Najdi forum

Zelo me moti

Evo spet jaz z mojimi problemi !!
Namreč danes popoldan se je moj PC spomnil in kar naenkrat se ne sliši več tistega KLIK, KLIK z miško. Mislim sliši se samo tisto stikalce na miški,tistega klika, ki ga ponavadi slišim v zvočnikih pa ne. Zvočnika sta normalno na ON, pa tudi drugi programi kot so Winamp, Windows media player, Magix notation etc… delajo normalno. Pc sem dvakrat restartal pa nič boljše. Mislim saj drugače je vse OK , ampak ni tistega sounda in TO ME MOTI. Zdi se mi kot , da nekaj manjka.

A kdo ve, a se da tu kaj pošlihtat , oziroma kaj je za ena pošast napadla to mojo kišto.

Še to: Imam windows 98 slo verzijo , pa tudi Norton mi ni pokazal nobenih živalic, ki bi se gostile po računalniku. Please help !!!

Sem kliknil tudi na tisti rumeni zvočnik tam doli v vrstic poleg ure. Vsepovsod kjer piše “Nemo” ni kljukc , pa tudi vsi drsniki razen prvega (Volume Control) so do fulla.

Poglej še v nadzorno ploščo pod zvoki in audio naprave (ali nekaj podobnega) tam vsakemu božjmu prdcu v Winsih določaš svoj zvok, tudi kliku z miško, tako da si lahko naštimaš tudi Ravelov Bolero za vsak klik če ti paše. Te pa opozarjam da se ga hitro naveličaš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close