Železni konjiček :)
Veš da…Kje pa….:))))
Pa čeprav ne bi tega napisala, nisem star več 15 let, da ne bi poznal žensk in kaj se jim plete po njihovih glavicah….:)
In se strinjam z Matjazkom.
Ne rabim nobenega umetnega načina za kompenziranje velikosti svojega organa. :)[/quote]
Robi, mogoče sem pa jaz tako premožna in si sama lastim X6, in ne rabim gledati za vozniki prestižnik konjičkov? No, v resnici pa tudi vozim en boljši pleh.
A ker je moj bratranec rally voznik in sem tudi sama bila v študetnskih letih amaterka v rallyju, pa hitrost in adrenalin povezujem z svojm veseljem, ne pa z moškimi.
Jaz pa tudi nisem več stara 15 let, da se obrnem za šminkerčkom pederčkom v očijevi, zapufani, ukradeni limuzini ali simply moškim, ki kot sta vidva pravilno ugotovila, ima svojo limuzino za svoj podaljšek oz. vabo bejb.
Sploh pa si Matjaževo šalo spet spreobrnil v neko resno, neutemeljeno obtožbo. 🙂
V vsaki šali je nekaj resnice.
Pa si zamisli, da k tebi pride en tip….Eden in isti tip enkrat s 15 let staro škatlo…Drugič z x6…..
Se grem stavit, da bo tisti z x6 vsaj 6x več v tebi zanetil iskric, kot pa, če bi prišel s 15 let staro kripo.[/quote]
Robi, ne zafrkavaj se, potem pa boš v šmornu, če te vpraša, kakšen avto voziš. :)))
Pa si zamisli, da k tebi pride en tip….Eden in isti tip enkrat s 15 let staro škatlo…Drugič z x6…..
Se grem stavit, da bo tisti z x6 vsaj 6x več v tebi zanetil iskric, kot pa, če bi prišel s 15 let staro kripo.[/quote]
Oh Robi…ne bom izgubljala besed…izkušnje so me naučile, da pravi moški ni obremenjen s prestižnim plehom…in ostalim preseravanjem.
Jaz sicer nimam pojma kaj je ta x6, ampak očitno nekaj dragega, ampak ob moških z dragimi avti se posveti alarm: tako mlad pa tako drag avto, od kje mu denar? Glede na to, da moji vrstniki načeloma niso še kaj prida zaslužili v življenju, vsaj večina ne, je to ponavadi očkov avto :). Tako, da …
15 let stara škatla je pa tako tako: pri avtu mi je pomembna varnost tako, da 15 let star avto je včasih ok, večinoma pa ne. Čeprav moram priznati, da sem bila nazadnje zagledana(samo on vame žal ne) ravno v moškega, ki je imel eno tako staro škatlo, ampak tehnično pa brezhibno (no vsaj redno je skrbel za te zadeve tako, da se je varno vozit z njim).
Meni za nogomet dol visi, ampak sem bila pred časom tudi na tekmi pač tako je naneslo, ne na mojo željo, no in kaj smo tam počele? Opravljale moške na igrišču: kake noge ima, kako postavo ima… 🙂
No, navijačica nisem kaj prida, ker me to ne zanima. Bolje je igrat nogomet, to pa je bolj zabavno :). Ampak vseeno je na lestvici meni ljubih športov tudi igranje nogometa zelo zelo nizko :).
Kdo pa določa “pravost” moškega ?
Ker delam z ljudmi in jih dnevno srečam na stotine, vem, kakšna je razlika med tistim, ki vozijo razne X-e in Q-je in med ostalimi.
Ravno tisti z boljšimi avti so ponavadi prevzetni, se imajo za nekaj več in najbolj “pametni”. Mislijo, da jim noben nič ne more. Še pogledati jih ne smeš, pa se že zmrdujejo.
Seveda pa se zelo motijo. Pri takšnih nimam usmiljenja. Raje se usmilim takšnega, ki vozi 15 let staro kripo in je pošten.
Ronka X6 je BMW-jev terenec. Avto, ki dobi svoj pomen na snežnih, spolzkih in gorskih tleh.
Meni je X6 všeč zaradi tehnologije Hybrid, ki jo ima samo proizvajalec BMW. Gre se za podporo elektromotorja z BMW TwinPower Turbo, ki avtu omogoča izreden pospešek in odlično zaviranje ob samem izrednem varčevanju.
Torej, ti je bolj kaj jasno, nič. No, meni je, ker tudi nekaj specifičnega za avtomobilsko branžo, ne v rallyju in ne nisem pa zaposlena v avtomobilski branži, niti v BMW-ju.
Zato mi je izrecno ta avto všeč in noben drug BMW, ali Jaguar, Lamborghini…
Drugače pa kot si rekla, poglej naše tajkune, ali mlade s tako dragimi avtomobili,…saj si lahko danes vsak vzame kredit in si privošči ime od avta, a avto je samo prevozno sredstvo. Ko iz takega avta izstopi moški, je prvo kar mi pade na pamet je, da ta človek živi iz meseca v mesec in da ga absolutno brezciljno nič ne zanima kakor to, da se pred šipo lokala zapelje s takim avtom.
Poglej, tudi ti si bila zagledana v moškega z neko 15-letno staro kripo, a to zato, ker ti avtomobili nič ne pomenijo, kot nobeni v glavi zdravi ženski ne.
O tem, da ženske padajo na moške z dobrimi avtomobili izvira iz moških, misleč, da ko so najstnice še padale na motorje in kabrioletke fantov, da padajo tudi danes. Ne dragi fantje, danes si ženske želimo moške ne v plehu ampak pod streho, to pomeni, s ciljem in marljivostjo za življenje.
Se grem stavit, da bo tisti z x6 vsaj 6x več v tebi zanetil iskric, kot pa, če bi prišel s 15 let staro kripo.[/quote][/quote]
http://avto.over.net/testi/bmw_activehybrid_x6/ to je bolj avto za kazanje kot tle berem
Saj pravim, da je to tema za ženske. Kar je nenavadno in ne vem, če mi je všeč. 😉
Ker delam z ljudmi in jih dnevno srečam na stotine, vem, kakšna je razlika med tistim, ki vozijo razne X-e in Q-je in med ostalimi.
Ravno tisti z boljšimi avti so ponavadi prevzetni, se imajo za nekaj več in najbolj “pametni”. Mislijo, da jim noben nič ne more. Še pogledati jih ne smeš, pa se že zmrdujejo.
Seveda pa se zelo motijo. Pri takšnih nimam usmiljenja. Raje se usmilim takšnega, ki vozi 15 let staro kripo in je pošten.[/quote]
“Pravost” moškega določa moški sam že s tem, da so mu materialne stvari pomembne za eksistenco in določeno mero zabave, ne pa za luksuz. Saj sreča izvira iz nematerializma, mar ne?
Saj pravim, da je to tema za ženske. Kar je nenavadno in ne vem, če mi je všeč. ;)[/quote]
Hahahahaha…mogoče nenavadno, ampak obstajajo tudi ženske, ki rade igrajo nogomet, imamo radi inovacije na področju strojništva, elektronike,… 🙂
Odprla sem temo za hec, potem pa za nekatere izpadem “pleh pička”. 🙂
Me prav zanima, česa bi me obtožili, ker rada nosim krzno in usnje? 🙂 Ziher bi se pojavl borec za pravice živali in me javno linčal. 🙂
Seveda pa se zelo motijo. Pri takšnih nimam usmiljenja. Raje se usmilim takšnega, ki vozi 15 let staro kripo in je pošten.[/quote]
“Pravost” moškega določa moški sam že s tem, da so mu materialne stvari pomembne za eksistenco in določeno mero zabave, ne pa za luksuz. Saj sreča izvira iz nematerializma, mar ne?[/quote]
Samske bi se morali organizirati in napisati knjigo z naslovom ‘Kako biti samska ženska’, zagotovo bi v filozofiji prekašale Nietzscheja, koliko filozofiranja… 😀
“Pravost” moškega določa moški sam že s tem, da so mu materialne stvari pomembne za eksistenco in določeno mero zabave, ne pa za luksuz. Saj sreča izvira iz nematerializma, mar ne?[/quote]
Samske bi se morali organizirati in napisati knjigo z naslovom ‘Kako biti samska ženska’, zagotovo bi v filozofiji prekašale Nietzscheja, koliko filozofiranja… :D[/quote]
Žal pišem samo članke na področju gospodarstva.
Toda hvala za kompliment, da sem odlična tudi na področju filozofije. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.