Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Žena me je klofnila med porodom

Žena me je klofnila med porodom

Bil sem prisoten med porodom, žena se je nekaj napenjala in me stiska za roko že nevem koliko časa, da me je roka že močno bolela in ji rečem “no daj se malo potrudi, da bo že enkrat konec, mene že roka boli.” Nakar začne vpiti name in me klofne. Ne vem čemu je to potrebno. Me pa potem vsaj ni več držala za roko, ker me je res že bolela.

Odgovor na objavo uporabnika
ne vem kaj naj si mislim, 13.08.2021 ob 14:34

Bil sem prisoten med porodom, žena se je nekaj napenjala in me stiska za roko že nevem koliko časa, da me je roka že močno bolela in ji rečem “no daj se malo potrudi, da bo že enkrat konec, mene že roka boli.” Nakar začne vpiti name in me klofne. Ne vem čemu je to potrebno. Me pa potem vsaj ni več držala za roko, ker me je res že bolela.

Glej, glej, bom kar Marta. Da bo več takih, ki se res potrudijo, da se konča. Tudi zanje.

Veš kaj avtor, če bi bila jaz na njenem mestu in bi bil poleg tudi odvetnik ali sodnik bi zaradi tvoje pripombe med porodom kar ločitev vložila, resno.

Ta je imela prave popadke, bogi moz. Mogel si jo za gofljo primit in ji rect “prvi in zadnji otrok ti je to, jasno”.

Da vidimo tebe junaka, kako boš prenesel take krče… Da ti ženska medtem ponudi roko jo boš odgriznil, ne samo stisnil. Kaj pa hodiš zraven. Domov pejd pa mamici jamraj da ti da obkladke na to ubogo rokico.

Ohhh ja, še namočil ga nisi nikoli.

Zdaj imaš pa ene blodnje…

prednisone 10 mg over the counter buying prednisone from canada prednisone 10mg for sale
https://prednisonet.online prednisone 20mg online
buying prednisone without prescription 6 prednisone prednisone 5 mg brand name

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close