Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženi je vseeno zame….

Ženi je vseeno zame….

Ženi je čisto vseeno zame.

Sva na bojni nogi že dlje časa, zaradi moje prevare.

Zadnje čase, pa opažam, da ji je zame res vseeno. Sem bil bolan, je kar spregledala, niti ponudila, da gre v lekarno ali dy bi skuhala čaj. Je samo rekla, da bom kmalu zdrav in da je prehlad ter da naj počivam. Niti pogledat me ni prišla k postelji, če kaj rabim. Drži se zase in je skoz v kuhinji.

A si po prevari pričakoval, da bo samo zamahnila z roko in bo tako kot pred prevaro? A za to naj bi bila pa sedaj žena dobra in ne ljubica?

Saj je tebi tudi bilo popolnoma vseeno zanjo, ko si varal.

Samo vrača ti.

Good story ?

Ubogi revček

Naj ti ljubica zdaj kuha čaj in juhicoq

Pametna ženska. Za pomoč ob bolezni pa se obrni na tisto, ki si jokrat porival.

Razocaran si? Samo nad sabo imas pravico biti razocaran. Medtem, ko si se vlacil po drugi, se je tudi drzala v kuhinji in te ni zanimalo kako se pocuti. Zakaj bi njo zdaj moralo?

Res si bogi. In to v glavi, gnoj

Odgovor na objavo uporabnika
Razočaran547, 26.09.2024 ob 21:22

Ženi je čisto vseeno zame.

Sva na bojni nogi že dlje časa, zaradi moje prevare.

Zadnje čase, pa opažam, da ji je zame res vseeno. Sem bil bolan, je kar spregledala, niti ponudila, da gre v lekarno ali dy bi skuhala čaj. Je samo rekla, da bom kmalu zdrav in da je prehlad ter da naj počivam. Niti pogledat me ni prišla k postelji, če kaj rabim. Drži se zase in je skoz v kuhinji.

Ko bo ona bolna jo pa ti ignoriraj, pa bo…

Kolikor si ti skrben vsak dan, toliko je ona, ko si bolan.

Glede na to, da si jo prevaral, si lahko rad, da te sploh prenaša,, ?

A Fu….ra pa ne zna poskrbeti zate? Ti prinesti stvari iz lekarne?

Kar si skuhal, zdaj pojej

Tvoja zena je zame kraljica da te se prenasa,kar si ji ti storil.

Prej kot kraljica, je neskončno neumna.

Kak butelj pa si da je zvedla??

Glej, to kar si si skuhal tudi pojej. Po moje bi bilo najbolje da ji omogočiš da se tudi ona poigra s kom! In potem bosta enakovredna!

Če bi jaz bil tvoja žena, bi zdaj bila že zdavnaj oba ločena. Bodi vesel, da še sploh govori s teboj, če te že pogleda ne … A ona tebe lahko prevara? Če ja, ji priporoči, da se gre tudi ona gonit okoli, da bosta uravnovesila jezno razmerje.

Meh, zgodbica…avtor se nič ne -zagovarja-…

Da si “skočil” k ljubici je tvoja ženka že prej bila premalo pozorna do tebe. In ker si se “pokesal” si se vrnil, pa je še vedno hladna do tebe, namesto da bi se bolj potrudila, da ne bi še kdaj iskal drugje. Sem prepričana, da bi ti ljubica z veseljem kuhala čajčke in te crkljala. Žal tako je. Marsikatera žena jemlje moža samoumevno in se ne čudim , da se toplina in razumevanje išče pri ljubicah

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close