Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Želim si drugačnega fanta

Želim si drugačnega fanta

Vedno sem si zelel kot ti. Sam mogoce je zame prepozno. Tezko je dobiti osebo ki ti bo pogodu, no Jaz je nisem.

Odgovor na objavo uporabnika
Anita879, 07.08.2025 ob 06:10

Odgovor na objavo uporabnika
Takojeto, 06.08.2025 ob 23:22

Na to lahko žal pozabiš. Takšnih moških ni več, vzgojile so jih ženske sprevrženega duha. Če boš pa že našla kakšnega s potencialom bo zdrav in izpolnjen odnos onemogočen z božje strani. V obeh primerih boš nesrečna.

to je podobno kot izbirate ženske moža, nekdo, ki je samo priden, ker fizično gara doma nikoli ne bo dosegel nivoja atija ali tvojega pedigreja.

če si vzela revčka, kmeta brez pedigreja potem bo tudi tvoj počasi senca tvojega itn.

ženske ko iščete moža mora imeti vsaj tvoj nivo vse ostalo je no go, ker zelo mali % je takšnih, ki poslovno uspe. kmet je vedno kmet ne poslovni človek

Ti nič ne izbiraš, trpiš tisto kar ti je servirano. Po citatu sodeč, nič lepega.

Punca, pomisli na svoje življenje čez 10 ali 20 let. Si ga predstavljaš z njim? Kako bo? Ali je iz bogate družine ali ne ima bore malo veze s tem…

Naj ti zaupam anekdoto; po 5 letih veze sem v poznih 20ih pustila lenuha (iz revne družine) in izbrala ambicioznega (slučajno se je kasneje izkazalo, da je tudi iz bogate družine). Oba sva zelo motivirana (jaz sicer nikoli nisem delala iz eksentialne nuje, sem pa vedno delala) in sva v 15letih marsikaj ustvarila, tako družino kot nekaj nepremičnin.

*bivši se vedno živi v najemu, ha!

no ja,fajn je ,da je človek uravnotežen ,vsakega po nekaj ,tudi preveč ambicijozen  tip je lahko problem…

Ja, menjaj. Saj si še mlada. Sicer lahko tudi prenašaš njegov karakter in mogoče boš finančno nagrajena, se priženila v to bogatejšo familijo in mogoče tudi tebi ne bo treba delat toliko.

Če ne vidiš tega kot opcije, potem menjaj, seveda.

Lahk ti js nardim otroka?

pisi mi v zasebno

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close