Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style zelo hitro rastoča in močna brada

zelo hitro rastoča in močna brada

Zanima me ali obstaja kakšna možnost za trajno odstranitev(depilacijo) moške brade. Imam namreč tako močno brado, da ji skoraj noben brivnik ni povsem kos, z ročnim brivnikom za enkratno uporabo se pa naprimer sploh ne morem obriti. Raste pa tako hitro, da če se samo en teden nebi obril (samo enkrat sem poizkusil)bi bil že skoraj kot Bedanc(tisti iz filma Kekec).Tako, da je za “popolno” urejenost že skoraj enkrat dnvno britje premalo. Brade sploh ne prenesem. Kaj svetujete?

havala in lp

Spoštovani Modrijan.
vaš problem je pogost med moškimi.
Ostane vam le, da se vsak dan obrijete. Če pa greste zvečer ven, pa tudi pred izhodom – torej dvakrat na dan. Mnogi to že počnejo in ni nič ”groznega”. Le malo več discipline (tudi sam se navadil na vsakodnevno britje.).
Lep pozdrav
Stevo Pavlovič

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

imam problem zelo si želim brado,vsi moji vrstniki in sološlci jo že imajo jaz pa ne. res bi rad bradno in vas prosim za pomoč(kako bi se dalo pospešit rast in razvoj) imam 19 let

v naprej se vam zahvaljujem

Dragi Nekdon
Premladi ste še, tudi jaz pri 19-ih nisem imel ”nevem kaj” od brade”.Čez par let bo brada močnejša in bolj gosta.meni sicer brade niso všeč, saj se mi zdi nekoliko leno, da si moški puščajo brado. Če pa so estetsko oblikovane, to pa je nadpovprečna skrb za svoj izgled.
Lep pozdrav
Stevo

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close