Zenake ki so prebolele kovid
Zanima me, ali se je tudi vam dogaja, da imate cudne menstrualne cikluse?
Sama sem prebolela leto in pol nazaj in od takrat sem imela menstruacijo le 4x. Tudi trajanje menstruacije je cudno. Enkrat 14 dni, potem pol leta nic, pa en teden, dva dni nic, potem pa se 4 dni.
Kako je pri vas z menstrualnim ciklom?
hvala za odgovore.
Ma sem imela na tocno 28 dni. Vedno po tocno 5 dni.
bila tudi pri genekologu, zaradi dolgotrajnega krvavenja, ki ni ugotovil sprememb na matericnem vratu.
ok – lahko recem long covid – ampak leto in pol?
ma bom zvecer pogledala spet objave, ker me res zanima, koliko se jih bo javilo.
hvala dosedanjim odgovorom.
Meni se je začelo pred 6 leti, po vselitviu v novo hišo. Z možem sva bila konstantno bolna, potem pa so me po letu in pol agonije, prepričali, da grem k bioenergetiku, ker uradna medicina ni našla vzroka, in je odkril da imamo probleme zaradi TČ in talnega gretja, ki izjemno negativno vpliva na obtočila.
Pred dvema letoma smo menjali kmplet ogrevanje in sedaj grejemo na radiatorje in je OK, pa spimo ponoči.
podobna pa, 01.11.2021 ob 11:35
Meni se je začelo pred 6 leti, po vselitviu v novo hišo. Z možem sva bila konstantno bolna, potem pa so me po letu in pol agonije, prepričali, da grem k bioenergetiku, ker uradna medicina ni našla vzroka, in je odkril da imamo probleme zaradi TČ in talnega gretja, ki izjemno negativno vpliva na obtočila.
Pred dvema letoma smo menjali kmplet ogrevanje in sedaj grejemo na radiatorje in je OK, pa spimo ponoči.
Daj razloži, kako talno ogrevanje negativno vpliva na obtočila?
cien, 01.11.2021 ob 14:11
Pa joj no, bolj zdravo začnite jest, izogibajte se inflamatorični hrani.
Jaz imam menstro isto kot pred cepljenjem.
Pa preverite pcos. če
Težave z menstro se pojavijo, ko je telo pod stresom, razen če je ta virus tako močen, da ti random vpliva na organe. xD
Ti si včeraj na svet privekalo?
Zakaj misliš, da so ljudje na raspiratorjih? Ker jim je fajn?????♂️
Preberi si simptome long covid! Težave s spominom bodo še najmanjše.
Forum je zaprt za komentiranje.