Želim si otroka
Žensk nad 30, ki jim tiktaka ura je res veliko. Okrog sebe jih poznam vsaj 10 takih. Je pa res, da imajo nemogoče visoke standarde za moške. Mora biti vse. Ne vedo, da idealnih ni. Torej, žensk ki bi želele otroka je ogromno, nekako se morate le najti in poparčkat.
Prav zdaj eno opazujem. Ona je tako popalila na otroka, da dedci kar bežijo od nje. Pa dobi katerega si zamisli, in ko ga dobi, ga takoj odžene s takojšnjo željo po otroku.
Točno tako je. Vse bi sexale samo z zaščito. Zakaj pa ne otroka, če si ga želim? Očitno bo treba ubrati drugo taktiko.[/quote]
Zato, ker si ga TI želiš. JAZ pa ga NE ŽELIM.
Meni gre pa res na živce, ker vsi tipi, ki so samski, iščejo samo hodeče maternice.
Prava obsedenost vlada pri tipih tam okrog 40ih, ker panično hočejo najti žensko, ki jim bo rodila otroka. Grozno. Ni moškega, ki bi iskal partnerko, vsi iščejo le maternico.
Točno tako je. Vse bi sexale samo z zaščito. Zakaj pa ne otroka, če si ga želim? Očitno bo treba ubrati drugo taktiko.[/quote]
Meni gre pa res na živce, ker vsi tipi, ki so samski, iščejo samo hodeče maternice.
Prava obsedenost vlada pri tipih tam okrog 40ih, ker panično hočejo najti žensko, ki jim bo rodila otroka. Grozno. Ni moškega, ki bi iskal partnerko, vsi iščejo le maternico.[/quote]
Ne iščemo samo maternice, ampak žensko, ki si tudi želi imeti otroka. Dobro, če si ga ti želiš, ni treba napenjat sedaj. Ni treba niti obsojat moških, ki si to želijo. Kaj naj sedaj naslednjih 10 let osvajam žensko, ki mi potem pove, da noče imeti otroka. Seveda, da gledamo žensko kot žensko in ne kot MATERNICO.
V mojem krogu bi samo žurale, pa če so poročene ali ne, tiste poročene 40+ pa sploh! Ne vem, a lovijo še zadnje vlake ali kaj, mi ni jasno. Sem tudi sama poročena 20+ let, stara 40+, ampak jaz sem se skozi srednjo šolo in do 22. tako nažurala, doživela čuda stvari, se zabavala čez vse meje, da mi je danes to brez veze. Ja, grem na koncert, grem v gledališče ali kino, grem rada tudi na kak žur z razlogom (RD recimo), ampak da hodim pa vsak petek ven pit, mi je pa čisto brez veze.
Žensk nad 30 je ogromno, ki bi si želele imeti otroka. Edini problem je, da so zelo izbirčne in imajo visoke kriterije. Mislim, da je večji problem moških, ki se za otroke večno počutijo “nezreli” in stalno govorijo, da ni še čas. Morda gledaš kakšne avše in ne pametnih punc. Tudi ti boš moral malo spustiti “kriterije”.
Verjamem pa, da obstajajo tudi moški, ki si želijo otroke in družino. Glede na to, da vam ne tiktaka biološka ura, ste veliko na boljšem kot punce.
problem je, ker si obupan, obupanost se pa začuti in odbija…sploh pa taki tipi, ki jim je cilj čimprej imet otroka, bi kar ga že v dveh mescih zveze hoteli naredit, pa ženske še sploh niso dobro spoznali…
sploh pa kje si hodil svojih preteklih 20 let, zakaj ti z nobeno ni nič uspelo od 20 do svojga 40. leta, to se tudi ženske vprašajo ko naletijo na take kot si ti.
Prava obsedenost vlada pri tipih tam okrog 40ih, ker panično hočejo najti žensko, ki jim bo rodila otroka. Grozno. Ni moškega, ki bi iskal partnerko, vsi iščejo le maternico.[/quote]
Ne iščemo samo maternice, ampak žensko, ki si tudi želi imeti otroka. Dobro, če si ga ti želiš, ni treba napenjat sedaj. Ni treba niti obsojat moških, ki si to želijo. Kaj naj sedaj naslednjih 10 let osvajam žensko, ki mi potem pove, da noče imeti otroka. Seveda, da gledamo žensko kot žensko in ne kot MATERNICO.[/quote]
Ah daj no.
V resnici ti jekliknilo, da hočeš širiti svoje seme. Drugo te ne briga.
Če bi ti bilo res do družine, bi si jo ustvaril že zdavanaj, ne pa, da pri 40+ še niti ženske nisi našel.
Taki obupancev je na kupe. Prej afne guncali, pri 40+ jim pa nekaj klikne in začnejo iskat maternico.
Ne, ne iščejo ženske, iščejo samo maternico, ker jim je bistvo širiti svoj rod naprej. Če bi jim bilo do družine v pravem pomenu besede, bi se to spomnili že prej, ne šele pri 40+.
Koliko je to 40+?Verjetno tam okrog 49 let, a ne?
Ne iščemo samo maternice, ampak žensko, ki si tudi želi imeti otroka. Dobro, če si ga ti želiš, ni treba napenjat sedaj. Ni treba niti obsojat moških, ki si to želijo. Kaj naj sedaj naslednjih 10 let osvajam žensko, ki mi potem pove, da noče imeti otroka. Seveda, da gledamo žensko kot žensko in ne kot MATERNICO.[/quote]
Ah daj no.
V resnici ti jekliknilo, da hočeš širiti svoje seme. Drugo te ne briga.
Če bi ti bilo res do družine, bi si jo ustvaril že zdavanaj, ne pa, da pri 40+ še niti ženske nisi našel.
Taki obupancev je na kupe. Prej afne guncali, pri 40+ jim pa nekaj klikne in začnejo iskat maternico.
Ne, ne iščejo ženske, iščejo samo maternico, ker jim je bistvo širiti svoj rod naprej. Če bi jim bilo do družine v pravem pomenu besede, bi se to spomnili že prej, ne šele pri 40+.
Koliko je to 40+?Verjetno tam okrog 49 let, a ne?[/quote]
jao ženska, če tako kar iz prev sodiš in vse veš o vseh moških, da jih gar zagotovo obtožuješ – ti vse veš kako je, druge možnosti sploh ni in ne dopuščaš, pa čeprav človeka niti ne poznaš, jao res potem se ne čudim, da si samska.
Mogoče pa se malo umiri in en meči vseh v isti koš, ker niso vsi enaki, spoznaj prvo človeka, poslušaj njegove trazloge in ga ne prepričuj v svoj prav, ki si si ga ustvarila v svoji glavi na podlagi morebiti par izkušenj in zdaj to posplošuješ na vse.
Pa sem žemska, ki to pišem in to ne da bi zagovarjala kogarkoli drugega v tej debati, samo da sem jaz tip in da me ena, ki me sploh ne pozna obsodi z neko svojo teotijo kar na slepo, da tak mora bit in nič drugač kot je ona reka, jaz bi se te tudi ognala na daleč.
Mogoče sem res slep in neumen skrati. Poznam jih veliko v tem starostnem razponu. Verjemi, da za sex jih najdeš kar hočeš. Da bi se ustalile, to pa ne. Vse bi samo sex brez obveznosti in žurale, potovale…. Ja, takih je kar hočeš. Tiste, ki si želijo otroke, družino, so po mojih opažanjih starostna skupina do 30. Potem jih ne prepričaš več.
Mogoče sem res slep in neumen skrati. Poznam jih veliko v tem starostnem razponu. Verjemi, da za sex jih najdeš kar hočeš. Da bi se ustalile, to pa ne. Vse bi samo sex brez obveznosti in žurale, potovale…. Ja, takih je kar hočeš. Tiste, ki si želijo otroke, družino, so po mojih opažanjih starostna skupina do 30. Potem jih ne prepričaš več.[/quote]
In kaj je narobe s tem?
Očitno imamo denar, da si lahko vse to privoščimo. Zakaj te torej moti, če nekdo uživa življenje?
Meni je čisto super. Mi je pa izredno interesantno to, da moške tvojih let to tako blazno moti. Pa še ti uživaj, kdo ti brani?
Forum je zaprt za komentiranje.