zelo zanimivo
naš-a prijatelj-ica mi je poslal-a čudovito lepo pesem z kot kaže očkotovega maila
From : Cufer Mirko
Sent : Sunday, May 23, 2004 9:16 PM
To :
CC :
Subject : pesm zate
i’m gonna **** you…im gonna, im gonna, im gonna **** you, i wanna fuuuuuuck you upppp
SILLYcat
ajoj 🙂 komentar ni potreben… kako se ji da :)))))
Ne vem al bi se smejala al jokala, ko vidm kaksn je dolocen folk.
Ma SILLY, a se ti zavedas, da delas sramoto rapperjem in celotni sceni? Sej ne, da bi me brigalo, kr zame je heavy metal naj naj … ma si delas medvedjo uslugo s svojimi izjavami (ce seveda ves, kaj to pomeni).
LP
Since,
kaj pa če imaš ti oboževalce????
:-)))))))))))))))
Primož
:))))))))))))))))))
Primož če se še ti prišteješ med njih bom počasčen :)))))
Če pa mi pošlješ mail v katerem bo pisalo da bi me khmmmm :))))), bom pa dol pado od sreče :))))))
you’re fuckin wright saraa!!!!in prwsm nism z ”očkotovega” al kokr rečete vi bedni kvakarji(lj) poslala ampak od mojga znanca sm notr udrla da mi ne bi pošiljau ti kaj nazaj!in elle kjerkoli kdo(TI) napiše ”(če veš kej to sploh pomeni)”-to pomeni da se s tem veselo važiš kako si se učeraj naučila od nonota neki lep staromoden izraz!wawwww!!!bravo saraa kr ni rekla neč takega proti meni samo resnico in ne vem kdo ali elle al mystiqe. posluša heavy metal-hahahaha tak luzr bi poslušau metal-jaja-no ja sej metallica je itak za luzerje…
sorry za ”lejpe” izraze primož sam tle so bli potrebni!
vdrla si v njegov mail….hmmm….poleg neznanja obnašanja, si se heker ratala…mogoče bom jaz temu “frendu” sporočil kaj si naredla, pa da te sodno preganja!
aja si že razmišljala da bi obiskala kaki tečaj slo jezika??? sicer si preveč nesposobna, da bi znala kakršni koli jezik uporabljat…tak da kar jamraj dalje
1. Vdiranje v tuje emaile ( osebne podatke in tako naprej ) je kaznivo.
2. Wright je sicer angelska beseda, pomeni pa “obrtnik, rokodelec”
3. Ne vazim se ( pa tudi ce bi se ), samo poskusam ti povedati, da bi z malce lepsim obnasanjem, dosegla veliko vec pozitivnih odzivov.
4. Da si resnicno otrok,vidimo pri tvojih izjavah: “metallica je za luzerje”, ker se ocitno se vedno nisi ugotovila, da ima vsak clovek svoj okus. Kaksno glasbo pa jaz poslusam, pa nisem navedla.
Pa lep silly day ti zelim.