Želim si drugačnega fanta
Anita879, 07.08.2025 ob 06:10
Takojeto, 06.08.2025 ob 23:22
Na to lahko žal pozabiš. Takšnih moških ni več, vzgojile so jih ženske sprevrženega duha. Če boš pa že našla kakšnega s potencialom bo zdrav in izpolnjen odnos onemogočen z božje strani. V obeh primerih boš nesrečna.
to je podobno kot izbirate ženske moža, nekdo, ki je samo priden, ker fizično gara doma nikoli ne bo dosegel nivoja atija ali tvojega pedigreja.
če si vzela revčka, kmeta brez pedigreja potem bo tudi tvoj počasi senca tvojega itn.
ženske ko iščete moža mora imeti vsaj tvoj nivo vse ostalo je no go, ker zelo mali % je takšnih, ki poslovno uspe. kmet je vedno kmet ne poslovni človek
Ti nič ne izbiraš, trpiš tisto kar ti je servirano. Po citatu sodeč, nič lepega.
Punca, pomisli na svoje življenje čez 10 ali 20 let. Si ga predstavljaš z njim? Kako bo? Ali je iz bogate družine ali ne ima bore malo veze s tem…
Naj ti zaupam anekdoto; po 5 letih veze sem v poznih 20ih pustila lenuha (iz revne družine) in izbrala ambicioznega (slučajno se je kasneje izkazalo, da je tudi iz bogate družine). Oba sva zelo motivirana (jaz sicer nikoli nisem delala iz eksentialne nuje, sem pa vedno delala) in sva v 15letih marsikaj ustvarila, tako družino kot nekaj nepremičnin.
*bivši se vedno živi v najemu, ha!
Forum je zaprt za komentiranje.