Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Želim si “izkušeno” punco.

Želim si “izkušeno” punco.

+ poetovih 5%. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Taka, ki je izkušena pa pri tebi- da si ti ”tanovi” pomeni, da je imela ogromno neuspešnih izkušenj za sabo.

Zato se čudim, da je lahko spet in ponovno tako naivna, da rine v zvezo.

Ponavadi ženske po tem ostanejo same, sploh in predvsem, če se same finančno komot preživljajo. Pač za občasno crklanje že imajo koga, da bi pa si nakopale preveč dela na glavo- brez veze. Saj če gledaš iz ženske perspektive: več kuhanja, pranja, likanja, pospravljanja. +otroci zraven…..

Zavoljo česa? Da je ”kvazi normalna” v nekem razmerju? Drugače okolica govori, de je čudna….
Neodvisni ženski pač tega ni treba.

Težko boš našel tako, ker tudi ”osla težko večkrat spelješ na led- kot pravijo”. Kaj šele žensko z izkušnjami!?

lp,D

Marko, saj drugače si fejst pob, ampak matematika ti pa res ne gre. 95 + (5-4,9)= 99,9

zdaj bo neko blesavo teorijo prpelala ven ali pa obrenil vse skup da bi on mel prav… čeprav nima kot večinokrat lol

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkič, si pismen ali ne? 2x sem napisala, da Marko narobe računa.

Meni matematika, tebi pa branje. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja ta pa je dobra ja, da zenske ne gledate na videz japade pa se kako gledate prav tako kot moski. No ja tiste, ki imajo 30 kg viska tiste res ne gledajo toliko na videz ostale pa ja.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Škoda časa, marko bo do onemoglosti trdil, da ima prav.
Dejstvo je, da so na kupidu samo škartovci. Oba spola. Kvalitetni pridejo, ugotovijo stanje in gredo čez čas dol. Če ima kdo srečo, takrat koga ulovi. Preden se izpiše.

Prevceč si se zataknila za navadno šalo. Tvoja enačba je sicer povsem pravilna, tista z oklepaji. Pohvalno. :))

No, če pa drugače ne gre, pa lahko postane tudi psihoterapevt, pa bodo potem poleg njega na kavču ležale same trpeče ženske.

Sej ne morem verjet kako en folk ocenjuje na blef ljudi ki jih sploh ne pozna.

Zakaj si iščem takšno punco? Ker sem tudi sam pretrpel dosti v življenju. Pa tudi zato, ker takšna punca ceni človeka ki je dal nekaj skozi.

Vi pa pljuvate po meni kot da sem nevem kakšen izkoriščevalec, daj vi odrastite.

Mogoče je tvoj prvi zapis delovla bolj kot neka fascinacija nad takšnim človekom kot pa iskanje sorodne duše. Zato takšni odzivi.
Je pa težko dati “napotek” kje iskati takšne ljudi. Ponavadi takšne ljudi prinese življenje samo, saj ljudje s podobnimi izkušnjami slej kot prej trčijo eden ob drugega.
Mogoče jo lahko najdeš tudi na kakšnem forumu, ki je male bolj razmišljujoč in usmerjen v življenjske debate. Iz pisanja lahko pogosto zaslutiš kaj takšen človek skriva v sebi. Kar tako pa ne bo nikomur na čelu pisalo, kaj je dal skozi v življenju. Ljudje vse pogosteje hodijo po svetu z maskami na obrazu. Pa ne mislim s tem makeup.
Včasih pa kdo niti ne želi kaj preveč razspravljat o svojih težavah z ljudmi, ki so izkusili nekaj podobnega. Tudi zato ne, ker včasih to privede do skupinskega travmiranja in poglabljanja žalosti, negovanja teh občutkov bolečine, ki potem kar ne minejo. Marsikdo, ki je veliko dal skozi v življenju, beži od takšnih ljudi in išče ljudi, ki nimajo v sebi te temne plati, ker se ob njih boljše počutijo. Mogoče je to tudi neke vrste bežanje pred samim seboj, ni pa nujno. Če vzameš za pirmer soočanje s smrtjo bližnje osebe. Nekateri ljudje o tem ne bodo želeli govorit z nikomer, drugi bodo po tekočem traku iskali ljudi, s podobno življenjsk zgodbo in potem z njimi nenehno govorili o tem, a vprašanje če na način, ki pelje k razrežitvi problema oziroma stresne situacije. Tretji bodo poiskali nekoga, s komer se da o tem govorit na nek normalen, razumevajoč način. Človek mora dat določeni stvari iz sebe, ni pa dobro, če predolgo neguje in zaliva to svojo žalost.
Jaz osebno recimo ne bi mogla o takšnih stvareh z nekom govoriti v nedogled. Po drugi strani pa ne bi mogla biti niti s partnerjem, kateremu ne bi mogla zaupat te svoje plati,s e o tem z njim pogovarjat. Ampak pogosto niti ne gre za to, da najdeš človeka s točno določenimi izkušnjami, ampak bolj za to, da se ustavri zaupanje, ki sploh omogoča, da se nekdo odpre in spregovori o teh zadevah.

Welcome to the club ! Če si prišel sem, da bi dobil kakšno spodbudno besedo, mislim da si sfalil lokacijo.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Se popolnoma strinjam, sorodne duše se začutijo. Vendar, nič ne gre na silo oziroma z nekim namenskim oziroma ciljnim iskanjem, vsaj po mojih izkušnjah. Najbolje se je prepustiti toku, seveda biti odprt, aktiven, migati… živeti. In tudi, ko takšna oseba pride v tvoje življenje, naj vse pride ob svojem času, brez hitenja in prehitevanja, po občutku, sicer je zaupanje zelo težko vzpostaviti. Brez zaupanja pa ni ničesar.

------------------------ "And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair." (Khalil Gibran)

Kaj pa če srečam eno neznanko, ki se mi vizualno dopade, spregovoriva pa niti besede, a to pomeni, da sem jo začutil ? 😀

No, pri sorodnih dušah ni nujno, da te tudi vizualno privlači, ampak gre bolj za povezavo na globjem osebnostnem nivoju. Kaj pa ti “začutiš” ko vidiš eno fejst bejbo, pa samo ti veš :D.

------------------------ "And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair." (Khalil Gibran)

Ja moški smo prasci ane, pa ogovarjamo fukabilne ženske, spet drugi pa si samo želijo, da jih in se zadovoljijo z manj privlačnimi.

Juuuj, si že predstavljam kok me boste spljuval <3

Ja, seveda te mora partner tudi vizualno privlačit, ampak to še ne pomeni, da je tudi tvoja sorodna duša. Hočem rečt to, da je tvoja sorodna duša lahko tudi nekdo, ki ni tvoj partner in obratno, da partner ni nujno tudi tvoja sorodna duša.

Čista resnica .

Podpišem!

Fino, zdaj pa meni ni treba nič dopisat 🙂

Še bolj pa te mora ljubica vizualno privlačit! Ampak če je duša dvojčica in duhovno razstvetljena do ene 3. etape, gre… 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Živjo. Upam, da si še na voljo. 🙂

Bi rekel da ne. To posebej velja za mlajše ženske…

Z nekega foruma:

Pičkoleta trpi za splošno boleznijo današnjega časa: kljub temu, da ne zna nič kaj omembe vrednega, se s tem sili v ospredje, kot da je ne vem kaj.
Krivim potrošniško družbo, ki mularijo prepričuje, da so inovativni, pametni, drugačni, ko je vendar jasno da so daleč od tega – male pizdunke je treba postaviti na realna tla!
Standardi bi morali biti bistveno višji kot: imam pi.do, znam par besed angleško in uspem uporabljati youtube. Svoje čase so punce znale vse živo, znale so se pogovarjat, so imele lasten pogled na svet – dandanes imaš v glavnem samo naličene glupače z napumpanim egom.

Tole, kar sem prilepil, vsekakor podpišem. In v Ljubljani je točno tako, kot je napisal citirani avtor!

Z nekega foruma:

Pičkoleta trpi za splošno boleznijo današnjega časa: kljub temu, da ne zna nič kaj omembe vrednega, se s tem sili v ospredje, kot da je ne vem kaj.
Krivim potrošniško družbo, ki mularijo prepričuje, da so inovativni, pametni, drugačni, ko je vendar jasno da so daleč od tega – male pizdunke je treba postaviti na realna tla!
Standardi bi morali biti bistveno višji kot: imam pi.do, znam par besed angleško in uspem uporabljati youtube. Svoje čase so punce znale vse živo, znale so se pogovarjat, so imele lasten pogled na svet – dandanes imaš v glavnem samo naličene glupače z napumpanim egom.

Tole, kar sem prilepil, vsekakor podpišem. In v Ljubljani je točno tako, kot je napisal citirani avtor![/quote]

Mene pa zanima kje nekateri živite, da srečujete take ljudi? Sem res radovedna. Jaz namreč srečujem tako normalne in sposobne mlade ženske kot tudi moške. S takimi ljudmi, ki jih zgoraj opisuješ, jaz sploh nimam stikov.
Mogoče je stvar v tem: iste sorte ptic skupaj letajo?

Z nekega foruma:

Tole, kar sem prilepil, vsekakor podpišem. In v Ljubljani je točno tako, kot je napisal citirani avtor![/quote]

Mene pa zanima kje nekateri živite, da srečujete take ljudi? Sem res radovedna. Jaz namreč srečujem tako normalne in sposobne mlade ženske kot tudi moške. S takimi ljudmi, ki jih zgoraj opisuješ, jaz sploh nimam stikov.
Mogoče je stvar v tem: iste sorte ptic skupaj letajo?[/quote]

Točno tako!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close