Želim si otroka
poslušaj ti, ki si tako ultra samozaverovana vase in se nikoli očitno ne prepričaš predno obtožuješ čoveka. Očitno ti res domišljija dela na polno in bi rabila kakšno pomoč, ker ne znaš večč niti realno presojati, oz. se vsaj ustaviti pred napadi in obsodbami človeka, prednos se prepričaš o resnici.
Zaradi mene lahko admin, ki ima dostop do ip-ja pove kar tukaj v temo javno da nisem ista oseba kot avtor in da vseskozi pišem pod enim nickom.
poslušaj ti, ki si tako ultra samozaverovana vase in se nikoli očitno ne prepričaš predno obtožuješ čoveka. Očitno ti res domišljija dela na polno in bi rabila kakšno pomoč, ker ne znaš večč niti realno presojati, oz. se vsaj ustaviti pred napadi in obsodbami človeka, prednos se prepričaš o resnici.
Zaradi mene lahko admin, ki ima dostop do ip-ja pove kar tukaj v temo javno da nisem ista oseba kot avtor in da vseskozi pišem pod enim nickom.[/quote]
No se že učiš, ne uporabljaš obeh nikov hkrati :).
No to pa sploh ni problem, ogromno nas je takih, ki radi sexamo z zaščito ali brez nje, ker nam je otroke delat zadnja stvar na katero bi pomislili, ti samo povej kje in kdaj, da uskladimo termine
Mimogrede, je to z maternico, ki jo tipu nabijaš mimo. Avtor sem razumel, da si želi eno, ki enako razmišlja kot on, ti si daleč od njegovega razmišljanja, zato bi bilo ok. od tebe, da mu zaželiš samo srečno in ga opozoriš, da nima šans, ker jih je preveč takih, ki so tebi podobne.[/quote]
Oprosti, ampak tip, ki si želi družine o tem razmišlja, ko je mlad.
Tip pa, ki pri 40+ razmišlja, da bi sedaj imel potomce pa ne, ne išče družine. On išče le to, da bo širil svoje potomstvo. Ja, išče maternico. Njemu ni mar za ženske (zato tako omalovaževanje žensk).
Ni mu mar do drugega kot to, da bo imel potomce.
Le zakaj ga ne zanimajo recimo samohranilke? Zato, ker že imajo otroka, ki ni njegove krvi, a ne?
Njega pa zanima le to, da bo nekdo njega nasledil. AMpak biti mora njegove krvi.[/quote]
No, sam sem bil 10 plus let v resni zvezi, pa nama ni ratalo imeti otroka, čeprav sva sexala skoraj vsak dan, tak so minila leta in sem bil star okol 33 let, ko sva šla narazen. Naveličala sva se en drugega. Nakar sem tam nekje pri 40 letih šele odkril kako se otroka dela z eno drugo partnerico. Zdej se mi pa otrok ne da več delat, saxam pa zelo rad, torej javi se, da se posexava, si dobrodošla, jst poskrbim za duplo zaščito.
Zaradi mene lahko admin, ki ima dostop do ip-ja pove kar tukaj v temo javno da nisem ista oseba kot avtor in da vseskozi pišem pod enim nickom.[/quote]
No se že učiš, ne uporabljaš obeh nikov hkrati :).[/quote]
daj ženska poišči za svojo paranojo pomoč. jaz sem vsakršno komunikacijo s teboj zaključila.
To je zaradi spomladanskega navala hormonov, počaki še kakšen teden in te bo minilo imeti otroke s prvo naključno mimoidočo, žensko. Sicer pa po mojem mnenju še nisi za odpad in če spoznaš žensko s katero si bosta kompatibilna in se bosta imela predvsem zelo rada komot spočneta še celo kopico luštnih otročkov. Ponavljam gre predvsem za ljubezen, čeprav tega večina ne mara slišati.
40+ – verjetno je to starost? Glede na to, da niti v razmerju nisi, prišteješ še kar nekaj let k tvoji starosti. Potem boš že 50+, ko boš res delal otroke.
Bolje je, da najdeš kako samohranilko, ki ima že večje otroke in to je to.
MOgoče razmisliš o posvojitvi in posvojiš malce večjega otroka, ne ravno dojenčka.
Pametno, da pri svojih letih ne razmišljaš več kako bi naredil otroka.
Pametno tudi, da ga takrat nisi naredil, ker bi bil sedaj otrok samo z mamo.
Pametno, da rad seksaš.
Ni pa pa pametno, da se ponujaš.[/quote]
Tvoj zadnji stavek je klasika. Nč bat ne ponujam se, je samo replika na to kar si ti napisala avtorju, kaj je delal 20 let. Poba je čisto fer napisal svoje želje, ti si pa začela sikat in bruhat ogenj, ko zmaj na njega. Kar se pa ponujanja tiče, je lažje na lotu zadet kot na tuke do sexa priti.
Pametno, da pri svojih letih ne razmišljaš več kako bi naredil otroka.
Pametno tudi, da ga takrat nisi naredil, ker bi bil sedaj otrok samo z mamo.
Pametno, da rad seksaš.
Ni pa pa pametno, da se ponujaš.[/quote]
Tvoj zadnji stavek je klasika. Nč bat ne ponujam se, je samo replika na to kar si ti napisala avtorju, kaj je delal 20 let. Poba je čisto fer napisal svoje želje, ti si pa začela sikat in bruhat ogenj, ko zmaj na njega. Kar se pa ponujanja tiče, je lažje na lotu zadet kot na tuke do sexa priti.[/quote]
In predvsem tipično je, da moški, ki se ponuja za seks, ko je zavrnjen, napade žensko in jo obtožuje vsega mogočega. Nisi me presenetil.
Tvoj zadnji stavek je klasika. Nč bat ne ponujam se, je samo replika na to kar si ti napisala avtorju, kaj je delal 20 let. Poba je čisto fer napisal svoje želje, ti si pa začela sikat in bruhat ogenj, ko zmaj na njega. Kar se pa ponujanja tiče, je lažje na lotu zadet kot na tuke do sexa priti.[/quote]
In predvsem tipično je, da moški, ki se ponuja za seks, ko je zavrnjen, napade žensko in jo obtožuje vsega mogočega. Nisi me presenetil.[/quote]
Tudi ti mene nisi presenetila, obtožuje vsega mogočega, hehe. Odgovori so jasni, ko beli dan s tvoje strani. Vseeno se rad poslovim od debate s stilom. Lp
Jaz sem tudi drugo leto stara 40, poklic imam, ampak delam za trakom , redno. Nic privarcevano, ampak kreditov tudi nimam nic. Letos bom delala na novo vozniski izpit. Ne norim za moskimi in nikoli nisem. Zal mi je, ker nimam druzine, ampak nisem kriva sama. Na videz sem nikakva, malo me je skup, posebno v joskih nic in mi visijo. Zdaj pa mi še ti povej kaj o sebi, koliko imas kil in koliko cm? Ce si velik in srednji oz. debel, se s tabo ne srecam. Ce pa si suh, pa lahko. Pa res povej,ne se zdaj norca delat.
Ne vem ampak okoli mene je kar nekaj parov ki so se spoznali v poznih 30ih, nekateri pri 40ih in imajo otroke. Je ta 40 neka čudežna meja po kateri naj ne bi imel otrok po novem al kaj? Če pri 40ih iščeš partnerja za družino še ne pomeni da si prej norel okoli. Veze razpadejo. Življenje se zgodi. Recimo jaz sem bila v 16 letni vezi, otrok pač ni bilo – na njegovi strani problem. Se ni znal spoprijeti s tem in sva se razšla. Je bil proti posvojitvi, kar me je zelo odbilo. Kakšno leto tudi pomislila nisem na drugega moškega, naslednji partner je bil super, samo glede otrok spet nisva skupaj prišla. Je cincal. Sem odšla. In evo prideš v pozna 30ta. Kaj sedaj to pomeni da nisem družinski človek in si ne zaslužim družine? Vsi tisti ki so v 20ih kar z enim po možnosti pod vplivom alkota zanosili so pa primerni za družinsko življenje? Ker so pač mlajši?
Forum je zaprt za komentiranje.