Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zelo sem ljubosumen ko kakšna prijateljica dobi partnerja

Zelo sem ljubosumen ko kakšna prijateljica dobi partnerja

Čeprav sem poročen, sem zelo slabe volje, ko kakšna prijateljica dobi fanta, oz. partnerja. Mogoče zato, ker jih štejem za rezervo, če mi v zvezi kaj ne bi štimalo. Imate tudi vi take občutke?

Ti nisi normalen,saj ves ti verjetno?

Odgovor na objavo uporabnika
ljubosumnež, 06.08.2021 ob 12:20

Čeprav sem poročen, sem zelo slabe volje, ko kakšna prijateljica dobi fanta, oz. partnerja. Mogoče zato, ker jih štejem za rezervo, če mi v zvezi kaj ne bi štimalo. Imate tudi vi take občutke?

Ne , nimamo takih občutkov.

Poročen si?

hehe…kdo ti pa verjame.

Uboga tvoja žena. Si ji povedal s kakšnim bedakom ima opravka? Đizzz

Tudi jaz čutim podobno. Mislim da to izhaja iz tega, da nočem deliti stvari z drugimi in čutim kot bi bile prijateljice moja last. Z ženo pa nisem srečen in dojemam te prijateljice kot izhod v sili. Če jih nekdo vzame pa mi v bistvu izhod zablokira. Zato tega ne maram.

Odgovor na objavo uporabnika
enako553, 06.08.2021 ob 13:15

Tudi jaz čutim podobno. Mislim da to izhaja iz tega, da nočem deliti stvari z drugimi in čutim kot bi bile prijateljice moja last. Z ženo pa nisem srečen in dojemam te prijateljice kot izhod v sili. Če jih nekdo vzame pa mi v bistvu izhod zablokira. Zato tega ne maram.

“Z ženo pa nisem srečen” no shit Einstein… sej niste normalni!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close