Žellim si otroka…
Razumeti, zares razumeti, nekoga iz druge kulture, z drugacnimi obicaji in sklopom razmisljanja, nam relativno tujim, je izredno tezko. Po moje je matjazko v drugem odstavku prve replike kar dobro napisal. Ne vem, lahko da je (le) teoretik. Zato pa je za mano izdatna doza srecanj s podobnimi situacijami, pa bi se vseeno kar pod njegov tekst podpisal. Avtorica, svetujem ti, da nas ne jemljes prevec resno. Na tvojem mestu bi iskal nasvete vzhodno od Slovenije. Te bodo lazje razumeli. 😉
Hočeš medaljo?
Zakaj naj bi nas zanimalo, kaj ti imaš in česa ne…za svet si pomemben približno tolk, kot klošar, ki v parku žuli litrco…kot mi vsi, mimogrede…[/quote]
Ne vem zakaj vas zanima. Robi je prvi vprašal. Antilopa, sveto prepričana, da je edina diplomirana pravnica na svetu, je takoj pomislila, da ji kaj zavidam. Hmm, kaj bi to bilo? Nič. Izobraženka brez lajfa in družine, ki rada deli moralne in družinske nasvete… Pomilovanja vredno.
V bistvu sem kanček bolj pomemben za svet, kot praviš ti.. Za ta forum pa res toliko kot pasji kakec v parku.In vice versa.
Hočeš medaljo?
Zakaj naj bi nas zanimalo, kaj ti imaš in česa ne…za svet si pomemben približno tolk, kot klošar, ki v parku žuli litrco…kot mi vsi, mimogrede…[/quote]
Ne vem zakaj vas zanima. Robi je prvi vprašal. Antilopa, sveto prepričana, da je edina diplomirana pravnica na svetu, je takoj pomislila, da ji kaj zavidam. Hmm, kaj bi to bilo? Nič. Izobraženka brez lajfa in družine, ki rada deli moralne in družinske nasvete… Pomilovanja vredno.
V bistvu sem kanček bolj pomemben za svet, kot praviš ti.. Za ta forum pa res toliko kot pasji kakec v parku.In vice versa.[/quote]
Ti si pomilovanja vreden in upam, da svojih lastnosti ne boš prenesel na otroka. Otrok se mi smili, ker ima takšnega očeta. Strahopetec.
SKUŽIL tole Hudo ☺
to je tip, Ž del gay para, ki je ljubosumen na M del gay para, ker ima on froca z eno bejbo.
Na vsak način bi Hud(a) hotel zanositi, roditi otroka, da bi se počutl kot pravi Ž del gay para
bravo NM-3w ☺♥♥♥
Hočeš medaljo?
V bistvu sem kanček bolj pomemben za svet, kot praviš ti.. Za ta forum pa res toliko kot pasji kakec v parku.In vice versa.[/quote]
Ti si pomilovanja vreden in upam, da svojih lastnosti ne boš prenesel na otroka. Otrok se mi smili, ker ima takšnega očeta. Strahopetec.[/quote]
Draga priletna gospodična, moj otrok naj vas prav nič ne skrbi. Tudi ostale stvari v mojem zakonu štimajo. Otrok je deležen dobre vzgoje. Zagotovo ne bo odrasel v strahopetca, še manj v zagrenjenega dvoličneža. Pa srečno novo leto in naj vas ljubezen najde v novem letu, da bo končno tudi za vas svet postal lepši, ljudje boljši. 🙂
Ti pa si zafrustriran, ker te intelektualke ne povohajo…Iz tvojih besed s eprav čuti bes do takih žensk. Jah glej, spusti s ena zemljo, pač nisi zanimiv pametnim ženskam, bo treba ustrezno nastavit kriterije.[/quote]
Poročen z intelektualko. Iz istega foha. Čudovito ženo, še lepšo mamico. Nisem je spoznal na tem forumu. A ni očitno? :))))
Forum je zaprt za komentiranje.