Zelo jezen PPS
Podavljeni !!!
Pred časom imel temo tukaj :
Kot je razbrati iz prispevka naj bi problem uklonil a temu ni tako.
Ker dobim mnogo PPS filov, tudi takih z glasbo, mi je jasno da se ta, ne vem pa kako pripet pps prezentaciji nek MP3 komad.
Povečam število bajtov, to je okej, sam zadeve noče pripet.
Sem na spletni pomoči MS zasledil, da je default, da so datoteke pri powerpointu povezane, na pa pripete, kar pomeni, da ko gledaš prezentacijo v svojem pc vse dela…ko jo pa shraniš al pošleš nekomu drugem, pa je ni poleg.
Zanima me v čem je fora in zakaj se glasba enostavno noče “zapet” v samo prezentacijo…da bi jo lahko kot tako (prezentacijo namreč) okoli poslal kot eno datoteko jasno….
Mislim, da nimaš kaj biti jezen na pps.
Namreč ta lahko uvozi datoteko pač do določene velikosti v samo pps datoteko, pa še to je najbolje, da je to končnica .wav.
Vse kar je večje, je pač samo “polinkano” poleg, torej c:\mp3\muzik.mp3
zakaj pa misliš, da imajo predavatelji s sabo pps predavanja na
svojih prenosnikih – pač ravno zato, ker imajo “polinkane” datoteke
v direktorijih.
lp
A tu je potem ta keč…
Okej ne zamerita mi vrtanja naprej…
(pa bom preskočil suhoparne predavatelje z grafi ipd..)
A potem obstaja kaka čudežna paličica, ki denimo pesmico iz Ko to tamo peva…(Firmom krstić…Za Beograd)…ki jo imam v MP3 obliki in jo konkretno rabm za en hecen PPS….začara v wav format ?
In če ne…kje poiščem kake wav komade, da si pač s čim drugim pomagam ?
Sicer imam v wav-u sam enga kretena k je klical na AMZS da je obtiču v koloni …z vsemi preklinjajočimi dodatki vred.
Neprimerno za PPS :)))
Lej…če maš še kako idejo, ker noče skočt v PPS…
Sem pisal v sam izvor zla…na Microsoft..pa za orientacijo limam vprašanje…za zabavo pa njihov odgovor…
Spostovani !
Imam eno tezavo ki me muci in jo ne znam resit.
V upanju da mi pomagate, se obracam na vas.
Namrec…v sluzbenem PC imam PowerPoint 2000 SR-1 (win-XP) in z njim ustvarjam prezentacije.
Tezava je v tem, da mi ne uspe glasbene datoteke pripet k prezentaciji na nacin, da bi datoteka postala del PPS.
Lahko dolocim glasbo, ko predvajam PPS se ona zavrti, ko pa zadevo posljem na drug racunalnik ali po mailu, pa tega ni, tako da ugotavljam da se glasba samo “linka” na PPS ne morem je pa “pripet” da bi bila del prezentacije.
Sem ze veliko stvari odkril na forumu in na vasih spletnih straneh…tako sem v tools-options-general povecal stevilo bajtov ki se lahko pripnejo k fajlu…izvedel sem da je za mailat omejitev 5 MB, da je mozno pripenjat samo WAV datoteke ipd..
Videl sem tudi da obstajata dva nacina pripenjanja datotek…en je ta kot ga meni dela…da se glasbena datoteka samo “linka”..da je povezana datoteka…drugi pa je da je vstavljena in baje je default, da je pripeta, ne vstavljena.
Me zanima, ce se kje da to spremenit, ali je ze ta verzija programa taksna kot je ?
Kako bi lahko naredil prezentacijo, ji vstavil neko 3 MB WAV glasbeno datoteko (pesem, glasbo)..ter shranil kot PPS na nacin, da bi bilo to celota…ena datoteka, pripravljena za posiljanje drugim uporabnikom…da bi slednji, ko bi to priponko odprli, lahko gledali predstavitev vkljucno z glasbo.
Za vas odgovor se vam iskreno zahvaljujem in vas pozdravljam.
Spoštovani!
Na našo tehnično pomoč ste se obrnili zaradi težav pri uporabi Office 2000. Glede na to, da gre v vašem primeru za produkt, za katerega od 30.6.2004 Microsoft tehnična pomoč po telefonu ne nudi več tehnične pomoči (http://support.microsoft.com/lifecycle), vam svetujem, da ev. odgovor na tehnično vprašanje poiščete na internetu, na naslovu http://support.microsoft.com/search. Na Microsoftovih internetnih straneh so namreč na voljo tudi članki, ki so v pomoč pri odpravljanju težav s produkti, za katere ni več na voljo tehnične pomoči po telefonu.
JA…TNX FOR NOTHING.
s.
Forum je zaprt za komentiranje.