Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Žellim si otroka…

Žellim si otroka…

Nič kaj drugačno življenje ne živi, saj je prvo pri nas pobrala tisto kar ji najbolj paše in to je varanje!
Če bi res bila iz take države, kjer je taka huda kultura bi si tega ne drznila niti v sanjah naredit, ne pa, da v reali to izvaja. Moža mora vprašat za ločitev, za varanje ji bo pa prizanesel?!?!?!?! Škoda besed…….
Ta celotna njena zgodba ne zadrži vode, ker se lovi in naklada, da je veselje.

Meni kulture in različne nacije so mi še kako blizu, bolj kot bi si ti lahko mislil, tako, da tudi ta tvoja opazka je brez kake osnove in kar neki.[/quote]

Moža moram vprašat za ločitev???
Kje si pa to prebrala????
Vidim da se Novo leto bliža…očitno so eni že malo…veseli…;)

Kaj bi mu pa dala?
Isprsi se:)

Kaj bi mu pa dala?
Isprsi se:)[/quote]
Z Goldfish nisva ravno v odličnih odnosih, verjamem pa, da bi dala otroku mamo, ki ni #$%#&!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Kaj bi mu pa dala?
Isprsi se:)[/quote]
Z Goldfish nisva ravno v odličnih odnosih, verjamem pa, da bi dala otroku mamo, ki ni #$%#&![/quote]

Ti bi dal svojega otroka nekom za koga samo VERJAMEŠ da bi mu nekaj dal?
Se ti to zdi dovolj?

Bejba ima izbranega osemenjevalca. Edini problem, ki jo tare je, kako ostati na proračunu tipa, ki so ji ga izbrali starši. In kako ga prepričati, da bo živel še kukavičjega otročka.
Howgh![/quote]

Tale ”bejba” (zame zelo bogo bitje) je ena od nekoč registriranih uporabnic, ki se trudi zakamuflirat skozi neko jadno žensko iz druge kulture. Sprva ji kao dela težavo pravopisje, potem pa teh težav ni.

Bejba ima izbranega osemenjevalca. Edini problem, ki jo tare je, kako ostati na proračunu tipa, ki so ji ga izbrali starši. In kako ga prepričati, da bo živel še kukavičjega otročka.
Howgh![/quote]

Tale ”bejba” (zame zelo bogo bitje) je ena od nekoč registriranih uporabnic, ki se trudi zakamuflirat skozi neko jadno žensko iz druge kulture. Sprva ji kao dela težavo pravopisje, potem pa teh težav ni.[/quote]

Zdaj pač jaz ne razumem…ti torej misliš da ja moram obvezno biti zadovoljna s svojim možem, tudi če jaz želim da moj otrok dobi bratca ali sestrico, on pa ne?

Z Goldfish nisva ravno v odličnih odnosih, verjamem pa, da bi dala otroku mamo, ki ni #$%#&![/quote]

Se ti to zdi dovolj?[/quote]
Ne svojega. Moji so preskrbljeni. Tvojega! Huje, kot se ima pri tebi mu ne bi bilo!
Ja in čisto mi zadostuje, kar sem prebral o Goldfish in o tebi!

Se ti to zdi dovolj?[/quote]
Ne svojega. Moji so preskrbljeni. Tvojega! Huje, kot se ima pri tebi mu ne bi bilo!
Ja in čisto mi zadostuje, kar sem prebral o Goldfish in o tebi![/quote]

Misliš da je mojemu otroku hudo, zato ker bi jaz želela da ima brata ali sestro, kljub temu da njegov oče tega ne želi?

Huda, namesto da si izmišljuješ ne ravno najbolj zanimive zgodbice in isto lajno vlečeš skozi vse teme, raje razmišljaj, kako boš našla nekoga, s katerim boš prižgala ognjemet na silvestrovo, ker očitno ti manjka ognja in čar razžarjenega neba, ki ti ga lahko nudi le moški s svojim vžigalnikom. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ni da mi ničesar ne manka, če ga pa nima, potem pa nič. Slabo nam pa ne bo. To sigurno.

Če sem dobro razumela, večina tukaj misli da je mož tisti, ki odloča, koliko bo otrok v družini.
Ali mislite da je dobro da je otrok sam, ali je boljše da jih je više in o čem je to odvisno?

od vremena 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

a je že komu jasno (vsaj Hudi) kaj bo moralo biti preje:
nov otrok, ki mu bo ustrazal oče
ali
osemenjevalec, ki bo naredil ustreznega otroka

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Meni se zdi, kot da se vsi nekak jezno počutijo, v smislu: zakaj jaz ne bi bil dovolj dober…
Ne vem zakaj mislite da vsi morate bit neki zmagovalci…
Eni imamo radi ene, drugi pač druge.
Nihče ni zlatnik, pa da bi bil všeč VSEM.””ZAKAJ” jaz tebi nisem prvi na celemu svetu?”
Eni pač ne morejo prenest, da niso vsakemu enako “zlati”, in zato postajajo agresivni.
Ne vem kaj mislijo druge ženske o tem, mene pa to utruja…

Naka nisi dobro razumela! Večina ti dopoveduje, da si #$%&%.

Naka nisi dobro razumela! Večina ti dopoveduje, da si #$%&%.[/quote]

A to pomeni da oni tega ne bi počeli? Res ne razumem.

Meni se zdi, kot da se vsi nekak jezno počutijo, v smislu: zakaj jaz ne bi bil dovolj dober…
Ne vem zakaj mislite da vsi morate bit neki zmagovalci…
Eni imamo radi ene, drugi pač druge.
Nihče ni zlatnik, pa da bi bil všeč VSEM.””ZAKAJ” jaz tebi nisem prvi na celemu svetu?”
Eni pač ne morejo prenest, da niso vsakemu enako “zlati”, in zato postajajo agresivni.
Ne vem kaj mislijo druge ženske o tem, mene pa to utruja…[/quote]
takole pa tudi Nostradamus ni zamotovilil svojih napovedi ☺
vrašanje je simpl: kaj mora biti preje otrok ali ustrezen oče

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Hošeč rečt, ali je vsak ustrezen oče včasih bil (ustrezen) otrok?

A to pomeni da je tema o medsebojnih (m/ž) odnosih bolj zanimiva kot tema o otrocih?
Kaj bi bili v stanju pretrpet za otroka? Kaj pa ne bi?

Kaj veliko ni priporočljivo pretrpeti ali trpeti zaradi otroka, ker mu s tem vcepljamo občutek krivde.

Ti misliš, da bo otrok nekek vedel, kaj ti zanj pretrpiš, in zaradi tega nič ne boš pretrpel?
Sem dobro razumela?

nisi, ampak to je še tvoja najmanjša težava

Odlično, flashgordon, potem pa povej kaj bi ti pretrpel za otroka, in, po možnosti, kaj si že pretrpel.

Otrok ni stroj, da ne bi čutil in občutil v kakšnem okolju živi.

Vprašanje je: kaj bi pretrpeli za otroka?
Upam da tu ni otrok, ki bi to prebrali in se prestrašili, tako da lahko poveste.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close