Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice zelim si na pocitnice

zelim si na pocitnice

..na morje.. imam denar a sama saj nimam s kom ne zelim iti.

Sva na istem. Koncno v zivljenju nimam nobenih financnih skrbi in lahko grem kamorkoli, pa nimam nobene punce, da bi sel z njo. Imam veliko prijateljev, ki me vabijo, samo sem se tega ze pocasi navelical 🙂

tudi jaz tako

Ne bom pisal zenskam, ker se glede tega z njimi tezje poistovetim. Zato pa bom napisal tebi. Clovek, ko bi samo znal razmisljati zunaj okvirov “normalnega”. Ko bi samo vedel kaj vse je mogoce, kaj vse se da, …
Pises, da imas cas, da imas denar, da… hkrati pa si cel paraliziran, ker nimas ene s katero bi sel na morje, lol. Ni za verjet kako nekreativni ste ljudje. Po drugi strani pa se moram vedno opomniti, da ne zelim ljudem vec kot si zelite sebi. Ampak, boze mili, kako sirike mnozice ne znate ziveti.

Kak predlog? Nastej nekaj opcij, prosim 🙂

Pa kaj, ce trenutno nimate nobene Mojce za s sabo vzeti na morje. Zenske predstavljajo polovico svetovne populacije. Vsepovsod so. Si jo pac najdite tam kamor vam je za iti na dopust. Ze v naprej ali pac potem na licu mesta. Ali pac, ce vam bo lazje, pojdite tja kjer si najdete kaksno voljno. Mislim… kombinacij je se pa se. Ce si drugace kot z zensko pac ne znate predstavljati dopusta. Kar pa je spet tema zase.

sem na istem, tako da vabim kakšno deklino pa greva skupaj, najprej za en dan, da ugotoviva če nama je fajn, potem pa splanirava kaj. pusti mail.sem vredu moški, nisem poročen niti ločen.identifikacija ets

Če imaš denar pa res ne vidim nobenega problema. Ne glede na tvojo starost si izberi agencijo. Sama sebe najbolje poznaš in se odločiš za lenarjenje na plaži ali aktivne (uključujejo izlete, pohode, oglede). Če si vsaj malo komunikativna, si družbo dobiš za kavico ali pijačo. Poskusi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close