Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Žellim si otroka…

Žellim si otroka…

A je to retorično vprašanje ali si čisto nova tukaj?

OČE mojega OTROKA mora predvsem ustrezat OTROKU.

Tu pa tam se je dobro pogledati v ogledalo.

Česa pa ti nimaš in si želiš ?[/quote]

Diplomo iz prava? :))))))[/quote]

Pa sklon si zgrešila. Intelektualka.

Razumeti, zares razumeti, nekoga iz druge kulture, z drugacnimi obicaji in sklopom razmisljanja, nam relativno tujim, je izredno tezko. Po moje je matjazko v drugem odstavku prve replike kar dobro napisal. Ne vem, lahko da je (le) teoretik. Zato pa je za mano izdatna doza srecanj s podobnimi situacijami, pa bi se vseeno kar pod njegov tekst podpisal. Avtorica, svetujem ti, da nas ne jemljes prevec resno. Na tvojem mestu bi iskal nasvete vzhodno od Slovenije. Te bodo lazje razumeli. 😉

Hočeš medaljo?

Zakaj naj bi nas zanimalo, kaj ti imaš in česa ne…za svet si pomemben približno tolk, kot klošar, ki v parku žuli litrco…kot mi vsi, mimogrede…

Hočeš medaljo?

Zakaj naj bi nas zanimalo, kaj ti imaš in česa ne…za svet si pomemben približno tolk, kot klošar, ki v parku žuli litrco…kot mi vsi, mimogrede…

se strinjam … to ti že ves čas tipkam ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Najprej se poroči, naredi otroka, potem preidi iz teorije v prakso. Do takrat nisi ravno kompetentna, da komu očitaš teoretiziranje.

Diplomo iz prava? :))))))[/quote]

Pa sklon si zgrešila. Intelektualka.[/quote]

Uau, ima otroka. Lepo, poljubi ga v mojem imenu za lahko noč.

Samo, da se ne bo potem zgodilo, da bo ustrezal otroku pa tebi ne ali, da bo ustrezal tebi otroku pa ne 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Kaj pa svojemu otroku tipkaš;)?

Najprej se poroči, naredi otroka, potem preidi iz teorije v prakso. Do takrat nisi ravno kompetentna, da komu očitaš teoretiziranje.[/quote]

Zakaj pa bi se poročila? A to kje piše, da se moram?

Hočeš medaljo?

Zakaj naj bi nas zanimalo, kaj ti imaš in česa ne…za svet si pomemben približno tolk, kot klošar, ki v parku žuli litrco…kot mi vsi, mimogrede…[/quote]

Ne vem zakaj vas zanima. Robi je prvi vprašal. Antilopa, sveto prepričana, da je edina diplomirana pravnica na svetu, je takoj pomislila, da ji kaj zavidam. Hmm, kaj bi to bilo? Nič. Izobraženka brez lajfa in družine, ki rada deli moralne in družinske nasvete… Pomilovanja vredno.
V bistvu sem kanček bolj pomemben za svet, kot praviš ti.. Za ta forum pa res toliko kot pasji kakec v parku.In vice versa.

Hočeš medaljo?

Zakaj naj bi nas zanimalo, kaj ti imaš in česa ne…za svet si pomemben približno tolk, kot klošar, ki v parku žuli litrco…kot mi vsi, mimogrede…[/quote]

Ne vem zakaj vas zanima. Robi je prvi vprašal. Antilopa, sveto prepričana, da je edina diplomirana pravnica na svetu, je takoj pomislila, da ji kaj zavidam. Hmm, kaj bi to bilo? Nič. Izobraženka brez lajfa in družine, ki rada deli moralne in družinske nasvete… Pomilovanja vredno.
V bistvu sem kanček bolj pomemben za svet, kot praviš ti.. Za ta forum pa res toliko kot pasji kakec v parku.In vice versa.[/quote]

Ti si pomilovanja vreden in upam, da svojih lastnosti ne boš prenesel na otroka. Otrok se mi smili, ker ima takšnega očeta. Strahopetec.

Jaz želim otroka , da bo on pomemben meni, jaz njemu, njegovi otroci njemu, on njim itn itn itn…in tako daljše…in tako ŠIRŠE…

Antilopa pa kaj za vraga si ti imela s tem spajderjem saj se mu je čisto utrgalo haha. Si ga zavrnila ali kaj? 🙂

Misliš, da se je slinil okoli mene? :)))

SKUŽIL tole Hudo ☺
to je tip, Ž del gay para, ki je ljubosumen na M del gay para, ker ima on froca z eno bejbo.
Na vsak način bi Hud(a) hotel zanositi, roditi otroka, da bi se počutl kot pravi Ž del gay para

bravo NM-3w ☺♥♥♥

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Hočeš medaljo?

V bistvu sem kanček bolj pomemben za svet, kot praviš ti.. Za ta forum pa res toliko kot pasji kakec v parku.In vice versa.[/quote]

Ti si pomilovanja vreden in upam, da svojih lastnosti ne boš prenesel na otroka. Otrok se mi smili, ker ima takšnega očeta. Strahopetec.[/quote]

Draga priletna gospodična, moj otrok naj vas prav nič ne skrbi. Tudi ostale stvari v mojem zakonu štimajo. Otrok je deležen dobre vzgoje. Zagotovo ne bo odrasel v strahopetca, še manj v zagrenjenega dvoličneža. Pa srečno novo leto in naj vas ljubezen najde v novem letu, da bo končno tudi za vas svet postal lepši, ljudje boljši. 🙂

Aja, nisem Spajder. Sem pa že enkaj časa nazaj ubral podobno pot s tega foruma kot on. Ajdi, lepo se imejte, pa neeeee se kregat! :))))

Šment, jaz sem pa že začela iskat ženitne posredovalnice. Skoraj si me prepričal.

No to ja slinil, ker očitno ga nekaj hudo skeli v zvezi s tabo :)))

Ti pa si zafrustriran, ker te intelektualke ne povohajo…Iz tvojih besed s eprav čuti bes do takih žensk. Jah glej, spusti s ena zemljo, pač nisi zanimiv pametnim ženskam, bo treba ustrezno nastavit kriterije.[/quote]

Poročen z intelektualko. Iz istega foha. Čudovito ženo, še lepšo mamico. Nisem je spoznal na tem forumu. A ni očitno? :))))

gnoj se z gnojem hvali, cgn s cganom … pa še kaj prid, kje ko fino, k greš

gnoj se z gnojem hvali, cgn s cganom … pa še kaj prid, kje ko fino, k greš[/quote]

Pridem na vsake kvarte malo pogledat kako napredujete v intelektualnem smislu. Žal ponovno ugotavljam, da si ti še vedno največji intelektualec tega foruma, navkljub temu, da vztrajno gnojiš z besedami. Ajdi!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close