Želim si otroka
Ah daj no.
V resnici ti jekliknilo, da hočeš širiti svoje seme. Drugo te ne briga.
Če bi ti bilo res do družine, bi si jo ustvaril že zdavanaj, ne pa, da pri 40+ še niti ženske nisi našel.
Taki obupancev je na kupe. Prej afne guncali, pri 40+ jim pa nekaj klikne in začnejo iskat maternico.
Ne, ne iščejo ženske, iščejo samo maternico, ker jim je bistvo širiti svoj rod naprej. Če bi jim bilo do družine v pravem pomenu besede, bi se to spomnili že prej, ne šele pri 40+.
Koliko je to 40+?Verjetno tam okrog 49 let, a ne?[/quote]
jao ženska, če tako kar iz prev sodiš in vse veš o vseh moških, da jih gar zagotovo obtožuješ – ti vse veš kako je, druge možnosti sploh ni in ne dopuščaš, pa čeprav človeka niti ne poznaš, jao res potem se ne čudim, da si samska.
Mogoče pa se malo umiri in en meči vseh v isti koš, ker niso vsi enaki, spoznaj prvo človeka, poslušaj njegove trazloge in ga ne prepričuj v svoj prav, ki si si ga ustvarila v svoji glavi na podlagi morebiti par izkušenj in zdaj to posplošuješ na vse.
Pa sem žemska, ki to pišem in to ne da bi zagovarjala kogarkoli drugega v tej debati, samo da sem jaz tip in da me ena, ki me sploh ne pozna obsodi z neko svojo teotijo kar na slepo, da tak mora bit in nič drugač kot je ona reka, jaz bi se te tudi ognala na daleč.[/quote]
Ustavi konje ženska.
Slabo bereš. Moji komentarji letijo le na avtorja in na tipe njegovega kova.
Tako, da ne posplošuj, ampak beri in razmišljaj.
jao ženska, če tako kar iz prev sodiš in vse veš o vseh moških, da jih gar zagotovo obtožuješ – ti vse veš kako je, druge možnosti sploh ni in ne dopuščaš, pa čeprav človeka niti ne poznaš, jao res potem se ne čudim, da si samska.
Mogoče pa se malo umiri in en meči vseh v isti koš, ker niso vsi enaki, spoznaj prvo človeka, poslušaj njegove trazloge in ga ne prepričuj v svoj prav, ki si si ga ustvarila v svoji glavi na podlagi morebiti par izkušenj in zdaj to posplošuješ na vse.
Pa sem žemska, ki to pišem in to ne da bi zagovarjala kogarkoli drugega v tej debati, samo da sem jaz tip in da me ena, ki me sploh ne pozna obsodi z neko svojo teotijo kar na slepo, da tak mora bit in nič drugač kot je ona reka, jaz bi se te tudi ognala na daleč.[/quote]
Ustavi konje ženska.
Tako, da ne posplošuj, ampak beri in razmišljaj.[/quote]
kaj če bi ti upoštevala sama svoj nasvet… – saj to ti ravno pišem že zgoraj – človeka poznaš tukaj iz par medsebojnih komentarjev in si kar prepričana in ti že veš kaj je pri njemu razlog, da lahko tako sodiš in pišeš – veš kaj je njemu sedaj kliknilo, kaj ga briga in kaj ne – kaj je natančna resnica – vse na podlagi par komentarje in ga niti poznaš ne… in ja če, torej v kolikor tako delaš z vsemi , potem ni čudno, da si samska.
Ustavi konje ženska.
Tako, da ne posplošuj, ampak beri in razmišljaj.[/quote]
kaj če bi ti upoštevala sama svoj nasvet… – saj to ti ravno pišem že zgoraj – človeka poznaš tukaj iz par medsebojnih komentarjev in si kar prepričana in ti že veš kaj je pri njemu razlog, da lahko tako sodiš in pišeš – veš kaj je njemu sedaj kliknilo, kaj ga briga in kaj ne – kaj je natančna resnica – vse na podlagi par komentarje in ga niti poznaš ne… in ja če, torej v kolikor tako delaš z vsemi , potem ni čudno, da si samska.[/quote]
Teh par komentarjev, mi je več kot povedalo dovolj o avtorju.
Je pač tip, ki je nevoščjliv ženskam, ker uživamo življenje. In predvsem tip, ki se je pri skoraj 50ih spomnil iskati žensko, da bi ji naredil otroka. Zato pa iščem mlado žensko, ker njegove vrstnice ne morejo več imet otrok.
Zanimivo, da se ti zdi to normalno.
Še en namig: veš kako je fajn, če si samska. Takih skoraj 50letniki se žrejo od nevoščljivosti, ker uživamo samski lajf. Veš kako je fajn hodit na potovanja, ker nimaš takega tečneža zraven sebe kot je avtor?
Verjamem, da ne veš. Mogoče pa bi poskusila kdaj to, da ne boš tako zagrenjena?
Avtor, prepozen si.
Lej, kaj mi manjka? Prav nič. Imam svoj denar, svoje stanovanje, hobije, potovanja, športanje. Če bi iemla pa moža in otroke pa si lahko odmislim hobije in jih nadomestim z brezkončnim likanjem, kuhanje, pranjem. Tako pa grem lahko na Tajsko, Avstralijo, Peru… kamor hočem. Pri 30+ znamo ženske ugotoviti, da je lajf čisto ok brez družine. Samo seks z zaščito, to pa mora biti.
kaj če bi ti upoštevala sama svoj nasvet… – saj to ti ravno pišem že zgoraj – človeka poznaš tukaj iz par medsebojnih komentarjev in si kar prepričana in ti že veš kaj je pri njemu razlog, da lahko tako sodiš in pišeš – veš kaj je njemu sedaj kliknilo, kaj ga briga in kaj ne – kaj je natančna resnica – vse na podlagi par komentarje in ga niti poznaš ne… in ja če, torej v kolikor tako delaš z vsemi , potem ni čudno, da si samska.[/quote]
Je pač tip, ki je nevoščjliv ženskam, ker uživamo življenje. In predvsem tip, ki se je pri skoraj 50ih spomnil iskati žensko, da bi ji naredil otroka. Zato pa iščem mlado žensko, ker njegove vrstnice ne morejo več imet otrok.
Še en namig: veš kako je fajn, če si samska. Takih skoraj 50letniki se žrejo od nevoščljivosti, ker uživamo samski lajf. Veš kako je fajn hodit na potovanja, ker nimaš takega tečneža zraven sebe kot je avtor?
Verjamem, da ne veš. Mogoče pa bi poskusila kdaj to, da ne boš tako zagrenjena?[/quote]
Pa sej ne morem verjet. Iz teh par komentarjev, si razbrala celoten moj ego. Verjetno veš natančno tudi datum rojstva, ko napihuješ o 49 letih. Če tebi paše bit samska, bodi in ni treba drugih obsojat. Zgleda res, da ga nisi imela že dolgo v svojem tabernjaklu, ko si tako napadalno agresivno obtožujoča. Raj tečno žensko prenašat, kot tebe, ki bi mela vedno in vselej prav, ker drugače bi bil ogenj v strehi.
Verjamem, da ne veš. Mogoče pa bi poskusila kdaj to, da ne boš tako zagrenjena?[/quote]
a veš tvoji komentarji največ povedo o tebi sami. Zanimivo kako da pa tega ne vidiš ali pač mogoče nočeš in se ti je lažje na druge spravljat. Morebiti bi raje te najprej pogledala konstruktivno in samokritično predno druge sodiš in celo žališ na osebni ravni v svojih komentarjih.
Poznam kar nekaj takih tipov, ki so do 50 in čez na veliko žurali in nategnili vse, kar je imelo telesno temperaturi 37°( +/-1). Dva od njih je potem obsedla ideja o prestolonaslednikih, enega celo zato, ker mu je takrat že 80-letni foter zagrozil, da ga bo razdedinil oziroma sp**kal vse svoje premoženje, če si ne najde ženske in ne zaplodi otroka. Oba sta si našla ženske med 25-30 in to še kar v redu na videz, in se jima je želja oziroma potreba tudi uresničila.
Mogoče je pomembno vedeti tudi to: oba iz meščanskih familij, materialno zelo dobro situirana, poklicno zelo uspešna. Vprašanje, kako bi se jima izteklo, če bi bila voznika viličarjev v BTCju ali prodajalca na bencinski črpalki.
Tale forum se bere, kot da je samski “trg” prepoln deklet 30+, ki obupano iščejo seme, in moških okoli 40, ki si obupano želijo otroka. Če vzamemo vse stereotipe za resnične, je situacija torej praktično popolna…
Mogoče pa stereotipi in predalčkanje včasih, samo včasih ne zadenejo bistva. Ah, ne, to bi bilo preveč…
avtor zate. ker nisi popizdil in se začel vsajat nad mojim komentarjem. boma malo nadlajevevala. en pod mano je neki napisal, mislim brez repa in glave. kako bos uzival v avanturahm če te veseli druzina. mislim idioti ej.
jaz vstrajam pri svojem, da je polno kandidatk. delam z ljudmi in vidim vsak dan vsaj 30 takih zensk tolko starih. je pa res , da je samski laif, tudi izgovor za istospolno usmerjenost in je to dobra kamuflaza. da pač ni kao primernega partnerja!!
a veš tvoji komentarji največ povedo o tebi sami. Zanimivo kako da pa tega ne vidiš ali pač mogoče nočeš in se ti je lažje na druge spravljat. Morebiti bi raje te najprej pogledala konstruktivno in samokritično predno druge sodiš in celo žališ na osebni ravni v svojih komentarjih.[/quote]
Kaj misliš, da ne vem, da si ti 40+? Daj si vsaj malce prediha jemlji, da ne bo tako očitno, da se enkrat delaš, da si moški, naslednjič pa, da si ženska.
A ne 40+?
Avtor, a ti manjka predstolonaslednika?
Malce pozno si se spomnil, ampka ni panike. Če si bogat, ti bo tudi kaka pripravljena roditi otroka. Samo najprej ji boš moral zapisat vsaj pol udobno opremeljene hiše.
Imaš bogate starše? Prepričaj ti, da ti že sedaj zapiešjo svoje imetje in na to potem vabi ženske.
a veš tvoji komentarji največ povedo o tebi sami. Zanimivo kako da pa tega ne vidiš ali pač mogoče nočeš in se ti je lažje na druge spravljat. Morebiti bi raje te najprej pogledala konstruktivno in samokritično predno druge sodiš in celo žališ na osebni ravni v svojih komentarjih.[/quote]
Kaj misliš, da ne vem, da si ti 40+? Daj si vsaj malce prediha jemlji, da ne bo tako očitno, da se enkrat delaš, da si moški, naslednjič pa, da si ženska.
A ne 40+?[/quote]
ne vem, če sem zdaj prav razumela tole, misliš,da sem jaz avtor teme?
Če si to hotela povedati, si se zelo zmotila. Lahko vprašaš tud admina za ip.
Morebiti se raje resno vzdržiš kakršnihkoli sodb in tvojega domišljanja da kogarkoli poznaš in dovolj prepoznaš za sodbe, ker je očitno, da vse mimo tolčeš.
Kaj zdaj ste se pa obupanci še na mon razširili?
A ni na portalih za samske tega dovolj? Če odštejem poročene moške, so na portalih za samske sami obupanci, ki so se pri 40+ odločili imeti otroke. Seveda pa pecajo 20 let mlajše ženske. Jih vprašaš zakaj ne pecajo vrstnic pa povedo, da njihove vrstnice ne morejo imet otrok.
Hm. Tega balasta je po portalih nakupe.
Včeraj me je en tip na badoo, star 48, prepričeval, da sem super, da je on tako resen in vse in sploh ves sanjski je menda.
Pa sem ga vprašala zakaj se suče okrog tako mladih in ne okrog žensk svojih let. Je pa rekel, da on želi družino, da bi imel otroke. Star pa 48 in niti ženske še nima.
Da nisi bil to ti avtor?
Naj ti povem, da nisva isti osebi. Vedno bolj opažam, da se nisem motil že na začetku s tvojo oceno. Trmasta, ukazovalna, vse mora biti po tvoje drugače je hudič. Ja res, še dobro, da si samska. Ne bi rad živel s tako osebo ob sebi.
So pa sami negativni nasveti v večini. Po pričakovanjih. Sedaj se bo šel star prdec spravit delat otroke. Napisal sem, da želim in ne da moram.
morebiti res ima čćlovek dva različna pc-ja in tako dva različna ip-ja…
saj admin, ti ne bi povedal št. ip-ja, je pa dovolj kraj…
sicer ne vem od kod je avtor teme, lahko da sva tudi po naključju iz istega kraja, čeprav je to že res veliko naključje poetm…
vsekakor pa vem, da sem jaz ženska, še nisem upihnila 40 na torti, vse to potrjujejo tudi moji osebni dokumenti, tako da lahko ti še tako vztrajaš pri svojih traditvah, se ta realnost ne bo spremenila.
Pa če ti še tako želiš mešati svojo bujno domišljijo, za katero se prepričuješ, da je resnična in realna. V kolikor imaš tako močne težave s tem je bolje,da si poiščeš pomoč.
No to pa sploh ni problem, ogromno nas je takih, ki radi sexamo z zaščito ali brez nje, ker nam je otroke delat zadnja stvar na katero bi pomislili, ti samo povej kje in kdaj, da uskladimo termine
Mimogrede, je to z maternico, ki jo tipu nabijaš mimo. Avtor sem razumel, da si želi eno, ki enako razmišlja kot on, ti si daleč od njegovega razmišljanja, zato bi bilo ok. od tebe, da mu zaželiš samo srečno in ga opozoriš, da nima šans, ker jih je preveč takih, ki so tebi podobne.
No to pa sploh ni problem, ogromno nas je takih, ki radi sexamo z zaščito ali brez nje, ker nam je otroke delat zadnja stvar na katero bi pomislili, ti samo povej kje in kdaj, da uskladimo termine
Mimogrede, je to z maternico, ki jo tipu nabijaš mimo. Avtor sem razumel, da si želi eno, ki enako razmišlja kot on, ti si daleč od njegovega razmišljanja, zato bi bilo ok. od tebe, da mu zaželiš samo srečno in ga opozoriš, da nima šans, ker jih je preveč takih, ki so tebi podobne.[/quote]
Oprosti, ampak tip, ki si želi družine o tem razmišlja, ko je mlad.
Tip pa, ki pri 40+ razmišlja, da bi sedaj imel potomce pa ne, ne išče družine. On išče le to, da bo širil svoje potomstvo. Ja, išče maternico. Njemu ni mar za ženske (zato tako omalovaževanje žensk).
Ni mu mar do drugega kot to, da bo imel potomce.
Le zakaj ga ne zanimajo recimo samohranilke? Zato, ker že imajo otroka, ki ni njegove krvi, a ne?
Njega pa zanima le to, da bo nekdo njega nasledil. AMpak biti mora njegove krvi.
Forum je zaprt za komentiranje.