Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zelo sem žalostna

zelo sem žalostna

Ker se z mojim partnerjem ,ki imava dva prečudovita otroka,kar naprej kregava in to zaradi brezveznih malenkostih…zdi se mi da ga imam po vsakem prepiru manj rada….

Verjetno je to posledica tega norega, hitrega tempa…..vzemita si čas in se enkrat temeljito o tem pogovorita…..škoda vaju, vajine ljubezni in otrok….rešita probleme, dokler je še čas…..

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

danes je tako, da smo vsi nervozni in nestrpni.. zal do svojih najblizjih! do neznancev, sodelavcev in prijateljev pa pogosto veseli in nasmejani, da imajo o nas dobro mnenje in da smo priljubljeni.. pa bi moralo biti ravno obratno, mar ne?

…zadnjic sem razmisljala, ko sem imela povabljene goste iz tujine, ki jih prej sploh nisem dobro poznala.. za njih sem pripravila najboljse jedi, izbrala najlepse prte in kroznike.. in so bili navduseni, vprasanje pa je, kdaj in ce sploh jih bom se videla.
… potem pa sta za vikend prisla starsa na obisk, pa sem dala na mizo `ta stare` kroznike, da se `ta lepi` ne bi poskodavali, ker onadva sta samo moja starsa in bosta ze razumela. in to mi je dalo misliti?! pogosto smo taki, pa se spoh ne zavedamo.. za domace in tiste, ki jih imamo najraje se premalo potrudimo!!

razmisli malo o tem!

m

Malo potrpita, da zrasteta!

povsod so taka krizna obdobja, minilo bo.Njemu kimaj, naredi kakor ti misliš,da je prav pa bosta oba zadovoljna.ON mora imeti občutek,da je moški, poznaš pregovor; mož je glava hiše, žena je vrat, ampak vrat glavo z lahkoto obrača….

lp
Hvala za lepe in spodbudne besede.

Ja hudo je to, ko bi ti bilo lahko lepo, pa nenehno iscemo nekaj, delamo, da nam ni, le kdo bi razumel to zivljenje?! Ampak se splaca mal potruditi, ze za voljo otrok, vsaj jaz se…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close