Želim si drugačnega fanta
Zadnje čase gre med mano in fantom vse slabše. Če sem iskrena, je problem predvsem v meni, ker mi gre vedno bolj na živce. Pride iz bolj premožne družine, sam pa v življenju še ni zares delal. Sva približno enako stara, jaz sem začela delati že kot najstnica, najprej v tovarni, kasneje v kuhinji, strežbi, pakirnici. Zdaj delam ob študiju in sem ves čas v pogonu. On pa gleda na vse zviška in se mu zdi marsikaj pod častjo. Še posebej me prizadene, ko grdo govori o službah, ki sem jih jaz opravljala.
V štirih letih najine zveze ni niti enkrat naredil stvari, ki sem ga prosila. Vedno nekaj začne, potem pa našteje cel kup izgovorov, zakaj ni šlo. Ima napihnjen ego, ni navajen, da bi mu kdo postavil mejo, nikoli mu ni bilo treba potrpeti ali se komu prilagoditi. Iskreno povedano, ne vidim prihodnosti v tej zvezi in samo še vprašanje časa je, kdaj bo dokončno konec.
Kar me še bolj potre je to, da ko pogledam druge fante mojih let, niso nič boljši. Vse manj jih dela, punce pa garamo. Fantje se vozijo z avti, hodijo v fitnes, visijo na računalnikih. Redko srečaš kakšnega, ki bi imel cilj, delovno etiko, nekaj ustvaril sam in ga ne bi skrbelo, kaj si drugi mislijo.
Jaz si želim nekaj povsem drugega. Fanta, s katerim bi skupaj ustvarjala, se borila za boljše življenje. In ja, zelo si želim imeti otroka. Ljudje so presenečeni, ko to povem, ampak mene ta želja spremlja že dolgo. Ne znam točno razložiti zakaj, samo čutim, da bi bila končno izpolnjena.
Trenutno nisem srečna. Počutim se prazno in izgubljeno. Želim si življenje, ki bi imelo smisel. Nekoga, s komer bi lahko gradila nekaj resničnega.
NezadovoljnaŠtudentka
torej , prvo moram vedet kaj študiraš ti, kaj študira on.
jaz sem star 47. poročen več let kot jih imaš ti.
moja logika je taka. to je nekako moj kritrji. najvažnejše pri dveh, če bosta suepla ostatskupaj ali ne je , na koliko denarja sta navajena od malega. to ej po moje ključno.
kar se tiče tvojih želja in ciljev. tvoj osnovni cilj je umseritev sicer ok. ampak izvedba je slaba oziroma toxična.
tvoja zgodovina, ne zanima nobenega. noben ti ni roke zvijal. lahko bi tudi trenirala plavanje recimo. 15 let. tako ,da to zame, a ne, ni neki posebnega.
ti kr povem kaj ej tvoj problem. ti nimaš od malega doma močnega očeta. ti imaš močno mamico. ki te je naredial v ultra feministko in toxično levičarko. mosdreno žensko. in za to imam iz tvojega zapisa veliko dokazov.
če b ti bila , vzgojena v ženo, si ne bi našla takega. nisi žena. če bi bila vzgojena v skrbno mamico, ženo, ne bi bila skupaj z takim fantom sploh.
torej zakaj si? verjetno si levičarka na družboslovnem faksu pa in mogoče tudi nisi ful lepa. nisi 10ka. t isi verjetno 4ka. mogoče si pridna za delo. ok. sam to nima tvoj fant nič z tem? kaj biti naj dal medaljo?
jaz tako mislim. govoriš o otrocih. ti moraš bit prvo poročena.
1 poroka, 2 otroci.
ti pa govoriš o otrocih brz tega da si ŽENA. ne gre to. ti nisi žena. t isi moderna feministka. simpl. zakaj mora tvoj fant, bit odgovoren zate? kaj on ne sme delat kaj želi? dobro mogoče bi bil obolje če bi treniral judo, plavanej, neki tehničnega delal. ampak če štdira če se uči, dela izpite, pač tako dela. če ti misliš, da to ni zate, idi stran. že davno bi morala it. punčka si do 15 leta. od 15 do 23 si mlada. od 24 naprej ne morem rečt da sistara, ker nisi, ampak mlada tudi nisi. tvoja najboljšpa leta za dobit MOŽA so sedaj!! če študiraš družboslovje moraš vedet da je to elvičarska propaganda. tvoj fant ni problem. fant str 20 recimo ni pripravljen na poroko. pol moraš gledat starega 29, ki te želi poročit. ampak ti moraš bit prvo žena. ti pa nisi žena. ti tretiraš družino podp otroka. družina je mož žena in fsaj 2 otroka. zakaj si ti skupi z tem fantom? ker si verjetno debela, nisi vizuelna. nimaš te lepote , žal. ti bi že davno morala it narazen z tem fantom. ali pa se vprašat, zakaj od njega pričakuješ neki. zakaj? zakaj ga ocenjuješ, da ni priden, ni vesten ,delaven, PIZDO PA MU DAJEŠ ZA FUKAT?? to zrelo ni. ti in tebi podobne feminsitke ne želite poroke, ker poroka, žensko zelo zel ospravi na realna tla. ker fukal bi te fsak. poročil pa te bo fsak. še posebej en taki moški kot ga ti želiš.
ti imaš popolnoma napačen pogled na poroko in skupno življenje. žena ni partner od moža. nista enakovredna. ti si suport tvojemu možu- ti slediš možu. lahko predlagaš, podaš mnenje. odločitev je nejgova. mora bit. tudi če tebi ne diši. mož in žena nista isto. ženska vzgaja do 5 leta , naprej mora oče. sam ne taki kot tvoj. ker če bi ti imela uredu preva atija, bi ti trenirala nek špot od malega. bi razvila prave vrednote. ti jih nisi. ti kriviš fanta, za neki kaj on niman obeneveze sploh z bilo čem. idi pogledat čim več videov od KEWIN SAMUEL. t obo najlažje.
NezadovoljnaŠtudentka, 04.08.2025 ob 16:32
Zadnje čase gre med mano in fantom vse slabše. Če sem iskrena, je problem predvsem v meni, ker mi gre vedno bolj na živce. Pride iz bolj premožne družine, sam pa v življenju še ni zares delal. Sva približno enako stara, jaz sem začela delati že kot najstnica, najprej v tovarni, kasneje v kuhinji, strežbi, pakirnici. Zdaj delam ob študiju in sem ves čas v pogonu. On pa gleda na vse zviška in se mu zdi marsikaj pod častjo. Še posebej me prizadene, ko grdo govori o službah, ki sem jih jaz opravljala.
V štirih letih najine zveze ni niti enkrat naredil stvari, ki sem ga prosila. Vedno nekaj začne, potem pa našteje cel kup izgovorov, zakaj ni šlo. Ima napihnjen ego, ni navajen, da bi mu kdo postavil mejo, nikoli mu ni bilo treba potrpeti ali se komu prilagoditi. Iskreno povedano, ne vidim prihodnosti v tej zvezi in samo še vprašanje časa je, kdaj bo dokončno konec.
Kar me še bolj potre je to, da ko pogledam druge fante mojih let, niso nič boljši. Vse manj jih dela, punce pa garamo. Fantje se vozijo z avti, hodijo v fitnes, visijo na računalnikih. Redko srečaš kakšnega, ki bi imel cilj, delovno etiko, nekaj ustvaril sam in ga ne bi skrbelo, kaj si drugi mislijo.
Jaz si želim nekaj povsem drugega. Fanta, s katerim bi skupaj ustvarjala, se borila za boljše življenje. In ja, zelo si želim imeti otroka. Ljudje so presenečeni, ko to povem, ampak mene ta želja spremlja že dolgo. Ne znam točno razložiti zakaj, samo čutim, da bi bila končno izpolnjena.
Trenutno nisem srečna. Počutim se prazno in izgubljeno. Želim si življenje, ki bi imelo smisel. Nekoga, s komer bi lahko gradila nekaj resničnega.
Ne morem razumeti zakaj ste z njim? Se tako malo cenite ali kako?
borba, 04.08.2025 ob 16:52
Preveč sta različna. Ti vidiš življenje kot borbo, on ne.
Pa zakaj bi se moral nekaj borit ,kvarit živce ,če mu ni treba .Ok nekaj na izi pa že dela verjetno…Važno da ni zguba ,pijanec ,kockar ,ženskar ,da si želi otroka in na koncu skrbi zase in svoje zdravje ,zmeraj neki iščete ,razen če ti ni všeč, pa da te ne zna dobro poseksat…
Dve možnosti imaš , če ostaneš z sedanjim te nikoli ne bo cenil vedno te bo gledal z viška in nazadnje tudi pustil . Tebi bodo pa leta odšla in nazadnje si še brez otrok , ki si jih želiš . Do konca življenja ti bo žal , če bi vztrajala z njim .
Druga in boljša varianta pa bo , da ga pustiš in ne na vrat na nos v novo vezo . Pusti si čas se umiri in zadihaj v miru , pridno punco bo hitro kdo opazil z kom boš v zvezi je pa odvisno od tebe . Ženske so tiste , ki izberejo privolijo v zvezo ali pa ne . Želim ti vso srečo .
Zelo dobro pišeš, živiš pa v iluzijici o pravljičnem življenju. Partner te hleda zviška in ti poda svoja stališča, kaj pa ti? Sploh ne razviješ neke debate z njim o njegovih vrednotah?
Po mojem ima tvoj partner prej potlačeno slabo vest pred tabo, da si ti tako aktivna in uspešna, on pa precej pasiven, v primerjavi s tabo.
Ne kaže, da si zraven svojih lepih in neoporečnih prabljičnih željicah uspela razviti smiseln dialog s svojim partnerjem. Ker se mu izogibaš. Ker mu nisi pripravljena jasno razložiti svojih pogledov, stališč, vrednot, ker se bojiš njegovih zate morda žaljivih komentarjev. Ampak ko bi se to zgodilo, če bi se, bi mu lahko pokazala, kako plehke poglede na življenje ima in bi ga seveda znova frustrirala. Ampak bila bi v prednosti ne bi se počutila ponižano, on pa bi te spoštoval jn ti verjetno sledil, saj bi bil še bolj navdušen nad tabo. In potem bi si tudi on želel otroka.
Povej mu vse to v obraz, kar si napisala tukaj in kako ga vidiš. Zakaj ga ne bi zrcalila in ga postavila na svoje mesto. Če je iz premožne družine, ti ne more škodovati, lahko ga pa malo vzgojiš, če mu je primanjkovalo stvarnosti v otroštvu in je materijalizem zameglil njegovo sliko sveta.
Nekako ni pravega razloga, da ga zspustiš. Ne še. Zdaleč nisi izčrpala vseh možnosti z njim. Ali pa si premalo nazorno opisala situacijo.
Anonimno 3469, 05.08.2025 ob 19:31
NezadovoljnaŠtudentka
torej , prvo moram vedet kaj študiraš ti, kaj študira on.
jaz sem star 47. poročen več let kot jih imaš ti.
moja logika je taka. to je nekako moj kritrji. najvažnejše pri dveh, če bosta suepla ostatskupaj ali ne je , na koliko denarja sta navajena od malega. to ej po moje ključno.
kar se tiče tvojih želja in ciljev. tvoj osnovni cilj je umseritev sicer ok. ampak izvedba je slaba oziroma toxična.
tvoja zgodovina, ne zanima nobenega. noben ti ni roke zvijal. lahko bi tudi trenirala plavanje recimo. 15 let. tako ,da to zame, a ne, ni neki posebnega.
ti kr povem kaj ej tvoj problem. ti nimaš od malega doma močnega očeta. ti imaš močno mamico. ki te je naredial v ultra feministko in toxično levičarko. mosdreno žensko. in za to imam iz tvojega zapisa veliko dokazov.
če b ti bila , vzgojena v ženo, si ne bi našla takega. nisi žena. če bi bila vzgojena v skrbno mamico, ženo, ne bi bila skupaj z takim fantom sploh.
torej zakaj si? verjetno si levičarka na družboslovnem faksu pa in mogoče tudi nisi ful lepa. nisi 10ka. t isi verjetno 4ka. mogoče si pridna za delo. ok. sam to nima tvoj fant nič z tem? kaj biti naj dal medaljo?
jaz tako mislim. govoriš o otrocih. ti moraš bit prvo poročena.
1 poroka, 2 otroci.
ti pa govoriš o otrocih brz tega da si ŽENA. ne gre to. ti nisi žena. t isi moderna feministka. simpl. zakaj mora tvoj fant, bit odgovoren zate? kaj on ne sme delat kaj želi? dobro mogoče bi bil obolje če bi treniral judo, plavanej, neki tehničnega delal. ampak če štdira če se uči, dela izpite, pač tako dela. če ti misliš, da to ni zate, idi stran. že davno bi morala it. punčka si do 15 leta. od 15 do 23 si mlada. od 24 naprej ne morem rečt da sistara, ker nisi, ampak mlada tudi nisi. tvoja najboljšpa leta za dobit MOŽA so sedaj!! če študiraš družboslovje moraš vedet da je to elvičarska propaganda. tvoj fant ni problem. fant str 20 recimo ni pripravljen na poroko. pol moraš gledat starega 29, ki te želi poročit. ampak ti moraš bit prvo žena. ti pa nisi žena. ti tretiraš družino podp otroka. družina je mož žena in fsaj 2 otroka. zakaj si ti skupi z tem fantom? ker si verjetno debela, nisi vizuelna. nimaš te lepote , žal. ti bi že davno morala it narazen z tem fantom. ali pa se vprašat, zakaj od njega pričakuješ neki. zakaj? zakaj ga ocenjuješ, da ni priden, ni vesten ,delaven, PIZDO PA MU DAJEŠ ZA FUKAT?? to zrelo ni. ti in tebi podobne feminsitke ne želite poroke, ker poroka, žensko zelo zel ospravi na realna tla. ker fukal bi te fsak. poročil pa te bo fsak. še posebej en taki moški kot ga ti želiš.
ti imaš popolnoma napačen pogled na poroko in skupno življenje. žena ni partner od moža. nista enakovredna. ti si suport tvojemu možu- ti slediš možu. lahko predlagaš, podaš mnenje. odločitev je nejgova. mora bit. tudi če tebi ne diši. mož in žena nista isto. ženska vzgaja do 5 leta , naprej mora oče. sam ne taki kot tvoj. ker če bi ti imela uredu preva atija, bi ti trenirala nek špot od malega. bi razvila prave vrednote. ti jih nisi. ti kriviš fanta, za neki kaj on niman obeneveze sploh z bilo čem. idi pogledat čim več videov od KEWIN SAMUEL. t obo najlažje.
Anonimno3469 ti si definitivno alkoholik. In ko pišeš tukaj, si pijan, v začetnih in napredujočih fazah.
Vidva bosta usklajena v vrednotah
Ti si delovna, on bi na easy. Jaz sem imela fanta se katerim sem po enem mesecu zaključila. Nori premozen, dobil v lastništvo par stanovanj in jih oddajal, sicer hodil v eno zelo easy državno službo kjer je imel ocijeve privilegije in zaščito in se uturil za kakšen projekt kjer je z eno sliko zaslužil toliko kot jaz v celem letu kot študentka. Nisem mogla biti z njim ker je bil len, vse je dobil k riti, jaz pa sem si morala vse sama ustvariti. Tistega 3469 pa ne poslušaj, ker je zadet v glavo pa še kam .
Anonimno 21, 06.08.2025 ob 20:23
avtorica, kaj vse si napisala jaz bom pa čisto kratek. AMPAK V PIČKO PA USTA TI PA ŠE VEDNO ŠPRICA IN TVOJA NOŽNICA PREŽVEKUJE NJEGOVO USRANO SPERMO PA ŠE DOL JO GOLTAŠ, KO TI ŠPRICNE V USTA.
JE ŠE KJE KAKŠNA TAKA, JAZ BI TUDI ENO TAKO, PONUDBE NA MAIL SEM GLUPA AFNA Z MOKRO PIČKO COM
Kaj se zgodi človeku, da gre take pisat, že da razmišljaš tko je patologija, da čutiš potem potrebo še z drugimi delit take misli…
Že res, da piše v knjigi, da blagor ubogim na duši, ampak vsaj na tem svetu mora biti pa to prav trpljenje, da ti grejo cel dan samo “nožnice” po glavi. Čuj, nožnice, lol, z grdo besedo ne upa napisat, lepih pa nima.
Takojeto, 06.08.2025 ob 23:22
Na to lahko žal pozabiš. Takšnih moških ni več, vzgojile so jih ženske sprevrženega duha. Če boš pa že našla kakšnega s potencialom bo zdrav in izpolnjen odnos onemogočen z božje strani. V obeh primerih boš nesrečna.
to je podobno kot izbirate ženske moža, nekdo, ki je samo priden, ker fizično gara doma nikoli ne bo dosegel nivoja atija ali tvojega pedigreja.
če si vzela revčka, kmeta brez pedigreja potem bo tudi tvoj počasi senca tvojega itn.
ženske ko iščete moža mora imeti vsaj tvoj nivo vse ostalo je no go, ker zelo mali % je takšnih, ki poslovno uspe. kmet je vedno kmet ne poslovni človek
8409, 06.08.2025 ob 23:16
Kaj se zgodi človeku, da gre take pisat, že da razmišljaš tko je patologija, da čutiš potem potrebo še z drugimi delit take misli…
Že res, da piše v knjigi, da blagor ubogim na duši, ampak vsaj na tem svetu mora biti pa to prav trpljenje, da ti grejo cel dan samo “nožnice” po glavi. Čuj, nožnice, lol, z grdo besedo ne upa napisat, lepih pa nima.
Fak. Kakšna grda kvazislavska beseda nožnica. Ko da bi Angleži pravi narod rekli knifeholder. Ogabni kvazislavci. Butalci si recimo in nehajmo se spačit v emetnem jeziku, ki nikoli ni obstajal.
Poišči si drugega. tak človek je preveč toksičen zate, ima druge poglede. zamisli se, tukaj po forumu ene jamrajo po več letih s takim v zakonu, ker mu morajo vse narest, dobesedno prinest k riti in od njih nimajo nič. pa tudi ne bo se spremenil, nikoli. človeka težko obrneš. Verjetno se tudi gibaš v podobnih krogih oziroma podobni krogi podobne vlečejo skupaj in misliš, da so potem vsi vrstniki enaki. pa niso. Samo to ti lahko napišem iz lastnih izkušenj.
Forum je zaprt za komentiranje.