Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Žena hoče da se grem precvikat

Žena hoče da se grem precvikat

Da gospe ne bo treba jemat tabletk. Malo morgen, potem bom imel pa kakšno drugo, pa me bo zaradi tega odslovila. Vsega se pa res ne smemo pustit tem zmešanim baburam.

Velika copata in bedak bi bil, da bi to naredil!!

Naj se ona sterilizira ?

Odgovor na objavo uporabnika
ne grem, 01.08.2021 ob 11:52

Da gospe ne bo treba jemat tabletk. Malo morgen, potem bom imel pa kakšno drugo, pa me bo zaradi tega odslovila. Vsega se pa res ne smemo pustit tem zmešanim baburam.

je problem pri tebi. Ne pusti se izsiljevat tej butari, raje si spusti metek v glavo. Potem ne boš imel več nobenih problemov. ?

A za kondom pa še nista slišala?

Boš pač do menopavze na suhem. Desnica se bo okrepila!

Če si star 40 plus in imaš vsaj dva otroka, potem ne vidim, kje je problem … Če ti je to predlagala ženska, sta se očitno že pogovorila, da otrok ne bosta imela, ni tako? Se tako bojiš, da te bo sedanja žena zapustila?! Sanjaš o še enem ali dveh z drugo žensko?! Saj če bosta šla narazen, je največja verjetnost, da boš spoznal eno, ki tudi že ima otroke od prej, se ti ne  zdi? Saj ne boš dedi in ati v enem, a ne?   Mislim, da si bolj kot ne psihično ne želiš, dejansko pa to ni neumna odločitev. Najprej pojdi na pogovor, da boš sploh vedel kaj to je, kako lahko vpliva nate, potem se pa odloči, še vedno lahko rečeš ne.

Jao, avtor, še nisi slišal za kondome?

Kondome ali pa si najdi drugo za seksat.

Upam, da ni tvoja žena tepka, ki je leta in leta jemala KT, ker tvoj tič ne stoji, ko daš kondom gor?

Obvezno precvikat, ker ne želim več otrok. Žena niti ne ve, da sem opravil poseg.

Ves kako pravijo. Happy wife happy life.

A froce ti je že uspelo naredit?

Isto je od mene hotela, ko sva dobila prvega. Sem ponudl kondome. Nee, to pa ni užitka. V redu, pa jej tablete – nee, to je pa umazanija. Ja potem pa nič ane. Je hitro popustila in je zdaj na tabletah.

To je smrtni greh za nas katolike, če je verna ji zagrozi z izobčenjem iz katoliške cerkve…

katolik, 01.08.2021 ob 19:44

To je smrtni greh za nas katolike, če je verna ji zagrozi z izobčenjem iz katoliške cerkve…

Ampak ravno cerkev nas skladno božjimi nauki uči odpuščanja… Nekako je tvoj stavek v protislovju s temle.

Prej v semensko banko oddaš dozo otem pa ni problem, boš lahko druge brez skrbi …

Bivsa in jaz imava 2 otroka. Ko sta bila stara 12 in 10 sva rekla da otrok vec ne bova imela in sem sel na vaz.

Potem me je pustila in ima sedaj trtjega otroka z novim.

Jaz sem spoznal samsko punco pa me je potem pustila ker hoce otroke.

Torej sem sedaj prakticno obsojen na locenko z otroci.

Vi se salite, 01.08.2021 ob 22:42

Bivsa in jaz imava 2 otroka. Ko sta bila stara 12 in 10 sva rekla da otrok vec ne bova imela in sem sel na vaz.

Potem me je pustila in ima sedaj trtjega otroka z novim.

Jaz sem spoznal samsko punco pa me je potem pustila ker hoce otroke.

Torej sem sedaj prakticno obsojen na locenko z otroci.

Razširi obzorja človek. Si v času, ko si marsikatera otrok in družine sploh ne želi. Samo partnerja v dvoje… Ali pa take, ki jih pri nosečnosti skrbi, da bi jim skazilo postavo, karieristke, ki nimajo časa za otroka,…

Happy wife happy life = No wife happy life

Vazektomija je reverzibilen postopek. Sterilizacija ni. Je tudi veliko bolj invazivna.

Opisano je točno zgodba mojega bratranca. Pri prvi partnerki je porezal kable. Potem se je poročil in kljub veliki želji nista uspela prit do otroka. Z ob posegu odvzeto spermo ni šlo, po tisti naravni poti pa seveda to ni bilo več mogoče.

Tvoja nikakor ni zmešana babura, če noče več jemat KT. A veš , da dolgoročno jemanje KT pušča stranske učinke? Jaz sem mojemu možu po cca.5ih letih jemanja KT tudi povedala, da se ne grem več tega, ker so se pričeli pojavljati stranski učinki. Sam je predlagal, da se gre precvikat, pa mu nisem dovolila prav iz tega razloga, ker nikoli ne veš kam te življenje popelje in kaj če bo kdaj kasneje s katero drugo in bo želela otroka z njim ali on z njo. Midva sva potem reševala s kondomi in varnimi dnevi, ampak seks več ni bil to kar je bil brez vsega. Ena možnost je, da gre ona na sterilizacijo, baje pa da je manj invaziven poseg, če gre moški na vazektomijo in spermo shrani. Pri sebi razčisti koliko ti seks pomeni in koliko žena.

Vpraši se drugače- koliko dodatnih mulcev še lahko preživljaš?

nepremišljeno, 02.08.2021 ob 06:29

Opisano je točno zgodba mojega bratranca. Pri prvi partnerki je porezal kable. Potem se je poročil in kljub veliki želji nista uspela prit do otroka. Z ob posegu odvzeto spermo ni šlo, po tisti naravni poti pa seveda to ni bilo več mogoče.

…saj je vendarle stanje nazaj mozno pri moskem, pri zenski je nepovraten poseg – si malo pobrkal?

Bodeča neža, 01.08.2021 ob 12:37

A za kondom pa še nista slišala?

si ti umivaš kdaj noge v dokolenkah?

kaj si pa ti drugega kot ločenec z otroki????????

Tema je verjetno izmišljena, razprava o njej pa več kot smotrna. S kakšno pravico žena zahteva poseg v moževo telo. Če ne želi jemati KT je rešitev kondom ali sterilizacija.

Povem iz lastne izkušnje. Ker nisem želela več jemati KT, pazi varianta mi ni všeč, kondom ni všeč njemu, otrok ne bi več imela, sem se odločila za sterilizacijo.

Vem ženske, večno vprašanje, zakaj moramo biti vedno ženske tiste, ki moramo kaj ukreniti?? Jaz pravim zato, ker edino nas prizadene, če smo noseče in delamo splav. Na žalost je tako, da je prizadeto žensko telo.

In sterilizacija ali vazektomija je stvar odločitve posameznika. Nikoli ne bi smel nihče drug, kot sam, o tem odločati.

Povezava s cepljenjem je samo naključna ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close