Želim deliti z vami
Daj župnik, zaveži že enkrat![/quote]
kaj ti naj zavežem? steznik? nisi malo za časom s tem?)) pa tudi prevč zdrav ni[/quote]
Ne, svoj hinavski in izprijen jezik! Steznik, če ga kaka tvoja vdana nuna nosi to nima veze z mano! Si že zmolil večerno molitev pa vse tri različice rožnih vencev? Kaj pa vest, si si že izprašal? Si naredil dnevno računico grehov pa sebi naložil pokoro? Smrad…..
kaj ti naj zavežem? steznik? nisi malo za časom s tem?)) pa tudi prevč zdrav ni[/quote]
Ne, svoj hinavski in izprijen jezik! Steznik, če ga kaka tvoja vdana nuna nosi to nima veze z mano! Si že zmolil večerno molitev pa vse tri različice rožnih vencev? Kaj pa vest, si si že izprašal? Si naredil dnevno računico grehov pa sebi naložil pokoro? Smrad…..[/quote]
ne bi vedel kaj nune nosijo, nisem pravi naslov, ne nisem še zmolil to pride na vrsto pred spanjem, danes bom še malo potegnil, še zate zmolim, škodit ne more))
Škodit res ne more, koristi bo pa tud bore malo. Ne verjamem namreč v molitev. 😉
To je tvoj problem Marko, v kaj in koga ti verjameš. A misliš, da si zaradi tega kaj pametnejši, če nisi veren?
Pesem je pa super.[/quote]
Moj problem? Zakaj bi bil moj problem? In kdo pravi, da sem boljši? Antilopa, kaj mi to podtikaš? 😉
To je tvoj problem Marko, v kaj in koga ti verjameš. A misliš, da si zaradi tega kaj pametnejši, če nisi veren?
Pesem je pa super.[/quote]
Moj problem? Zakaj bi bil moj problem? In kdo pravi, da sem boljši? Antilopa, kaj mi to podtikaš? ;)[/quote]
Čemu pa ti podtikaš, da molitev ne pomaga??!!
Daj župnik, zaveži že enkrat![/quote]
joške na mašno in z jezikom zalepit
Moj problem? Zakaj bi bil moj problem? In kdo pravi, da sem boljši? Antilopa, kaj mi to podtikaš? ;)[/quote]
Čemu pa ti podtikaš, da molitev ne pomaga??!![/quote]
Verjetno ravno zato, ker ne verjamem v njo. :))
Čemu pa ti podtikaš, da molitev ne pomaga??!![/quote]
Verjetno ravno zato, ker ne verjamem v njo. :))[/quote]
So stvari, za katere bi bilo bolje, če so zadržijo zase – logično je, da bolj malo ljudi tu gor briga v kaj verjameš 😛
lahko samo še dodam..moj poklon g.Gradnik…Mors Victrix[/quote]
kera vaška posebnneža iz tvoje oštarije pa sta to??? A vsaj kdaj dasta za rundo zraka???
Kako lahko NE verjameš v molitev, če sploh ne znaš moliti? :)))[/quote]
Malko se je necemu zavestno odpovedal, cesa ne pozna, ni plobal…ueeeee 😛
kera vaška posebnneža iz tvoje oštarije pa sta to??? A vsaj kdaj dasta za rundo zraka???[/quote]
dobro lufta mešata, skoraj bolje od tebe)) data za rundo, seveda data, zrak je zaenkrat še neobdavčena dobrina in ga je v izobilju[/quote]
pojma nimaš … luft je obdavčen … v trošarinah za goriva in dimnikarskih (obveznih!!) uslugah.
dej začni plačevati položnice in specifikacijah računov
Kako lahko NE verjameš v molitev, če sploh ne znaš moliti? :)))[/quote]
Z lahkoto. Tako kot ti ne verjameš, da bi brez molitve lahko bilo tvoje življenje še lepše ali vsaj enako. :))
Forum je zaprt za komentiranje.