Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style zelo občutljiva koža obraza

zelo občutljiva koža obraza

Pozdravljene!

Imam hiper občutljivo kožo obraza, nagnjeno k rdečici in vnetjem (dermatitis).
Moja koža je zelo tanka in takoj reagira na kremo, ki je neustrezna!
Sploh ne vem, katero kremo naj sploh še sprobam (sprobala sem že vse živo:
od Vichy do Eucerina), pol sem mela še neke kreme od dermatologa z antibiotiki metranidazol, zdaj pa uporabljam le olivno olje za čiščenje in navadno hladilno mazilo za dojenčke iz lekarne (ha,ha). Res sem že čist obupala, da bom sploh kdaj našla kako kremo, ki bo odgovarjala mojem obrazu! Slišala sem tud že o neki baje ful dobri kolekciji DERMATOLOGICA! A ve katera kej o teh kremah?
Tud gubice me že mal skrbijo, zato si že končno želim neko kvalitetno kremo, ki jo bom lahklo brezskrbno uporabljala!!!!!

Carpe diem!

Ko kupuješ kremo, najprej prosi za vzorce. Tako se boš izognila nakupu dagih krem, ki ti ne ustrezajo.

Dermalogica je dobra kozmetika. Če si našla kremo za tvoj tip kože, jo kar poskusi. Mogoče bo prava.

POZDRAVLJENA,
Testerčkov ni najboljše kupovat, ker je samo za 1 krat in ti koža ne mora dati odgovora,če ji določena krema odgovarja ali ne. Koža rabi en proces (okrog 3 tedne)da lahko koža odgovori ali ji odgovarja. Sama uporabljam kozmetiko, ki bazira na naravnih stvareh in imajo linijo za občuljivo kožo, ki je bila nominirana za Nobelovo nagrado, ker na kožo deluje zelo blagodejno, skoraj zdravilno. Ta linija nima vonja, ne barve in poznam osebo, katera si je kožo s to linijo popravila, tako da lahko sedaj uporablja sistem za suho kožo(svoj prvotni tip).Vsekakor, če hočeš, ti mogoče lahko zrihtam, da poskusiš(ne obljubljam nič).Lahko me dobiš na zgornjem e-mailu
lep pozdrav

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close