Zelena Škoda Felicija
si prekoračila dovoljen čas ?!
Žal tako je ,minili so časi ko je bilo zastonj marsikaj …..
tud men so že odpeljali in 1x aem že dobila kazen za napačno parkiranje in enkrat seveda lisice.
Torej ?
Po pajku me je izučilo ! je bilo treba, zgleda .(in vem,da nisem edina),ki misli “ah ,saj ne bodo ravno sedaj hodil.
Pa puste župana ! OK .mi smo tisti neotesanci ,ki bi vse zastonj pa še do vrat se prpelali ,če je možno.
Tudi meni se je to zgodilo pred leti. Pri Križankah. V večernem času, ko je pešakov in drugega oviranja za vzorec.
Vsi avti vna ulici mimo Strojše šole so bili olisičeni (sihurno čez 50), pri Križankah pa nas je bilo ob mojem parkiranju 10.
Ko sem se vrnila, ni bilo nikogar. Žive duše nikjer. In nobenega prometa.
TO V VEDNOST, DA NISMO NiKOGAR OVIRALI, KAJ ŠELE OGROŽALI.
JEBEMTI LJUBLJANO IN NJIHOV REŽIM.
Meni je pajk odpelajl avto se v tistih casih, ko si lahko parkiral na enem delu Mackove in smo se seveda stiskali tudi tam, kjer se ni smelo parkirat, to je vec kot 15 let nazaj v casu bolhic, ficotov, stoenk.
Ne razumem, kako je imel Jankovic ze takrat prste vmes in je ze takrat zbiral za svoj golaz.
Meni je pajk odpelajl avto se v tistih casih, ko si lahko parkiral na enem delu Mackove in smo se seveda stiskali tudi tam, kjer se ni smelo parkirat, to je vec kot 15 let nazaj v casu bolhic, ficotov, stoenk.
Ne razumem, kako je imel Jankovic ze takrat prste vmes in je ze takrat zbiral za svoj golaz.[/quote]
Men tud ni jasno, kaj je Jankovič tu kriv, če folk ne pozna prometnih znakov?
Res je. Saj se ve da ELITA ne vozi avtov nižjega razreda. Za izbrance NE velja to kar za rajo !!![/quote]
Tisti z boljšim avtom lažje že plača pajka, sam od takega gre težje denar ven in bo najprej cel avto preveril za kakšno novo storjeno prasko med prevozom in zato tožil redarstvo… Tako, da je bolj preprosto vzet avtomobila od katerega se pričakuje, da bo s sklonjeno glavo plačal globo in odšel vesel, da je dobil avto nazaj.