Žena in njene pottebe
Ne,sploh ne. Pravi da jo boli ,čeprav sem ful previden . Ni ji. Vse počnem sam okoli nje,še v roke ga ne uzame . Nič ne pove ali ji je fajn ali ne ,še ali podobno tega ni. Tako da se mi v bistvu sploh ne da več. Skušam se pogovarjat ampak je to tabu tema. Tak da si jo upam spustit kamorkoli z komerkoli in vem da ne bo nič :). Pač je aseksualna.
Moja 44, kaže jih vsaj 5 manj. Postava prekrasna, bivša športnica pač in še kar zagreta rekreativka. Na nudo plaži kjer sva redna gosta vidim da se za njo obračajo tudi 20+. Spodaj urejen grmiček, ne prevelik ampak biti pa mora! Prsi lepo stoječe, dobra trojka. Resda malo mehkejše kot v mlajših letih, ampak nič povešene.
Fuka še vedno zelo rada in vedno je. Vsi položaji, v vse luknjice, edino sperme ne mara v usta.
zmedavglavi, 12.09.2025 ob 10:49
Ne,sploh ne. Pravi da jo boli ,čeprav sem ful previden . Ni ji. Vse počnem sam okoli nje,še v roke ga ne uzame . Nič ne pove ali ji je fajn ali ne ,še ali podobno tega ni. Tako da se mi v bistvu sploh ne da več. Skušam se pogovarjat ampak je to tabu tema. Tak da si jo upam spustit kamorkoli z komerkoli in vem da ne bo nič :). Pač je aseksualna.
Kot da bi bral o moji. Čisto nezainterisirana. In mi je pol bz neki rint v njo.
Mi2 sva skupaj 15 let, ona je stara 42 in že par let ima potrebe večje kot jih lahko zadovoljim. Na začetku mi je bilo kar slabo ko sem ugotovil da se občasno dobi z mulci s tindra(ja različnimi) a sem s težavo zadržal zase in se sprijaznil da ji nisem dovolj.
No sedaj ko se vsaj enkrat na teden tudi sam nafukam na njeni dobri kolegici mi kurac tudi doma bolj stoji in sva oba cca zadovoljna.
Pac enostavno drugje bolj rajca, a tudi doma je potem bolj vroče:)
Moja je bolj trda 1x na teden ima dost..sem se navelical ze dolgo nazaj in sem si dobil ljubico ali pa se dobim z kakšnim parom kjer on rad gleda js mu jo pa obdelujem tudi par ur..nedolgo tega smo se na morju dobili ..spodj zgodba ki sem jo objavil na avanturah..sam sem pohoten vzdrzljiv in znam ženski ustrči
Ura že čez 10h zvečer in se spravim v posteljo.
Pogledam na Avanture kaj se dogaja in .na moj oglas prileti vprasanje. Par 35h let isce zabavo. Malo se pomenimo vprasam ce lahko se jutri dobimo in se gremo vozit z colnom v kaksen zaliv igrat. Dasta tel in poklicem. On je bil izgleda napalen in za stvar in reče naj pridem po njuju. Js v avto do čolna in na Krk. Hitro smo bili pri meni.
Ona zelo zadržana in ugotovim da je bila bolj želja njega za srečanje kot nje. Na terasi se menimo malo pijemo in po nekaj časa sem rekel da grem spat in da lahko prespita jutri ju pa peljem nazaj.
Grem na wc in ko se vrnem je stala ob kavču obrjena z hrbtom proti meni. Nezno jo pogladim po laseh poljubim na vrat in se je takoj predala pocasi se stiskava in po joskih lepo počasi. Zacela je presti in takoj sem opazil kako ji prija jo slecem zacnem od zadaj lizati ona naslonjena na kavc .
Potem se zacne divje sex na vse nacine cez cas pride iz terase tudi njen fant in sva jo izmenicno obdelovala. Njemu je kar hitro prislo in je nekaj casa se gledal potem pa zaspal.
Midva sma malo se popila in nadeljevala do jutra. Prislo ji je vsaj 15x potrebna puncain voljna. Potem sva za kaksno uro zaspala in ju odpeljem z colnom nazaj na Krk.
-
Ona vesela utrujena potešena me mocno objame se zahvali, on tudi da roko a sem imel občutek ,da je bil zadovoljen a vseeno malo ljubosumen. Povesta da sta se prvič spustila v kaj takšnega.
Forum je zaprt za komentiranje.