Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zelo težko boste uresničili svoje sanje….

Zelo težko boste uresničili svoje sanje….

Tebe še čaka trdo delo, da sprazniš svoje bolečinsko jedro.

Pozabil si pisati v 1.oseb.

Če bi se ti samo za stotinko toliko ukvarjal s sabo, kot se z nami, bi bil
zelo srečen človek….ne bi mogu falit SPLOH

Ampak, a vi res ne znate kot en drugega podrkavati? Provokacije, manipulacije, zgubljanje časa na netu, namesto da bi živeli lajf….včasih zaidem sem, ko mi je dolgčas in si preberem kakšne debate, pa vidim, da je skoz eno in isto. Pojdite ven, v mesto, v naravo, na kavo, sprehod s kužkom, kaki starejši osebi namenite nekaj prijaznih besed, objemite sina, hči,….en kup lepih stvari je za početi….pa sej se mi sploh ne na pisariti, ker včasih res nebuloze klamfate….SREČNO!

Jaz delam čisto vse stvari s tvojega seznama…redno.
Pa vseeno pridem še sem gor mal…pa kaj.

Jaz delam čisto vse stvari s tvojega seznama…redno.
Pa vseeno pridem še sem gor mal…pa kaj.[/quote]

Jaz temu pravim čist preprosto… It`s My Life

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Glej, take teme se odpirajo, da se ustvari okolje, ki ga določeni ljudje potrebujejo, ker drugače ne znajo funkcionirati. Ves čas morajo bit s kom v konfliktu drugače niso srečni, zato ustvarjajo konfliktno okolje v katerem edino lahko živijo. On pač to rabijo, tu ne moreš kaj dost pomagat

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Eh ja, razočaran sem nad izbiro tvoje primerjave! Res sem pričakoval več in boljše! Vsaj od tebe!!!![/quote]

Se zgodi. Tudi jaz imam svoje žute minute.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close