Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style zelo suha koža

zelo suha koža

Imam zelo suho kožo na obrazu. Katero kremo, puder mi lahko priporočate? (28 let, temnejše polti)

A nobena nima suhe kože?

Tudi jaz imam zelo suho kožo. trenutno prebiram to stran ravno zato, da bi našla kakšen dober nasvet pri nabavi dobre kreme. Bolj slabo kaže…

pojdi pogledat na http://www.planet-lepote.com

živjo,
kot fan Lusha jasno priporočam Skins Shangrila ali pa Skin Drink (slednje nisem preskusila, je pa namenjena zelo suhi koži), Shangrila je morda malo dražja, ca. 7000 sit, je pa daleč najboljša krema, kar sem jih kdaj imela (pa sem preskušala že vse živo), po efektu podobna Creme de la Mer, jo je pa treba nanašati v bistveno manjših količinah kot kake Vichyjeve kreme. Imam prav tako zelo suho kožo, nagnjeno k alergijam, stara sem 27. Načeloma naj bi bila namenjena morda nekoliko starejši koži, ampak nikoli ni prezgodaj 😉 Poskusi se zmenit s prodajalkami, ce ti dajo manjšo količino v kako posodico, ali pa se namaži s testerjem (samo res na tanko, sicer bo koža zelo mastna). Načeloma pri nas ne smejo dajati testerjev, če pa greš kam v tujino, ti pa z veseljem dajo.
LP,
Katarina

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close