Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zelo težko boste uresničili svoje sanje….

Zelo težko boste uresničili svoje sanje….

…o resni zvezi. Kaj ne vidite, da vas vedno znova povleče v ta temni virtualni svet mračnjaštva. Nič vas ne privlačijo nobene resne zveze. Kadarkoli spregovorite o tem, ste polni dvomov in strahov. Zaidete v komparacije, v zle slutnje, ali ste sploh dovolj dobri..Eno so želje, drugo realnost. Sej lepo, da kimate drug drugemu, a zato ne boste nič bližje pravljičnemu cilju. Preveč ste polni dvomov, premalo ljudski, premalo praktični, premalo dostopni za tako praktičen rezultat, kot je resna zveza iz resničnega življenja. ..

Jaz vam želim dobro. V bistvu vam pozivam, da v živo postanete taki, kot se tu samoopisujete. Samo, ko boste taki, tega čveka več ne boste potrebovali..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

No, pa se je tehtnica prevagala… 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kaj si Smiljan Mori? A moram zdaj trikrat skočiti v luft in zaploskati.

Vedno poudarjaš, da te ne zanimajo tradicionalisti, zakaj jih zdaj rešuješ pred njimi samimi? Kaj si imel nočno vizijo?

jaz ti pa privoščim, da ti rata tako podaljšati curaka, da se boš lahko v lastno rit f.u.kal

pa mamico pozdravi .. je znala je.bat, fa.fat, nastaviti anus prav izjemno ☺

Spider, ne bi ti kake knjige napisal, kako postati tradicionalist? Za svojo dušo namreč, ne za druge, ker izkušnje te tu izdajo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

jst pa ne razumem zaka za vraga pajek odpira take teme, če on se je itak odloču kot se je in mu je ok v lajfu….sploh ni finte al bo kdo od forumašev kdaj dosegu kej al ne…. glavn da je vsak zase ok….

Spreneveda se, ves čas. Nas prepričuje, kakšen je in kakšni bi morali biti mi. Ironija.

Kaj sem se jaz odločil, ni važno. Poanta je, da ste sami dvomljivci. Kot taki slab material za zveze. V bistvu ste v vmesni fazi, da nemara celo postanete taki, kot jaz. Vam pa še rpecej manjka..

Lažje živiš z mislijo, da nikomur ne uspeva? Je v tem keč? Se potolažiš s tem, da po svetu hodi le slab material? To je bolno, sprijeno.

pa ja…sj razumem ka hoče povedat, sam ne vem zaka je treba non stop to poudarjat…vsak dan posebi… nej vsak žvi po svoje, ka koga brigajo drugi, sj če se nekdo zajebe al pa trpi v zvezi, je to njegova stvar in bo pač sam plaču za svoje odločitve….mislim…. kr neki, res..

Prav imaš, imate vso pravico se zajebat. Samo s enekako nočete. Zato ste samski. To pomeni, da nekaj pameti še je v vas. Le romantična sanjarjenja vam še blokirajo pot do RESNICE…nemara pridete do tja, nekoč..

Kdo je zdaj dvomljivec? 😮

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Prav imaš, imate vso pravico se zajebat. Samo s enekako nočete. Zato ste samski. To pomeni, da nekaj pameti še je v vas. Le romantična sanjarjenja vam še blokirajo pot do RESNICE…nemara pridete do tja, nekoč..[/quote]

sj tud tisti, ki se zajebejo, se nikol ne namerno a veš… noben se noče-logika… pa če si samski al pa ne…romantična sanjarjenja? mahhh…ta romantika je odvisna od vsakga posameznika…mislim, da se z leti na sploh neha neki brezveze sanjarit pa pričakovat čudeže, prej je mnde dejstvo, da nočeš bit do smrti sam, pa greš pač v vezo iz obupa in se prepustiš…po moje…lej ne vem, sklepam…. čist ok je, če si ti obupu nad vsemi ženskami in si pač ne pustiš, da ti še kira pride bliz….takih nas je ful dost, a veš…. jeba je sam k včasih seb delaš škodo…ampak v splošnem je pa itak bolš taka momentalna depresija, k pa kašna dolgoročna…pust folk nej poskrbi sam zase 🙂

Prav imaš, imate vso pravico se zajebat. Samo s enekako nočete. Zato ste samski. To pomeni, da nekaj pameti še je v vas. Le romantična sanjarjenja vam še blokirajo pot do RESNICE…nemara pridete do tja, nekoč..[/quote]

Misliš, do tvoje resnice?

Ne, hvala.

Kr norčujte se…A tavate zgolj v lastnih dvomih, ne mojih..sanjate o stvareh, ki jih niste sposobni uresničiti..

Kdo si, da kažeš na nepoznane ljudi in jim določaš, pripisuješ najslabšo usodo, da si s tem dviguješ lastno razpoloženje? Moje sanje so uresničljive, se uresničujejo in tudi v prihodnosti upam, da bo šlo tako naprej. Tvoji problemi so tvoji. Če se imaš za čudaka, si to ti in ne še tistih nas 10 uporabnikov, ker na tvojo žalost nimaš vpogleda v zgodbe drugih ljudi. To te muči. Rad opazuješ, ampak v virtuali vidiš samo tisto, kar ti vržemo na pladenj.

sj tud tisti, ki se zajebejo, se nikol ne namerno a veš… noben se noče-logika… pa če si samski al pa ne…romantična sanjarjenja? mahhh…ta romantika je odvisna od vsakga posameznika…mislim, da se z leti na sploh neha neki brezveze sanjarit pa pričakovat čudeže, prej je mnde dejstvo, da nočeš bit do smrti sam, pa greš pač v vezo iz obupa in se prepustiš…po moje…lej ne vem, sklepam…. čist ok je, če si ti obupu nad vsemi ženskami in si pač ne pustiš, da ti še kira pride bliz….takih nas je ful dost, a veš…. jeba je sam k včasih seb delaš škodo…ampak v splošnem je pa itak bolš taka momentalna depresija, k pa kašna dolgoročna…pust folk nej poskrbi sam zase :)[/quote]

Uff, ne.
Meni kot samski ni bilo nobene panike, tako da tudi, če se s sedanjim partnerjem razideva, ne bom šla v zvezo, ker ne bi upala ali znala biti sama. Če človek ni sposoben biti sam, tudi v zvezi ne bo dobro funkcioniral.

Se sploh ne norčujem, samo zavoljo svoje resnice nasprotujem tvoji. Drug(ačn)e izkušnje, pač.

1. Ne veš, o čem sanjam.
2. Ne veš, koliko to uresničujem ali ne.

Mislim res tu mač obremenjevanja z resnimi zvezami, tradicionalisti, odnosi med partnerji, sanjami pri tistih, ki so se odločili iz tega ali onega razloga ostati sami.
(svetle izjeme, ki se reflektirajo v razmišljanju nekaterih posameznic izvzete)

To je po mojem isto, kot bi debatirala dva, kjer je eden pripadnik individualnega športa in drugi pripadnik kolektivnega športa… ter non-stop eden drugemu nabijala na nos kako je njihov šport oh in sploh boljši. Pa za višek intelektualnega napora pribije tekač na 100m fuzbalerju, da on bo že še spoznal, da bi čist brez problema lahko laufal sam z žogo sem ter tja po igrišču, ter da za to ne rabi ostalih 10 igralcev. .-)))

Ker atlet izhaja iz dejstva, da je smisel itak laufanje…. :DDD

Smisel zveze, sreče….hm, da malce pomislim… evo :

Marta Zore – Le s teboj

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

sj tud tisti, ki se zajebejo, se nikol ne namerno a veš… noben se noče-logika… pa če si samski al pa ne…romantična sanjarjenja? mahhh…ta romantika je odvisna od vsakga posameznika…mislim, da se z leti na sploh neha neki brezveze sanjarit pa pričakovat čudeže, prej je mnde dejstvo, da nočeš bit do smrti sam, pa greš pač v vezo iz obupa in se prepustiš…po moje…lej ne vem, sklepam…. čist ok je, če si ti obupu nad vsemi ženskami in si pač ne pustiš, da ti še kira pride bliz….takih nas je ful dost, a veš…. jeba je sam k včasih seb delaš škodo…ampak v splošnem je pa itak bolš taka momentalna depresija, k pa kašna dolgoročna…pust folk nej poskrbi sam zase :)[/quote]

Uff, ne.
Meni kot samski ni bilo nobene panike, tako da tudi, če se s sedanjim partnerjem razideva, ne bom šla v zvezo, ker ne bi upala ali znala biti sama. Če človek ni sposoben biti sam, tudi v zvezi ne bo dobro funkcioniral.[/quote]

ja sj-hvala enako…pravim sam, zaka se tolk obremenjuje s tistimi, ki so v vezah, da so kao nesrečni itd. mogoč so v vezah zarad dejstva, da pač ne bojo do smrti sami…pa v kakršnikoli vezi so že…. različni smo si…. eni tko, drugi pač ne….ampak pajek hoče, da vsi isto razmišljamo kot on…jst sploh ne vem v čem je smisu, da nekdo vse po spisku prepričuje v svoj prav….to je isto, k da bi jst zdej tle gor pisala zaka ste vsi za janšo, jst ga pa ne maram recimo….in bi 15x na dan bentla tle gor kaki sreteni ste, kr ne vidte resnice….mislim…vsak po svoje, ka je to res tko težko razumet…. jaooo

Po moje se da precej stvari pojasniti s psihologijo , ko nekdo ponavlja, in ponavlja, in ponavlja in ponavlja eno in isto – gre za ujetost. Slepam, da otrok iz razbite, razvezane družine, ker ko govorimo o ZVEZAH, na katere je alergičen, govorimo tudi o odnosih med partnerjema, med moškim in žensko, med očetom in materjo. Globoko nezaupanje v ženske, partnerstvo, ljubezen in poveličevanje samskosti kot edinega pravega življ. sloga…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Eh ja, razočaran sem nad izbiro tvoje primerjave! Res sem pričakoval več in boljše! Vsaj od tebe!!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Jaz priznam, da že ves čas odkar te berem, dvomim. Vate. Ampak to ne pomeni, da ni več upanja. Zate. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ker ga vsak dan nažira, razžira. Jeba je to.

Moje sanje se hvalabogu ne uresničijo. Ponavadi kaj slabega sanjam. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close