Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Želje

Želje

Del praznikov je za nami in upam, da ste jih doživeli mirno, brez vse norije tega sveta. Nekaj jih je še ostalo, ti pa naj bodo bolj živahni in radostni.

Vse lepo v letu, ki prihaja, vam želim.

🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kje so poljubčki 🙂

Cmok. 😉

ps; hvala tudi tebi za lepe želje. :)))))))))))))))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tale je bil pa moker 🙂 Ah nekateri izpisejo zelje, drugi jih uresnicujemo.

Ti jih le uresničuj, le glej, da boš imel tudi ti kaj od tega. 😉

Poanta je ravno v tem da osrecujes druge.

… in potem moški 111 zavije čokolado… :)))

Glej, sam si rekel… kar si pač rekel. Pa ne bova o tem. 🙂

In dejstvo je, da je lepo osrečevati druge, če imaš tudi sam kaj od tega. Vsaj dober občutek, ker si osrečil nekoga, da ti je toplo pri srcu.

Bil je drugacen da taksnega ni, njegova zgodba je cudna … Ostalo poslusaj Tinkaro 🙂

Ja ja, vem. Drugačen… takšnega ni…

Eni smo pa čisto navadne …………………….

Zenska logika 🙂 Vidis popolnoma nekompatbilen, cisto nic ne razumem a zal tudi obratno.

Zakaj žal? Pač vsak pokrovček ne paše na vsak lonček. To pa res ni nič tragičnega. 🙂

Malce bom predelal Dumasa.
Na desettisoc moskih jih sedem ali osem tisoc, ki ljubijo zenske, pet ali sest sto, ki ljubijo zensko in le EDEN ki ljubi ENO samo zensko.

Torej ljubi! Torej moraš ljubiti!!

Dragi moji!

Kaj naj vam zaželim? Naj bo moja želja tokrat nasvet:. 🙂

Ne pozabite nase,
imejte se radi,
hitite počasi,
ljubite življenje…
Praznujte!!!!

Vse to in še več Vam iz vsega srca želi vaša

Bibitka. 🙂

Srečnga pa zdrauga 🙂

Zdaj pa čisto resno: da vam ne bi nikoli zmanjkalo smisla za humor in denarja.

A je res, da …..
samo tisti, ki je sam srečen, lahko osrečuje druge?:)

Vecna opozicija

moski111,

če je takšna tvoja želja? :)))))

Moja zelja? Hm… odgovori ze na vprasanje s kje si. Jaaa, lahko sirsa lokacija.

Ja, ne vem no, zato sem vprašala, če je takšna tvoja želja? 🙂

Sem pa s štajerskega konca.:)

Tole bo zvenelo zelo cudno, no potem nisi iz Slovenj Gradca? Samo reci NE, in ne bom te vec moril.

NE, nisem iz SG.

Saj moril me pa tudi nikoli nisi, vsaj mene ne, mogoče si katero drugo, tega pa jaz nea vem.))))

Sem pa ravnokar prebrala, da v Slovenj Gradcu že rahlo sneži.:))

HVALA!

Ni zakaj! Vedno rada ustrežem, če je le v moji moči.:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close