Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zenake ki so prebolele kovid

Zenake ki so prebolele kovid

Zanima me, ali se je tudi vam dogaja, da imate cudne menstrualne cikluse?

Sama sem prebolela leto in pol nazaj in od takrat sem imela menstruacijo le 4x. Tudi trajanje menstruacije je cudno. Enkrat 14 dni, potem pol leta nic, pa en teden, dva dni nic, potem pa se 4 dni.

Kako je pri vas z menstrualnim ciklom?

hvala za odgovore.

Men ravno zamuja 1 teden pa nisem noseča.

Jaz ne opažam sprememb. Je pa očitno to še eden od simptomov long covida, pa tudi stranskih učinkov cepljenja z mrna cepivi.

Poznam dve, ki imata long covid, pa tudi pravita, da imata zmešano menstruacijo (prej nobena ni imela teh težav).

Ma sem imela na tocno 28 dni. Vedno po tocno 5 dni.

bila tudi pri genekologu, zaradi dolgotrajnega krvavenja, ki ni ugotovil sprememb na matericnem vratu.

ok – lahko recem long covid – ampak leto in pol?

ma bom zvecer pogledala spet objave, ker me res zanima, koliko se jih bo javilo.

hvala dosedanjim odgovorom.

Nimam teh problemov.To so bolj stranski učinki cepiva.

Jaz sicer nisem prebolela,  sem pa cepljena  in opažam podobno. Zadnje 4 mesece po cepljenju ciklus ni normalen,  menstruacijo sicer dobim vsak mesec,  pred tem pa 7 do 10 dni še krvav izcedek.

Cepljene sodelavke tožijo o zelo čudnih nerednih tudi predolgih menstruacijah.. nobenih sprememb na rodilih sicer.

Se katera sooča z miomi in cistami, ki jih do cepljenja nikoli ni imela?

Moja nečakinja ga ni prebolela. Po cepljenju ima menstruacijo samo sem in tja. Ni mena, stara je 34. Do sedaj je imela točno do dneva.

Moja je tudi po cepljenju (trkam na les ?) redna. Za par dni mi jo občasno premakne samo (polna) luna.

Po prebolelem kovidu in 10 zgubljenih kilah v 4 mesecih zaradi izgube voha in okusa se mi je po celem telesu pri 45 letih naredila zelo stara in zmečkana koža! Sem dobila nazaj 3 kile. Ampak koža je zmečkana skoraj povsod in v pregibih najbolj. Kaj naj naredim? Dehidrirana nisem.

Z manstro je zaenkrat vse ok. So mi pa cca pol leta zacel v sopih lasje izpadat. Na polno.

Opa, pa jaz sem mislil, da je to samo posledica cepiva. Ups. “zvarkov”.

Meni se je začelo pred 6 leti, po vselitviu v novo hišo. Z možem sva bila konstantno bolna, potem pa so me po letu in pol agonije, prepričali, da grem k bioenergetiku, ker uradna medicina ni našla vzroka, in je odkril da imamo probleme zaradi TČ in talnega gretja, ki izjemno negativno vpliva na obtočila.

Pred dvema letoma smo menjali kmplet ogrevanje in sedaj grejemo na radiatorje in je OK, pa spimo ponoči.

Odgovor na objavo uporabnika
podobna pa, 01.11.2021 ob 11:35

Meni se je začelo pred 6 leti, po vselitviu v novo hišo. Z možem sva bila konstantno bolna, potem pa so me po letu in pol agonije, prepričali, da grem k bioenergetiku, ker uradna medicina ni našla vzroka, in je odkril da imamo probleme zaradi TČ in talnega gretja, ki izjemno negativno vpliva na obtočila.

Pred dvema letoma smo menjali kmplet ogrevanje in sedaj grejemo na radiatorje in je OK, pa spimo ponoči.

Daj razloži, kako talno ogrevanje negativno vpliva na obtočila?

zanimivo892, 01.11.2021 ob 11:47

Daj razloži, kako talno ogrevanje negativno vpliva na obtočila?

Ne morem razložiti, lahko pa delim izkušnjo. Nemara bi to znal kak fizik, ki bolje razume sevanja in valovanja.

Ste pomislili morda tudi na chemtrail?! Malo se zazrite v nebo. Chemtraili močno vplivajo na upad imunskega sistema – hormonske težave, bolezni ščitnice, rodnost;

Nihče še z gotovostjo ne ve, koliko časa lahko trajajo posledice prebolelega COVID-a.

Sem prebolela in 2x sem cepljena, pa nimam nobenih problemov menst. tako kot prej na 4 tedne 3 dni. Sem pa stara 50 let.

Pa joj no, bolj zdravo začnite jest, izogibajte se inflamatorični hrani.

Jaz imam menstro isto kot pred cepljenjem.

Pa preverite pcos. če

Težave z menstro se pojavijo, ko je telo pod stresom, razen če je ta virus tako močen, da ti random vpliva na organe. xD

cien, 01.11.2021 ob 14:11

Pa joj no, bolj zdravo začnite jest, izogibajte se inflamatorični hrani.

Jaz imam menstro isto kot pred cepljenjem.

Pa preverite pcos. če

Težave z menstro se pojavijo, ko je telo pod stresom, razen če je ta virus tako močen, da ti random vpliva na organe. xD

Ti si včeraj na svet privekalo?

Zakaj misliš, da so ljudje na raspiratorjih? Ker jim je fajn?????‍♂️
Preberi si simptome long covid! Težave s spominom bodo še najmanjše.

Priporočam ti, da se malo podučiš o dejstvih. Težave z menstrualnim ciklom so zavedeni med stranskimi učinki mrna cepiv. Glede na to, da se stranski učinki cepiv pogosto prekrivajo s posledicami bolezni same (miokarditis, strdki, brain fog,…), ne bi bilo nenavadno, če gre tudi za posledico bolezni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close