Zelenski noče premirja!
resno vprašanje, 16.08.2025 ob 21:47
bedna primerjava, 16.08.2025 ob 21:44
resno vprašanje, 16.08.2025 ob 21:33
Če pridem jaz sedaj k tebi, te začnem mlatit, ukradem tvoje otroke (če jih imaš), kradem tvoje stvari, razbijam po bajti….kolikšen delež bajte mi boš dal da ti obljubim (tako kot že večkrat), da te ne bom več mlatila? Boš mi prepisal bajto al boš na pomoč vreščal?
Zelenski se ni držal dogovorov iz leta 2014 in pa silil je v Nato. Bil je večkrat opozorjen, pa je silil z glavo skozi zid.
Če pa že vzamemo tvoj primer nasilneža, a ne bi bilo utopično pričakovati, da bo nasilnež kar odnehal in delal kot si bo žrtev izmišljevala?
Torej praviš da če rečem da se nisi držal dogovorov ti lahko bajto vzamem? Pošlji naslov. Pa ne mi jokat na tednik hodit potem. Pa policije klicat ipd.. Ne utopično pričakovat da bom nehala te mlatit dokler mi ne daš svojega. Kar prepis takoj pa bo najboljše za vse.
Če se ti ne držiš dogovora, fašeš. Čas za pritožbe je bil ko so se izvajali državni udar in bombardiranje civilov leta 13 in 14, zdaj je veliko prepozno za te krokodilje solze.
NesramnaResnica, 17.08.2025 ob 11:17
Ukrajina bo iz dneva v dan manjša. Iz dneva v dan bo vse več Ukrajincev zmletih. Zelenski lahko vpije kolikor hoče… To kar je Rusija osvojila do zdaj bo obdržala, z vsakim dnem pa še več. To je jasno Trumpu.
Nekaj ozemlja bosta vzeli še Poljska in Madžarska.
EU kriminalci mečejo denar v orožje za Ukrajino in zraven še polnijo svoje žepe preko firm in lobijev. Nekaj orožja Ukrajina proda še drugim državam in tako si polnijo žepe. Ker vojna je biznis, to imejte ves čas v mislih. Okrog Zelenskega je toliko korupcije, da se komaj ven vidi.
Mi pa vse to plačujemo za eno Usrajino, ki ni nič drugega kot leglo korupcije, kriminala, prostitucije…
Po tej tvoji logiki tud Slovenije kmal več ne bo in davke boš plačeval tujcem, ti si boš pa s prstom rit brisal, ker še za wc papir ne boš imel na računu. Takrat boš gledal kje je kdo, ki ti bo pomagal, ampak nikjer ne bo nobenga … ni ni … svetovni red, kot smo ga poznali po koncu WWII je šel rakom žvižgat in ti si del nacije, ki bo najbolj nastradala.
Če ti to do zdaj ni jasno, ti nikol ne bo.
Anonimno 4952, 17.08.2025 ob 11:31
Po tej tvoji logiki tud Slovenije kmal več ne bo in davke boš plačeval tujcem, ti si boš pa s prstom rit brisal, ker še za wc papir ne boš imel na računu. Takrat boš gledal kje je kdo, ki ti bo pomagal, ampak nikjer ne bo nobenga … ni ni … svetovni red, kot smo ga poznali po koncu WWII je šel rakom žvižgat in ti si del nacije, ki bo najbolj nastradala.
Če ti to do zdaj ni jasno, ti nikol ne bo.
Saj Slovenije že ni več. Neodvisnost je prodala, zdaj je EU.
Forum je zaprt za komentiranje.