Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika ZELO DOBER NAKUP

ZELO DOBER NAKUP

Punce, kupila sem nov HLADILNI SISTEM po zelo ugodni ceni.To je v bistvu kombiniran hladilnik-zamrzovalnik iz NERJAVEČE PLOČEVINE, visok 2 metra.
Zgoraj je normalen hladilnik za mešana živila, v sredini so posebna vrata za HITRO ZAMRZOVANJE, spodaj pa je še velik prostor za sadje in zelenjavo.Torej trije različni nivoji hlajenja.Jaz sem zelo zadovoljna z njim, zato sem vam morala to povedat.Če bo katera kupovala, ji lahko povem kje se ga dobi po res zelo ugodni ceni.Sedaj imajo akcijo.
Ja majo pa tudi pralne in sušilne stroje, hladilnike in zamrzovalnike

Hana, daj prosim zaupaj na kaj več, bomo mogoče v prihodnosti kaj takega potrebovale, pa bi si šle že sedaj to ogledati.

lp

ma ne bi hotla tle gor reklame delat..lahko mi pošlješ svoj meil, pa ti sporočim…..johanica@email.si…….sicer bo Primož jezen
Sicer je pa to akcija…jaz sem res zadovoljna z njim, pa še poceni je bil.Zamrzovalnik res zelo hitro dela, ker ima HITRO ZAMRZOVANJE, sadje v tretjem delu in zelenjava pa sta popolnoma ločena od ostalih živil.

jaz sem tak hladilnik kupila in sem ZELLOOOO zadovoljna z njim.
Delam njoke in ker ima v sredini zamrzovalnik za hitro zamrzovanje, njoki zelo hitro zamrznejo,ali pa sadje-ko ga odtajam je kot sveže-npr.jagode

Lahko še meni info?
Hvala vnaprej!

gordy ******************************** <http://gordy.moj-album.com/> ******************************** TVOJ DAN BO ŠEL V TISTO SMER KOT KOTIČKI TVOJIH UST. DIAN RITTERS ********************************

še meni pošlji naslov, to hitro zamrzovanje me zelo zanima

Tudi jaz te prosim za vsaj firmo ali artikel tega hladilnika, ki ga priporočaš. Prosim, odgovori na term forumu, ker ti na tvoj naslov tega vprašanja nikakor ne morem poslati. Hvala

johanica.email.si

johanica@email.si

ali pa kar klikni na moje ime hana in se ti bo odprla pošta

HANA, hvala za naslov, sem ga že kupil-že hladi.Še nekrat hvala za namig !!

JAZ GA DOBIM PA V TOREK, MI GA BODO PRIPELJALI DOMOV.KOMAJ ČAKAM !!
Hvala Hana še nekrat!

Ojla.. jaz pa nisem dobila info :(((

gordy ******************************** <http://gordy.moj-album.com/> ******************************** TVOJ DAN BO ŠEL V TISTO SMER KOT KOTIČKI TVOJIH UST. DIAN RITTERS ********************************

GORDY, tvoj meil sem posredovala tej firmi, zagaotovo te bodo kontaktirali

poslala sem jim tvoj meil: gordy@email.si

Hm, sej nočem tečnarit, ampak a ni čudno, da imata hana in mihael enak e-mail? Kot, da bi kdo hotel na ta način pridet do e-naslovov forumašev in jih nato pošiljal firmi, ki prodaja to in to? Hm, hm,……

hana, sem dobila, hvala!
Si pa napačnega poslala – emailovega praktično ne odpiram… Ma so mi zdaj na aktualnega poslali in imam vse info!
Hvala!

Morska zvezdica – na forumih se za nicki skrivajo tudi predstavniki podjetij. Mene to ne moti. Če rabim info, mi ustreza dobiti čimveč informacij in me ne moti, če me kontaktira direktno proizvajalec ali trgovec.
Če mi je pa kdo preveč nadležen, pa njegov naslov označim kot vsiljeno pošto ali spam, pa imam mir :))))

LP!

Ja, gordy, vem, da je ogromno (prikritega) oglaševanja na forumih. Se mi pa zdi butasto, da v eni sapi govori, da noče delat reklame tukaj gor, v naslednjih postih, pod drugimi nicki (in z istim mailom) pa dela točno to.
Hana, drugič si vsaj drug mail izmisli (čeprav se da vsak računalnik izsledit po IP št.). Lp.

A niso forumi ravno zato, da kaj zvemo po sistemu več ljudi več ve. Pa kaj če je to reklama. Ne vem zakaj to koga moti. Saj nas z reklamami na različne načine bombardirajo vsak trenutek…
LP

Res si glupa… potem pa ne piši, če ne misliš vsem povedati. AVŠA !!!

huuuuuuuh, MORSKA ZVEZDICA, zdej si ma pa najdla…v glavnem, upam da ste vsi ki ste hladilnik kupili zelo zadovoljni …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close