Železni konjiček :)
No, teh sanj še pa nisem doživel. Od otroštva menda nisem nikoli več razmišljal o tem, kak bi naj bil moj sanjski avto. Prej, kaj drugega. To je bolj tema za ženske. 😉
Vem kaj pomeni sanjski, ampak res ne razmišljam o tem že dolgo ne. Ne poznam niti modelov, ki so zunaj. Če pa že, bi verjetno želel kakega športnega, to je pa verjetno še tista otroška želja. 🙂
Aleksandra, midve pa imave isti okus tudi za železne konjičke in ne samo za hribe. :)[/quote]
ko ga vidim…. ahhh
res mi je hud, edini avto k ma rito lepo in spredi je lep, ma cel je lep
da bi se nad tipom tok navdušla, se že neki časa nisem hahaaaa[/quote]
Joj, jaz ko vidim tiste sprednje opasne učke in grill masko…mislim, kot kakšen markanten tiger… :))
O, jaz se navdušim tako tudi nad tipi, ampak v filmih. :))
ko ga vidim…. ahhh
res mi je hud, edini avto k ma rito lepo in spredi je lep, ma cel je lep
da bi se nad tipom tok navdušla, se že neki časa nisem hahaaaa[/quote]
Joj, jaz ko vidim tiste sprednje opasne učke in grill masko…mislim, kot kakšen markanten tiger… :))
O, jaz se navdušim tako tudi nad tipi, ampak v filmih. :))[/quote]
jaaaaa, jaz tut ko ga vidim mu rečem: joj mucek, kok si leppppp
bi šla midva kam skupi jojjjjj, ti bi predu, jaz bi te božala….
O, jaz se navdušim tako tudi nad tipi, ampak v filmih. :))[/quote]
bi šla midva kam skupi jojjjjj, ti bi predu, jaz bi te božala….[/quote]
A neeeee, ko ga vidiš, si misliš, da tebe dvigne v svoje naročje…te kušne do nezavesti… :))
Ej, si šla mogoče v Kranjsko goro na dogodek “Dežela xDrive”? Jaz sem šla in sem jahala x6 po norih poligonih in snežnem viharju…nooooroooo…vrhunec za obliznit…miiiijauuuu! 🙂
Če nisi šla, pa te vabim, da greš drugič z menoj. Pa še ful fajn moške sem spoznala…vsi odprti, zabavni, in začudo gentlemani. 🙂
bi šla midva kam skupi jojjjjj, ti bi predu, jaz bi te božala….[/quote]
A neeeee, ko ga vidiš, si misliš, da tebe dvigne v svoje naročje…te kušne do nezavesti… :))
Ej, si šla mogoče v Kranjsko goro na dogodek “Dežela xDrive”? Jaz sem šla in sem jahala x6 po norih poligonih in snežnem viharju…nooooroooo…vrhunec za obliznit…miiiijauuuu! 🙂
Če nisi šla, pa te vabim, da greš drugič z menoj. Pa še ful fajn moške sem spoznala…vsi odprti, zabavni, in začudo gentlemani. :)[/quote]
ne, nisem šla, ampak se topli priporočam in z veseljem grem, tut če ni nobenga tipa tam :))
Če nisi šla, pa te vabim, da greš drugič z menoj. Pa še ful fajn moške sem spoznala…vsi odprti, zabavni, in začudo gentlemani. :)[/quote]
ne, nisem šla, ampak se topli priporočam in z veseljem grem, tut če ni nobenga tipa tam :))[/quote]
Deal! 🙂
Hahahahahaha…vemo, vemo, zato pa ne gledamo za “vozniki” :)[/quote]
Hudiča, če bi se mimo katere od vas pripeljal s kolesom, me sploh ne bi pogledala. neke pleh-pič ste mi to… 🙂 Pomemben pa je itak značaj, a ne? Malo morgen, haha… :D[/quote]
Sorry, ampak, jaz gledam samo za tipi v slow motion, najraje v hodečem položaju…tako, da upravičeno vzdihujem “Sad to see you go, but love to watch you leave”. 🙂
Hahahahahaha…vemo, vemo, zato pa ne gledamo za “vozniki” :)[/quote]
Hudiča, če bi se mimo katere od vas pripeljal s kolesom, me sploh ne bi pogledala. neke pleh-pič ste mi to… 🙂 Pomemben pa je itak značaj, a ne? Malo morgen, haha… :D[/quote]
Ne matjažek, govorimo o všečnih atomobilih in ne o moških z avtomobili.
Meni so všeč dobri avti, ne moški z dobrimi avti.
Veš da…Kje pa….:))))
Pa čeprav ne bi tega napisala, nisem star več 15 let, da ne bi poznal žensk in kaj se jim plete po njihovih glavicah….:)
In se strinjam z Matjazkom.
Ne rabim nobenega umetnega načina za kompenziranje velikosti svojega organa. :)[/quote]
Jaz razumem njihovo logiko, ker uspešen moški ima dober avto – in za uspešnim moškim stoji menda uspešna ženska, zaradi katere moški sploh ne bi bil uspešen in vozil tako dobrega avta, ki izstopa nad vsemi. Kaj pa sedaj? :))
Drag avto še ne pomeni uspešnega moškega. Drag avto pogosto pomeni: foter ima polno keša pa mi je kupu tale pleh :). No, če pa je vendarle sam kupil avto pa lahko to pomeni, da je zakreditiran do amena. Ali pa, da mu avto toliko pomeni, da pozabi na vse okrog. Tako, da drag avto in uspešnost ni nuno povezana. Tajkuni imajo tudi drage avte pa jih ne smatram za uspešne moške, ampak za lopove. Verjetno se tudi Hilda vozi z dobrim avtom pa verjetno ni ravno terna za poštene moške :).
Veš da…Kje pa….:))))
Pa čeprav ne bi tega napisala, nisem star več 15 let, da ne bi poznal žensk in kaj se jim plete po njihovih glavicah….:)
In se strinjam z Matjazkom.
Ne rabim nobenega umetnega načina za kompenziranje velikosti svojega organa. :)[/quote]
Jaz razumem njihovo logiko, ker uspešen moški ima dober avto – in za uspešnim moškim stoji menda uspešna ženska, zaradi katere moški sploh ne bi bil uspešen in vozil tako dobrega avta, ki izstopa nad vsemi. Kaj pa sedaj? :))[/quote]
Forum je zaprt za komentiranje.