Žellim si otroka…
To je res. Ni pa tudi vedno tako, da bi se odrekali le za voljo otrokovih želja (pa če ga imamo še tako radi), tako da težko govorim(o) karkoli takole na pamet. Namerno sem dal prej rahlo provokativen odgovor, ker pametnega ni bilo možno.[/quote]
Nihče ni omenjal “otrokove želje”.
Mislila sem pač na otrokove POTREBE.
Mislim, da imajo starsi razlicne kriterije glede tega, kaj so otrokove potrebe. Nekdo misli, da otrok potrebuje pet parov cevljev, drugi pa misli, da so eni dovolj. Enako velja za sprehod. Enemu starsu je dovolj, ce ga tja pelje enkrat na teden, drugi si bo za to vzel cas vsak dan. To pa se ne pomeni, da je drugi boljsi stars, kot prvi.
nič od naštetega, če jem jaz potico, jo je tudi moj otrok, ko sem na kruhu in vodi jena kruhu in vodi tudi moj otrok…kot je dejal Prerok…starši smo lok, otroci so puščice, ko je puščica enkrat izstreljena, je lokostrelec ne more več kontrolirati…[/quote]
Če pa maš samo en kos potice, kdo jo je od vaju?
Bi se odpovedal sexu s kako dobro babo zato da bi šel na sprehod s otrokom, ki rabi očeta?[/quote]
odvisno od nadeva , polega ostalega seveda, glede drugega vprašanja..poslušaj tole
Marko, ne misliš da je malo terba opazovati tudi otroka, pa malo komunicirati s njim?
Če bi ljudje tako razmišljali, bojlše bi “trofili” otrokove potrebe, sicer bi res – mogoče- porabili malo VEČ časa , kot so si sami umilslili da je za otroka dovolj…[/quote]
Seveda ga je treba opazovati. Ampak ne opazujemo spet vsi enako dobro in z istimi očmi. 😉
[/quote]
Če hočeš najti drugo osebo, ki jo boš imela rada, potem moraš najprej pustiti in se ločiti od trenutne.[/quote]Ona pa ne išče druge osebe ampak otroka osebe ki jo ljubi….. ccccccc
Egoizem te ženske ne pozna meja, želi si otroka, ki bi jo odrešil “neljubezni”…… svašta zemlja nosi 🙁
Če hočeš najti drugo osebo, ki jo boš imela rada, potem moraš najprej pustiti in se ločiti od trenutne.[/quote]Ona pa ne išče druge osebe ampak otroka osebe ki jo ljubi….. ccccccc
Egoizem te ženske ne pozna meja, želi si otroka, ki bi jo odrešil “neljubezni”…… svašta zemlja nosi :([/quote]
p.s. Ta Novoletna lumperija je očitno pustila dolge dolge tragove;)
Forum je zaprt za komentiranje.