Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zelena barva oči – ženske z nadnaravnimi sposobnostmi?

Zelena barva oči – ženske z nadnaravnimi sposobnostmi?

Ko smo ravno pred Halloweenom, ali verjamete, da so imeli nekoč ženske z zelenimi očmi za čarovnice? Je to res ali samo mit? So imele res nadnaravne sposobnosti? Nekateri bi jim rekli zdravilke.

Veliko žensk bi rado imelo zeleno barvo oči. Zakaj vam je tako všeč?

so pravzaprav precej grde, saj gre ponavadi za neko obledelo zelenkasto sivo rjavo mešanico (ne sedaj fotošopiranih travnozelenih oči gor limat). Včasih so zaradi telesnih lastnosti pobijali predvsem otroke, ne pa odraslih ljudi, ravno zaradi takih predsodkov kot jih omenjaš ti. Ponekod tudi dvojčke še danes ubijejo, ker jih smatrajo za ljudožerce, ker naj bi  v maternici kradli drug drugemu kri, pa recimo v črni Afriki pobijajo albine otroke, južnjaki vem, da so polni predsodkov do rdečelasih ljudi, pa svetlopolti ponavadi ne marajo bolj temnopoltih….. imaš tega do neskončnosti.

Imam lepe zelene oci, nimam pa kaksnih specialnih sposobnosti.  Sem ponosna, da imam najbolj redko barvo oci.

Odgovor na objavo uporabnika
Hijacinta, 28.10.2021 ob 12:16

Imam lepe zelene oci, nimam pa kaksnih specialnih sposobnosti.  Sem ponosna, da imam najbolj redko barvo oci.

Imam zelene oči, kot tudi moja brat in sestra. Ne vem no, nič posebnega niso, redke pa tudi ne. Rajši zamenjam za kakršno koli drugo barvo, da bi le dobro videla (imam očala oz. leče in zoprn astigmatizem).

Moja ima take lepe zelene očke.

Ampak, prav nič nimam od tega, ker furt na furt divja z metlo na okoli.

meni niso všeč, ker so hladne

Zelene so najlepse oci. Najgrse so pa itak rjave, spominjajo na drekec pekec.

rjave so ful sexy, spominjajo na bambi

Imam zelene oči in sem čarovnica!

Ljudje z zelenimi očmi, ki so izjemno redke, imajo videnja! Preverjeno, vidijo, kar je drugim nevidno ….

Take zelene, kot jih imamo mi, so zelo pogoste in so mešanica barv. 🙂 ˝Pravih˝ zelenih pa ne boš našla.

Zelene so najlepse. Ce so pa se smaragdno zelene je pa to cista desetka.

. https://youtu.be/OJQ2m-72dZQ

Zacumprala me je zelenooka!

Moja tasca ima take posebne zeleno modre, se prelivajo modri in zeleni odtenki. Zelo lepe oci. Jap dobrodusna carovnica. Moz ima zelene kot macek :)) samo ne vem ce vidi v temi, svak pa miks svetlo in temno modrih odtenkov. Tast je imel tud posebne zelene. Marsovci neke vrste so.

Najvec pesmi opeva ravno zelene oci.

Je kdo na monu, ki zelenih oči nima?

Barva oči nima veze s tem.

Zartrose izven profila, 28.10.2021 ob 20:28

Barva oči nima veze s tem.

?Zartrose, ti mene tolk nasmeješ.

Spet bo kdo skočil v luft. ???

Pozdrav soncu, 28.10.2021 ob 20:32

?Zartrose, ti mene tolk nasmeješ.

Spet bo kdo skočil v luft. ???

Mah kar naj skačejo.. tud tok se ne potrudjo da bi vsaj razumeli zapisano ejjj.. hehehe..

Celjski grof ?, 28.10.2021 ob 17:53

Najvec pesmi opeva ravno zelene oci.

Le zakaj? Le zakaj?

Kaj praviš ti?

Modrooka.

To pa jaz ne vem zakaj.

Celjski grof, 28.10.2021 ob 21:52

To pa jaz ne vem zakaj.

Ups, pišeš, da največ pesmi opeva ravno zelene oči, pa ne veš zakaj?

Poznamo mi take! :)))

realistic eye green eyes gif | WiffleGif

Green Eyes GIFs - Get the best GIF on GIPHY

How to Change Eye Color Using AliveColors Image Editor. .

Znam spreminjati barvo oči.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close