Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Želim deliti z vami

Želim deliti z vami

posvetite se sami sebi in ne iščite konca v neskončnosti..Mir z vami in bodite čuječi:)

če bi bilo tako pri mašah, bi tudi sama šla kdaj 🙂 lepa pesem…

Totalno zatežen klerikalec!! pa ne zaradi Gregorian pač pa zaradi preostalega nakladanja…fuj in fej!

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Amen:) in ne skrbi, vse ti je odpuščeno:)

Amen:) in ne skrbi, vse ti je odpuščeno:)[/quote]

Daj župnik, zaveži že enkrat!

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Amen:) in ne skrbi, vse ti je odpuščeno:)[/quote]

Daj župnik, zaveži že enkrat![/quote]
kaj ti naj zavežem? steznik? nisi malo za časom s tem?)) pa tudi prevč zdrav ni

kaj ti naj zavežem? steznik? nisi malo za časom s tem?)) pa tudi prevč zdrav ni[/quote]

Ne, svoj hinavski in izprijen jezik! Steznik, če ga kaka tvoja vdana nuna nosi to nima veze z mano! Si že zmolil večerno molitev pa vse tri različice rožnih vencev? Kaj pa vest, si si že izprašal? Si naredil dnevno računico grehov pa sebi naložil pokoro? Smrad…..

kaj ti naj zavežem? steznik? nisi malo za časom s tem?)) pa tudi prevč zdrav ni[/quote]

Ne, svoj hinavski in izprijen jezik! Steznik, če ga kaka tvoja vdana nuna nosi to nima veze z mano! Si že zmolil večerno molitev pa vse tri različice rožnih vencev? Kaj pa vest, si si že izprašal? Si naredil dnevno računico grehov pa sebi naložil pokoro? Smrad…..[/quote]
ne bi vedel kaj nune nosijo, nisem pravi naslov, ne nisem še zmolil to pride na vrsto pred spanjem, danes bom še malo potegnil, še zate zmolim, škodit ne more))

Škodit res ne more, koristi bo pa tud bore malo. Ne verjamem namreč v molitev. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To je tvoj problem Marko, v kaj in koga ti verjameš. A misliš, da si zaradi tega kaj pametnejši, če nisi veren?

Pesem je pa super.

Marko, nikoli ne podcenjuj moči Molitve,…

To je tvoj problem Marko, v kaj in koga ti verjameš. A misliš, da si zaradi tega kaj pametnejši, če nisi veren?

Pesem je pa super.[/quote]
Moj problem? Zakaj bi bil moj problem? In kdo pravi, da sem boljši? Antilopa, kaj mi to podtikaš? 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pesem je pa super.[/quote]
Moj problem? Zakaj bi bil moj problem? In kdo pravi, da sem boljši? Antilopa, kaj mi to podtikaš? ;)[/quote]

Čemu pa ti podtikaš, da molitev ne pomaga??!!

joške na mašno in z jezikom zalepit

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Moj problem? Zakaj bi bil moj problem? In kdo pravi, da sem boljši? Antilopa, kaj mi to podtikaš? ;)[/quote]

Čemu pa ti podtikaš, da molitev ne pomaga??!![/quote]
Verjetno ravno zato, ker ne verjamem v njo. :))

Verjetno ravno zato, ker ne verjamem v njo. :))[/quote]

So stvari, za katere bi bilo bolje, če so zadržijo zase – logično je, da bolj malo ljudi tu gor briga v kaj verjameš 😛

koga ti farbaš Marko? Velika noč je že zdavnaj mimo..

ob vsem spoštovanju do EnegaKamna in njego teorije relativnosti … smo absulutno vsi trupla.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

lahko samo še dodam..moj poklon g.Gradnik…Mors Victrix

lahko samo še dodam..moj poklon g.Gradnik…Mors Victrix[/quote]
kera vaška posebnneža iz tvoje oštarije pa sta to??? A vsaj kdaj dasta za rundo zraka???

lahko samo še dodam..moj poklon g.Gradnik…Mors Victrix[/quote]
kera vaška posebnneža iz tvoje oštarije pa sta to??? A vsaj kdaj dasta za rundo zraka???[/quote]
dobro lufta mešata, skoraj bolje od tebe)) data za rundo, seveda data, zrak je zaenkrat še neobdavčena dobrina in ga je v izobilju

Kako lahko NE verjameš v molitev, če sploh ne znaš moliti? :)))

Kako lahko NE verjameš v molitev, če sploh ne znaš moliti? :)))[/quote]

Malko se je necemu zavestno odpovedal, cesa ne pozna, ni plobal…ueeeee 😛

kera vaška posebnneža iz tvoje oštarije pa sta to??? A vsaj kdaj dasta za rundo zraka???[/quote]
dobro lufta mešata, skoraj bolje od tebe)) data za rundo, seveda data, zrak je zaenkrat še neobdavčena dobrina in ga je v izobilju[/quote]
pojma nimaš … luft je obdavčen … v trošarinah za goriva in dimnikarskih (obveznih!!) uslugah.
dej začni plačevati položnice in specifikacijah računov

Kako lahko NE verjameš v molitev, če sploh ne znaš moliti? :)))[/quote]
Z lahkoto. Tako kot ti ne verjameš, da bi brez molitve lahko bilo tvoje življenje še lepše ali vsaj enako. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close