Želim si “izkušeno” punco.
Bi rekel da ne. To posebej velja za mlajše ženske…
Z nekega foruma:
Pičkoleta trpi za splošno boleznijo današnjega časa: kljub temu, da ne zna nič kaj omembe vrednega, se s tem sili v ospredje, kot da je ne vem kaj.
Krivim potrošniško družbo, ki mularijo prepričuje, da so inovativni, pametni, drugačni, ko je vendar jasno da so daleč od tega – male pizdunke je treba postaviti na realna tla!
Standardi bi morali biti bistveno višji kot: imam pi.do, znam par besed angleško in uspem uporabljati youtube. Svoje čase so punce znale vse živo, znale so se pogovarjat, so imele lasten pogled na svet – dandanes imaš v glavnem samo naličene glupače z napumpanim egom.
Tole, kar sem prilepil, vsekakor podpišem. In v Ljubljani je točno tako, kot je napisal citirani avtor![/quote]
Mene pa zanima kje nekateri živite, da srečujete take ljudi? Sem res radovedna. Jaz namreč srečujem tako normalne in sposobne mlade ženske kot tudi moške. S takimi ljudmi, ki jih zgoraj opisuješ, jaz sploh nimam stikov.
Mogoče je stvar v tem: iste sorte ptic skupaj letajo?[/quote]
jaz bom pa tak reko…. čeprav je res da je ta članek ali besedilo (odsek) napisan v smislu pretiravanja ampak ne pozabit
”exeggaration is truth that has lost its temper”
Point je v tem da jaz ne poznam nobene 25 letne ženske ki zna štrikat, šivat, vlagat ipd, medtem ko poznam polno žensk ki so (vsaj tako trdijo in jaz jim verjamem) pri 25tih znale štrikat, šivat, vlagat ipd…..
moja babica je pri 25 letih štrikala nenormalno lepa oblačila (in šivala) jaz ne poznam nobene 20-30 letnice (pa jih poznam za skorajda tromestno cifro) ki se lahko pohvali z tako sposobnostjo….
Še celo ene ki se majo za nekaj več (torej kao izobražene) imajo težavo opravljanja tudi najmanjših logičnih opravil…..
Je pa treba priznat da znajo pa dosti boljše od 25 letnic v 1950tih zapravljat in se šminkat… tu pa se skorajda konča…… njihove sposobnosti namreč 🙂
Da ne omenjam omejenosti pri njihovih sposobnostih KUHANJA …. žalostno je da jaz zmorem skuhat dosti več kot marsikatera moja vrstnica kateri se repetoar konča tam nekje pri špagetih in bolognese omaki iz paklca ter kakšnem pečenem krompirju in zamrznjenih zrezkih ki so pripravljeni za peko….
Forum je zaprt za komentiranje.