Ženi sem povedal, da se hočem ločiti – ona noče oditi.
Žena ve, da se hočem ločiti in da je vloga za ločitev že oddana. Ona vstraja, da bova vse rešila in noče oditi. Stanovanje kjer živiva je moje še od pred poroke. Kako naj jo spravim ven ker je ne morem več gledati?
Jaz delam, ona ne, in je vedno doma… ko grem v službo je doma in ko pridem domov je tudi doma. Če bi kdaj kam šla, bi ključavnico zamenjal, sem jo že kupil. Nočem je na silo izseliti, samo izgleda, da mi drugega ne bo več preostalo
mijav mijav, 23.02.2022 ob 14:06
najprej se morata ločiti, potem bosta dogovorila delitev premoženja. Če je stanovanje samo tvoje, potem ji moraš najti podobno stanovanje, da se bo lahko odselila in ji seveda dati razumen rok za preselitev.
Moja bivša žena tudi ni delala, je bila kao gospodinja… jaz sem jo lepo izselil tako, da sem ji vse postavil pred vrata v škatle… ona je pol tudi kokodajsala o delitvi premoženja itd… no, dobila je to, kar je prinesla… no, dobila je več, tudi cunje, katere sem ji kupil v času zakona, to je pa tudi to…. niso sodišča več tako zelo naklonjena ženskam, samo toliko v vednost
si me pa nasmejala, 23.02.2022 ob 14:13
Moja bivša žena tudi ni delala, je bila kao gospodinja… jaz sem jo lepo izselil tako, da sem ji vse postavil pred vrata v škatle… ona je pol tudi kokodajsala o delitvi premoženja itd… no, dobila je to, kar je prinesla… no, dobila je več, tudi cunje, katere sem ji kupil v času zakona, to je pa tudi to…. niso sodišča več tako zelo naklonjena ženskam, samo toliko v vednost
ja kar sanjaj, če ni delala, si ji pa še preživnino moral vsaj nekaj časa plačevati.
Haso, 23.02.2022 ob 14:07
Kod nas nema tog problema, ali kod vas nema ni jedne prave muškarćine…
Ej, Haso. Pa elektriko že imate? WC pa je tako na dvorišču. Umivaš se enkrat na leto, ko te namoči dež, in ti temu praviš muščarčina? Haso, smo v 21. stoletju in ne v srednjem veku.
uradnikanonimno, 23.02.2022 ob 16:03
Ej, Haso. Pa elektriko že imate? WC pa je tako na dvorišču. Umivaš se enkrat na leto, ko te namoči dež, in ti temu praviš muščarčina? Haso, smo v 21. stoletju in ne v srednjem veku.
Ampak take zadeve imajo pa bolj urejene kot copatarski slovenceljni.. Pri njih je baba vesela, če izvleče celo kožo, največkrat jih pa zagrebejo sredi noči!
Pojdi nekam za par dni in ji pusti nekaj časa za razmislek. Če si ji to komaj zdaj povedal, je mogoče še v šoku in se te oklepa še bolj. Poskrbi pa seveda za svoje stvari.
Upam, da sta vse razčistila in si ji dal jasno vedeti kje stojiš, vseeno pa probaj stvari najprej rešiti na lep način ( če se to da glede na vzrok za ločitev)
Verjetno imaš odvetnika, če si že sprožil ločitev. Sicer ji pa pisno pošlješ prek odvetnika kot lastnik stanovanja rok za izselitev. Do tačas pojdi stanovat h kakim sorodnikom, da te ne bo živcirala. V stanovanju prej namesti kamere, ki bodo snemale, če bo kaj uničevala, seveda ne pozabi oznacit, da je objekt pod videonadzorom. Mogoče bo za ta plan malo več stroškov, se ti pa dolgoročno izplača.
Aja, predlagam da dokazila o plačilih/račune/dokazila o lastništvu ipd.v času zveze vzameš s sabo, da se jim kaj ne zgodi, ker jih boš potreboval
Lola400, 25.02.2022 ob 09:33
Verjetno imaš odvetnika, če si že sprožil ločitev. Sicer ji pa pisno pošlješ prek odvetnika kot lastnik stanovanja rok za izselitev. Do tačas pojdi stanovat h kakim sorodnikom, da te ne bo živcirala. V stanovanju prej namesti kamere, ki bodo snemale, če bo kaj uničevala, seveda ne pozabi oznacit, da je objekt pod videonadzorom. Mogoče bo za ta plan malo več stroškov, se ti pa dolgoročno izplača.
Aja, predlagam da dokazila o plačilih/račune/dokazila o lastništvu ipd.v času zveze vzameš s sabo, da se jim kaj ne zgodi, ker jih boš potreboval
Pri hitrosti naših sodišč bo šel prej v penzijo, kot bo pa izselil babo iz stanovanja…
Bo moral poseči po drugem načinu
Zaradi tega razloga ženske nočejo več biti gospodinje in čepeti doma ter servirati moškemu. Kot prvič ni cenjeno, kot drugič ni plačano, leta pa grejo. Ni čudno da ženske delajo samo še na karieri.
Ženske bi morale biti doma in ne se ukvarjat z vrhunskim športom, je izjavil en znan bedak pred parimi dnevi.
Gospodinjstvo je tudi delo! Da mene moski zavrže kot smet skozi vrata, bi mu zabila gol (z zaletom!) v njegovo mednožje, da bi si zapomnil za vse večne čase.
Dobro, da nimate mene!
Forum je zaprt za komentiranje.