zelo blag odstranjevalec ličil
Za odstranjevanje ličil z oči trenutno uporabljam Nivejino tekočino (prozorno, v modri plastenki) – edino, ki mi do sedaj ni povzročila pekočih oči. Vse ostalo (razne zadeve kot čistilno mleko, kremaste reči) je zame čisto premočno (peče me, pa čisto rdeče oči dobim).
No zdaj se mi pa isto dogaja tudi s tem Nivejinim odstranjevalcem in očitno bomo morala tudi to zamenjati.
Mi lahko priporočite kakšno blago reč, prijazno do oči? Ni treba, da je ne vem kaj, ker se zelo malo ličim (malo senčila na veke in malo maskare). Samo da je in da je res nežno.
Jaz sem si sama naredila odstranjevalec ličil. In sicer iz olivnega olja v katerega sem dala kamilice. Flaško sem pustila 4 tedne na soncu. Oči si s tem očistim tipi topi.
Če sem pa malo bolj naličena pa ličilo pred tem odstanjujem z Alverde čistilno kremo (zemeljsko), ki mi edina ne vleče skupaj kože – imam namreč zelo suho in tanko.
Ko očistim kožo na približno s tem, grem pa detajle okoli oči s kamiličnim oljem. Meni se stvar zdi prima. Je pa res da sem pristašica bolj naravnih stvari ni mi razni Vichyi, NIvee in Loreali absolutno ne pridejo v poštev.
Meni je kozmetičarka svetovala Johnson’s ali Nivea Baby olje in res je to najbolje od vsega. Hitro in brez vseh pekočih oči gre vse zelo lepo stran. To olje lahko pride v oči v neomejenih količinah in ni nič pekoče, nič narobe. S tem si umijem tudi cel obraz, potem pa samo še s tonikom brez alkohola in je obraz čist. Čistilnega mleka sploh ne uporabljam, ker je v tem primeru čisto nepotreben pa še en strošek manj.
Moram povedat da sm zarad svoje občutljivosti prisiljena menjavat odstranjevalce in da zdj uporabljam Xtreme lashes in sm zlo zadovolna.Ni oljni tko da se mi učki ne solzijo, odstrani mi vsak mejkap pa tko sm se nanjga navadla.Sm bla skeptična,kr je nek novga,ampk so ga punce hvalle.Tko da še pohvale z moje strani.
Forum je zaprt za komentiranje.