želim si dojiti moža
No, no, ne preveč kritično. Gre za neko vrsto spolnega fetišizma, v vsakem primeru manj škodljivega, kot dojenje otrok preko treh let, pa že tri je preveč! Oboje je gnano iz iztega vzgiba, spolne naslade, pa če se dela še taka zmešana kampanija teh dojilj, za katerimi lečejo mulci s tablicami v rokah!
Ja, sem ne dolgo nazaj gledala na Popu al na Kanalu A oddajo o spolnih navadah americanov….no in ena od nastopajocih je bila tudi zenska, ki je imela fetis, da se doma ko pride iz sluzbe oblaci v dojencico, spi v plenicah, v ograjeni postelji z dudo v ustih….to je njenega partnerja zelo vzburjalo (obraza moskega niso pokazali)… zmenjena sta bila, da lahko lula v plenice , kakat pa da gre na wc….in potem ju vzburja, da jo on tako po riti treplja in ne vem kva se vse….pol pa se previjanje in oblacenje konca s sexom….ona pa skoz z dudo v ustih….????? Nisem mogla verjet, kej bolj bolanega pa res se nisem vidla. Najbolj me je pa zmotilo to, da je ta zenska vzgojiteljica v vrtcu in skrbi za male otroke….pa ne bi ji dala svojih otrok niti za sekundico…uhhhh se dobro, da se to dogaja samo v Ameriki oz. nekje dalec …..vsaj upam tako…
To je pa res zblojeno, moteno in tako nagnat iz vrtca.
Pri nas se dogaja, da mlade varuške na domu oblizujejo rito in še marsikaj dojenčkom, otrokom. Sem jih vsaj 6 zalotila do sedaj in butnila v steno, ter obvestila starše. Privat varstvo, poglejte koga dobite in kaj ženska z otrokom počne, saj so dostopne kamere, ki se jih skrito nastavi po stanovanju.
Mojo hčerko sem enkrat zaradi izpita pustila pri eni študentki, dva sta me spustila, izpit naredila, predčasno sem se vrnila, študentka ji je šarila po hlačkah, da je bila mala vsa rdeča dol. Mater sem to kolegico naklofala ter jo prijavila. Še v pričo policije sem jo klofutala, da se me morali miriti, videli so da sem pretresena, izven sebe, so razumeli. Ampak glede otroka, sem se počutila krivo dolgo časa, nisem dolgo prebolela, ne sprejela. Dala sem jo v varstvo poznani osebi, o njej sem imela zelo dobro mnenje.
Raje na ustni izpit z otrokom kot, da pustiš mikeno eni da jo prešlata in s prstom rije kamor ne rabi.
To kar sem doživela, je bila zame nočna mora.
Sex = primitivna, sprevržena, prostaška ipd. aktivnost.
Geji se tudi v rit… pa tako pač je, naj delajo kar jim paše…
Torej v čem je problem? Družba vam vcepi, kar se ji zdi sprejemljivo, kar ne pač zavrne. V bistvu ste vsi skupaj nedozoreli nedonošenčki. A ni že čas, da se postavite na svoje noge in pričnete slediti lastnemu razmišljanju? Kaj vas sploh briga in čemu se predvideva v nedogled? Vprašanje je bilo postavljeno, vaša naloga je, da odgovorite ali ignorirate, ne pa da vsiljujete lastno mnenje, saj tukaj sploh ne gre za vaše življenje. Raje bi se pobrigali za pravice državljanov oz. za tiste stvari, ki vplivajo na vsakega posameznika v državi, no tukaj vas ponavadi vedno boli k….
Zelo seksi, verjemi nisi edina in mnogo nas moskih fantazira enako…da se prisesamo na josko.
Mene mika se kaj bolj bizarnega, gledano s stalisca tipicnega mon bralca, namrec sem radoveden glede fat fetisha, po domace da me kaka zaobljena dama hrani dokler ne dobim par kil in me potem pohvali kako lepo zaobljen sem in boza po trebuhu, dovoli da jo lizeminbozam ker sem pridno jedel… pa sicer nisem debel. Pisem to z kamnom v grlu, a ze ko pomislim na to se kar tresem, nenadzorovano udarjam z dlesmi.
Zadnje case tule gor ni da ni same provokadzije mislim da adimini imajo svoje bisere v pisarni ki cel dan zmisljajo nove vzigalne teme vi se pa uzigate kot da je konc sveta.ovce za sisanje pa da ne omenim oni imajo zelo zelo dobre place ker vam csak dan ponudijo nove in nove teme….. povprecna placa njihova na bonitetah pa hmmm 2500 wtf mal za zamislit
Saj to delajo. Oblačijo jih, previjajo, hranijo kot dojenčke. Potem pa seksajo.
[/quote]
Prisiljeno hranjenje. – Force fed feish; to je še hujši fetiš, bolno do konca pri nekateri:
https://www.google.si/search?biw=1440&bih=837&tbm=vid&ei=UClhXKK2Le_5qwGpgabgDA&q=force+fed+fetish+&oq=force+fed+fetish+&gs_l=psy-ab.3…26277.26277.1.26415.1.1.0.0.0.0.88.88.1.1.0….0…1c.1.64.psy-ab..0.0.0….0.Eq3wCbtupy4
Ali pa tale kakuš:
https://starcasm.net/23-year-old-tammy-jung-eating-5000-calories-a-day-to-gain-200-lbs-to-be-a-fat-fetish-model/
Vcasih so zelje in potem realnost drug svet. Je le rajc v glavi. Saj ce je kdo ranjen in zato take fantazira, preobrazil ga ne bos, kvecjemu je nasel sotrpina in probal najglobje strasti katerih zadovoljstvo klasika ne more nuditi.
Meje dobrega okusa so, mozeva fantazija pa se kaj podobnega je meni normalno, ce ne drugo je treba met jajca da si priznas in poves. Tak partner je predan. Hvale vredno in redko dandanes.
Jaz bi se prisesal tudi če ne ješ nič grozdja 🙂
Od modrosti in debat tu si ravno ne bomo ustvarili spominov, zato bi bil zelo vesel odziva kake ženske, ki ji packarije omenjene zgoraj burijo domisljijo ali pa le rada klepeta, da se mi pridruži na naslovu pretorian142875@gmail.com pa rečeva kako o temi v miru, z pol manj cmoka v grlu kot tu na javnem chatu
Đizs, koliko zarukancev nosi naša zemlja. Koliko zaplankanega folka, ki nima niti osnov razčiščenih, pa polni (cerkveno) vsiljenega gneva katerega se ne zavedajo. O sveti predsodki! Razmerje zarukanihh in normalnihh pa ponazori tale kratek izvleček cvetk. Kdor bo prebral vse bo videl, da je še obzirno v prid normalnim. Za normalne namreš smatram tiste, ki dejansko odgovorijo avtorju brez balasta in lastnega govna. Vsi forumi pri nas podobni ne glede na temo: prvi dve stranii zajebancije, nato se počasi najde kak odgovor (sploh, da se dotika vprašanja).
“škodljivega, kot dojenje otrok preko treh let, pa že tri je preveč”
“uhhhh se dobro, da se to dogaja samo v Ameriki oz. nekje dalec”
“Ojoj kako sprevrzeni ste nekateri…mleko je pa ogabnega okusa, sploh ne vem kako lahko to dojencki pijejo…”
“mene pa zanima ali obstaja kakšna možnost da moški proizvede mleko brez molzenja??”
“Premalo dela imata lenuha. Kdor gara od jutra do mraka mu bedarije ne hodijo po glavi..mars raj zdrgnt kuhno in avto ce nimata druzga dela.”
“predlagam,da mu nabavis plenice za odrasle in naj se vanje orng userje in poscije govedo jedno.”
“pa mož lahko s tičem podoji kakega telička ali prasička.”
“Naj je sadje prej, bo imelo mleko okus po sadju.”
“Kaj vas sploh briga in čemu se predvideva v nedogled? Vprašanje je bilo postavljeno, vaša naloga je, da odgovorite ali ignorirate, ne pa da vsiljujete lastno mnenje, saj tukaj sploh ne gre za vaše življenje.”
“Kako pa veš, kakšnega okusa je? Očitno si dovolj sprevržen/a, da si poskusil/a.”
Zamislite se!
Forum je zaprt za komentiranje.