Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zelo se zanimam

Zelo se zanimam

Za cepljenje, samo po telefonu.

Tako kot me dr zdravi po telefonu, naj me cepi po telefonu.

????

Odgovor na objavo uporabnika
Šnelca_783, 24.09.2021 ob 21:13

Za cepljenje, samo po telefonu.

Tako kot me dr zdravi po telefonu, naj me cepi po telefonu.

????

Tudi za položnice bi bilo fajn, da se tiste, ki naj bi jim bil dolžan samo pokliče in se jim reče: plačano imate

No in to bi bilo vse. Toliko, da vedo, da ne bodo dejal, da niso vedl.

Darwin757, 24.09.2021 ob 21:46

Tudi za položnice bi bilo fajn, da se tiste, ki naj bi jim bil dolžan samo pokliče in se jim reče: plačano imate

No in to bi bilo vse. Toliko, da vedo, da ne bodo dejal, da niso vedl.

V nasi ulici starejsi sploh poloznic ne bodo placali, ceprav sem nekatere prepricala v spletno banko, da jim jaz to uredim, zastonj.

Nocejo, protestirajo in pogojujejo, da poloznic ne bodo placali.

Tako bo izklop elektrike, bo tema v ulici.

?????

Šnelca_783, 24.09.2021 ob 21:52

V nasi ulici starejsi sploh poloznic ne bodo placali, ceprav sem nekatere prepricala v spletno banko, da jim jaz to uredim, zastonj.

Nocejo, protestirajo in pogojujejo, da poloznic ne bodo placali.

Tako bo izklop elektrike, bo tema v ulici.

To morda kaže, da so mnogi starejši pametnejši, kot mlajši.

Nekateri so že bili brez elektrike v svojem življenju in prav imajo, da se ne pustijo j.

Starejši so skrbeli zato, da so posranci v parlamentu lahko pod streho na toplem in na varnem. Zdaj naj bi jih pa ti za zahvalo omejevali in gnjavili hh. Starost je lahko tudi modrost. Svaka čast, če se na stare leta upajo upirati bolj, kot mladi.

Ja in moja starsa sta med prvimi. Mama sploh ne bo sla poloznice placat. Foter pa mi ne dovoli da mu naprej placam preko spletne banke.

Ni sans, trmasti znajo bit.

Starejsim da je banka pokazala hrbet, so razocarani.

Prej so lepo hodili en po en notri na banko.

Eni ze odjavljajo storitve ta teden rtv, internet…

Bo treba svece nabavit jim, ker bo tema v ulici starejsih.

Para Bellum, 24.09.2021 ob 21:55

?????

Jap, tako kot me zdravijo naj me cepijo.

Šnelca_783, 24.09.2021 ob 22:04

Ja in moja starsa sta med prvimi. Mama sploh ne bo sla poloznice placat. Foter pa mi ne dovoli da mu naprej placam preko spletne banke.

Ni sans, trmasti znajo bit.

Starejsim da je banka pokazala hrbet, so razocarani.

Prej so lepo hodili en po en notri na banko.

Eni ze odjavljajo storitve ta teden rtv, internet…

Saj se tudi v katerih trgovinah da plačati položnice ali pa preko bankomata, na bencinskih servisih…

Zakaj bi starejše občane gnjavili, da se učijo preko računalnika urejati te zadeve samo zato, ker je državna oblast tako GNILA, da ji ni mar za ljudi ampak bi jih odkrito samo na gnusen način izkoriščala. To kar se dogaja je  NOROST, ABSURD. Oblast državna sploh ne skriva več, da je odurna ter uničujoča in da se okorišča nad šibkejšimi in se nad njimi izživlja.

Podn od podna kar se dogaja.

Hehe dobra.

Kje ste vidl, da mora človek dokazati, da je zdrav, da gre lahko k zdravniku denimo?

Ja v Sloveniji.

To je podobno, kot bi moral mehaniku dokazati, da je tvoj avto brezhiben šele potem bi ga on sprejel v svojo mehanično delavnico.

Darwin757, 24.09.2021 ob 22:18

Saj se tudi v katerih trgovinah da plačati položnice ali pa preko bankomata, na bencinskih servisih…

Zakaj bi starejše občane gnjavili, da se učijo preko računalnika urejati te zadeve samo zato, ker je državna oblast tako GNILA, da ji ni mar za ljudi ampak bi jih odkrito samo na gnusen način izkoriščala. To kar se dogaja je  NOROST, ABSURD. Oblast državna sploh ne skriva več, da je odurna ter uničujoča in da se okorišča nad šibkejšimi in se nad njimi izživlja.

Podn od podna kar se dogaja.

Nocejo.

Hocejo kot prej na banki.

Saj ne bi oni, tem bi jaz urejala. Nocejo. Meni bi vzelo nekaj casa in sedaj ko rac zaradi vrtoglavic ne uporabljam, bi mi bilo zdr.slabse, ma bi se potrudila.

En sosed me je danes poklical z balkona in rekel, da me pozdravlja, z zeno odhajata na hitro v bosno, neznano kam, ker tu noceta vec biti v zaporu.

Za te lahko recem kot tudi za starsa. Da odkar je koronavirus hodijo na sprehod v naravo, druzenj ni. Kavic ni. Kosil zunaj ni.

Trgovina in 1x mesecno banka.

Vsak je max skrbel za zdravje, izolacijo od drugih. Zdaj jim je dovolj.

Drugi sosed z zeno tuhta kam naj tudi zgasneta do 1.10.

Verjemi da za 70-80 letnike ni enostavno se selit neznano kam. Strah se cuti v njihovih pogledih, ceprav jih vidis s ceste na balkon, vidis da so ustraseni, jezni, zgrozeni, razocarani…

Se sprasujem, delali so, zdaj nimajo mirne penzije. Imajo leta ko jih jutri na poti zaradi stresa in vse izolacije doleti demenca, kam bodo sli, lutali kot osamljeni volkovi, lacni in premrazeni po kakem gozdu??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close