimaš pojma o skupnem življenju v partnerstvu. To pišem zato, ker sem tudi sam kontaktiral na tak način in definitivno tukej ni kruha (avtor/ica)), ker ženske previsoko letajo, pa na žalost nikol ne padejo na realna tla, ker skoz sanjajo z odprtimi očmi.[/quote]
Zakaj bi me pa to sploh zanimalo?
Jaz vem, kaj hocem in sem to tudi nasla. Samo ne na agenciji.
Odgovor za Moje izkušnje. Itak, da te to ni zanimalo pa niti drugih žensk ne, ker enostavno za sebe mislite, da ste od boga poslane. Je pa res, da vam pač situacija, ki je prisotna v današnjem času, tudi dovoljuje to vrhunsko mišljenje o sami sebi. Kakor koli pa obrneš smo si pa tukaj na istem, v ženitvenih zavarovalnicah ni kruha za partnerja dobit, ampak več ali manj zarad tistega kot sem napisal v prvem postu.
Ja, ona-on, prej bi rekel nateg, ker oglašujejo ženske, ki sploh niso več aktivne…po drugi strani pa imako ženske res takšne kriterije, da te kap, nobeden moški ni za njih dober, očitno res iščejo princa na belem konju, žal konj pride, princ pa ni od nikoder, žal..sem moški 40 let, s svojo hišo, razgledan, športen tip, komunikativen, zelo prijetnega videza, za svoja leta lepo ohranjen, ne kadim, z redno službo, vendar ženske, zmeraj jih nekaj moti, ne želijo povedati v čem je težava, samo začutile so, da ni kemije…govorim za ženske od 30 do 40 let….no , po pogovoru so te iste ženske samske že leta, tudi 7 in več in očitno nimajo v podzavesti niti želje da srečajo osebo za zvezo, postale so samozadostne, marsikatera pri 40 letih niti ni bila nikoli v vezi…ko ji omeniš da si pač želim otroka, če bi postala par, bi one še malo uživale, da padeš dol….o te naše Slovenke razvajene, časi se resnično spreminjajo…pa veliko sreče vsem
Greva en večer ven, stalno se me nekaj dotika, hoče božat, me držat … naslednji dan se nič ne slišiva, še naslednji dan pa nekaj čvekava na msn in mi reče, imam punco.
Odlično model, kako se je pa to zgodilo v dveh dnevih?
Nisva stara 15 let, tudi 20, tudi 30 ne …
Drugače je pa to res, en moški, če ni kemije, je ni, ne pomagajo vse hiše z bazeni tega sveta.
Kje to, na ona-on?[/quote]
Ja pa kaj še. Ona-on je čisto navadna natega. Laži, zavajanja, manipulacije. To počnejo vsi, na čelu z lastniki portala…….[/quote]
Smeh. Ti si tista!
Res ljudje, malo več samokritike, pa bo. En moški je dobro začel, nadaljeval pravljično in šele v zadnjih besedah povedal bistvo (problema). Ko ženski omeni, da bi imel otroka in če bi postala par, bi ona še uživala. Logično. Noben človek ni ravno vesel, da bi se popredmetil, postal izpolnitev želja nekoga. Otroka imaš/si želiš z nekom, s katerim sta že dolgo (nekaj časa) skupaj, ne pa s faking neznano žensko.
Obstaja več tipov samskih ljudi. Tisti zadovoljni. In vsi ostali. =)
No dobro, otroka si lahko želiš sam po sebi, tudi če si samski (krivokljunčica, tam tisti zazvlečeni film je zgodba o tem), je pa to, če ti nekdo na prvem zmenku in še to preko interneta(?!) začne o tem, kako bi imel otroka s tabo, prav specialno scary, pa če si jih dotična ženska še tako želi.
In načeloma si ženske bolj želijo otroke kot moški. Spet kr neko svetobolje noo…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Jaz pa ga nisem tako brala. Po moje je to izpostavil iz nekega začudenja, ali pa ni začudenje, v glavnem po moje “ne razume”, kako ni tudi samskim ženskam nek cilj ustvarit tak odnos, da bo sčasoma prišlo tudi do otroka. Saj to se vsi pogovarjamo. O ciljih, o neki viziji svoje prihodnosti.
Kaj naj rečem. Nisem si mislila, da je tako težko dobiti partnerja, moškega ali žensko.
Že že, samo na začetku spoznavanja je še vse preveč krhko in sveže. Ne moreš že takrat govorit o otroku, četudi si ga nekoč želiš imet. Se mi zdi, da tisti, ki dolgo iščejo in so v tem nezadovoljni, ko najdejo primernega potencialnega, vanj vložijo vse svoje želje, potrebe, vse kar so gradil in kupčkali v teh letih samskosti in lastnega spreminjanja samega sebe. Pozabljajo oz. se sploh ne zavedajo, da moraš partnerju predvsem dat dihat. Čeprav ga imaš, ga dejansko ne poseduješ.
No, tole z otrokom je zanimivo, ker recimo na Ljubezenskih nasvetih neki tip ugotavlja ravno obratno – njega prestrašijo ženske, ki že takoj na začetku omenijo, da bi imele otroka. Se pravi, je isti problem na obeh straneh.
Sicer se mi zdi pomembno, da se glede otrok razčisti še pred spolnimi odnosi (nobena zaščita namreč ni stoprocentna, razen vzdržnosti), samo kar vnaprej napovedat dva ali tri otroke, je pa mogoče tudi malček prehudo.
En moški, če človek (ni pomembno, ali je moški ali ženska) reče, da ne čuti kemije, je kar za verjeti. Težko verjamem, da bi kdo čutil neustavljivo privlačnost, pa vseeno ne bi nikoli več poklical.
Ob moških, ki mi že takole preko neta govorijo o tem kako želijo otroke, dobim občutek, da me obravnavao kot plemensko kobilo ali kravo, ki samo čakak, da jo bo en oplodil. Grdo, ampak tak občutek dobim pri takih tipih. TUdi en moški je očitno tak. Potem pa bo star 45 pa še vedno iskal 30 letnic za oplodit.
No dobro, otroka si lahko želiš sam po sebi, tudi če si samski (krivokljunčica, tam tisti zazvlečeni film je zgodba o tem), je pa to, če ti nekdo na prvem zmenku in še to preko interneta(?!) začne o tem, kako bi imel otroka s tabo, prav specialno scary, pa če si jih dotična ženska še tako želi.
In načeloma si ženske bolj želijo otroke kot moški. Spet kr neko svetobolje noo…[/quote]
Forum je zaprt za komentiranje.