Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek želja otroka

želja otroka

Nope, očitno si je še nekdo zapomnil tvoj jadl jadl. Kar mimogrede niti ni bilo zelo težko.

Daj daj daj, ne ti meni tralala..prepoznam tvoj slog.

Ne vem o kakem jadl jadl govoriš, jaz vidim zadnje čase tukaj predvsem samo neko jamranje žensk. S tabo na čelu.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Prav, naj bo pa po tvoje, ker si mi res čisto premalo pomemben, da bi mi bilo mar, kaj misliš.

O, pa kar na čelo me postavljaš, super. Hvala.

“Aleksandra” sem še s tega planeta! Ni mi pa jasno zakaj bi bile ženske ali moški z otroci ovira za novo vezo….. pa saj jim jih ne bo treba preživljati, če je v tem problem. Pri 30+ pa vrjetno znam oz. zmorem biti finančno neodvisna.
Jaz pa bi se pri teh letih raje odločila za moškega, ki že ima otroke. Kot prvo ve kaj to pomeni biti starš, kot drugo pa jaz ne bi imela več otrok saj sem že malo stara, nimam želje pri 60 hodit v šolo po sestankih.
upam, da takrat začnem šele uživati.

Vseeno pa hvala za odziv, lep dan

Vidva, pa se nehajta prepirat!!! tudi jaz mislim, da ženska, ki pri 30 do 35 ni mama, ne ve kaj bi sama s sabo….ponavadi imajo cucke za dojenčke. Pa nimam nič proti psom, me pa jezijo ženske, ki se dobesedno obnašajo kot mame cuckom!!!

pa lep dan tudi vama.

Živi in pusti živeti. Razmisli mogoče v smer: da ta ženska mogoče sploh ne more imeti otrok, ti pa jo tako obsojaš, mogoče je imela ves čas smolo v življenju in ni našla ustreznega partnerja, mogoče pa preprosto ne želi roditi otrok v ta svet, ki ni ravno svetel, mogoče se preprosto ne čuti sposobna biti mama, mogoče je še vedno le za določen čas zaposlena in nima prave socialne varnosti …

Niso ovira, ampak veliko jih pač nekoliko idealistično pričakuje, da bodo le skupaj s svojo življenjsko izbranko imeli edine otroke. Zdaj če imata oba otroke iz prejšnjih zvez/zakonov, potem to gre lažje.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Aha, ti si “prava ženska”, zgolj ker si rodila? Biološka funkcija sposobnosti rojevanje ne pomeni prav nič! Koliko je slabih mater in očetov otrokom, ki so nedorasli starševski vlogi. Seveda vsak spet misli, še posebej matere, da so odlične mamice…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Včasih pa ti moram dati čisto 10ko :).

Aha, ti si “prava ženska”, zgolj ker si rodila? Biološka funkcija sposobnosti rojevanje ne pomeni prav nič! Koliko je slabih mater in očetov otrokom, ki so nedorasli starševski vlogi. Seveda vsak spet misli, še posebej matere, da so odlične mamice…[/quote]

matjazek, ne morem si kaj… za zadnja dva odgovora si zaslužiš (z moje strani seveda) vse čestitke.

Od kje ti danes same pametne jemlješ? 🙂

uh, dajte se pomirit…tukaj nisem mislila nič takega….sem že zgoraj omenila, da ne mečem vse v isti koš, seveda so tudi izjeme!!!!

in NE nisem prevzetna ali boljši človek, ker sem rodila…..je pa dokazano, da po 30+ biološka ura tiktaka in tudi veliko več komplikacij je.

Ja, tudi jaz vam zadnjim trem ČESTITAM, KER STE ZELO PAMETNI!!!

ohhhh, smo čisto mirni. Kam bi pa prišli, če bi se zaradi neke, in to povrhu še neumne izjave vznemirjali. Debatiramo pač. 🙂

Tebi je neumna……. pač…..
lep dan ti želim

Priznam, ja meni je neumno to kar si napisala … pač …. tebi sigurno ni, ker sicer ne bi … pač .:)

tudi tebi lep dan še naprej, skratka uživaj na polno.

Pa saj si si na “problem” kar sama odgovorila. Nekdo, ki še nima otrok, pa si morda želi svojega.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close