Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek že tretji vezan

že tretji vezan

ne morem verjeti, da se mi to ponavlja in ponavlja….v dveh letih in pol sem spoznala in se tudi čustveno navezala na 3 fante (vsi so po 30.letu, resni, odgovorni), in za vse tri se je komaj kasneje izkazalo, da so v resni zvezi ali pa še živijo z bivšimi puncami. prvi je živel z bivšo punco,ker naj ona ne bi imela denarja za stanovanje. drugi mi je komaj po parih mesecih povedal, da ima punco in otroka. tretji, sedanji, pa me je prav tako po parih mesecih presenetil, da k njemu pa ne moreva, ker živi z bivšo punco, saj sta skupaj kupila stanovanje. Zelo ga imam rada, neizmerno, a situacijo z bivšimi puncami na tak način preveč dobro poznam in poznam zaplete in razplete, ko se fant od bivše odseli, vsa izsiljevanja, grožnje tudi meni, jok, omahovanje, predvsem pa veliko trpljenja z obeh strani. Ne razumem, zakaj fantje tako radi ostanejo živet pri svojih bivših, imeli pa bi tudi resno vezo s “pravim” dekletom?

Tako ne gre. Kaj veš, kaj počneta z bivšo punco, če sploh je bivša? Jaz ne razumem takih ljudi. Ne moreš z bivšo oz. bivšim živeti!

Pa ti resno verjameš, da živi z “bivšo”?

a … bi ga. Tud jst nimam sreče na tem področju. Trenutno bi rada, pa ne smem misliti na moškega, ki mi je sicer všeč – je pač poročen in ima tri otroke, z ženo pa nimata pravega odnosa že nekaj let. Ampak se ne dam, ker sem prepričana, da za vsako metlo rastle štil!

“z ženo pa nimata pravega odnosa že nekaj let”

Ja, tipična izjava poročenega moškega svoji ljubici. Ti pa nasedla…

Nič nasedla. Bi rada mislila, pa ne smem – in ne mislim nanj.

Bivša gor ali dol, če te ima kdo rad se stvar vedno uredi tako kot je treba. Če je pa tega premalo ali pa, če imaš opravka s cincarji, potem kaj dosti ne boš dosegla.

Ali ima te 3 otroke z isto žensko? Ker moja kolegica se do predkratkim hodila z nekom, zdaj imata pe cele pizdarije glede keša, ki mu ga je posodila. Pa me zanima, če gre za isto osebo
Hvala za odgovor.

mislim, da ne gre za isto osebo, verjetno pa da ima vse tri z isto žensko – ženo no. Ma klinc, jaz ne mislim nanj on še kar klicari in bi se rad dobil. Zenkrat mi še uspeva, da se izmuznem povabilu. Z dedci so itak sami problemi …. v večini.

Tudi jaz imam enga takega. Skupaj sva pol leta, on pa živi z bivšo, ker sta kupila stanovanje in jima še ni uspelo zrihtat zadeve. Se ne vtikam v to, mu zaupam, ker če mu ne bi, bi blo itak brezveze. Ampak ne mislim pa prenašat v nedogled. Če se bo najina veza razvijala, pričakujem, da se bo to spremenilo. Če pa ne, bo pač bolelo, ampak bom šla.

Ej, Zin, da ne hodiva z istim :-)))

todja, kako bova ugotovile:)?

Je Ljubljančan, izobražen, črnolas z očali?

ne, nima očal pa tut črnih las ne:)

todja, huh, si lahko oddahneva
lp

heheh:))) svet je majhen:)

pa te ni nikoli strah, da ta bivša ni tako bivša, kot se zdi? si jo že spoznala oz. te je že pripeljal v stanovanje?

Pejte na ženski forum pa tam klobasajte neumnosti med sabo!!!

A res pričakujete tukaj moške odgovore?

MISLIM, DA SI NEUMNA KOT NOČ, ČE VISIŠ NA MOŠKIH, KI IMAJO NEKJE NEKE PUNCE, PARTNERICE. Kaj le lažejo njim in na kakšne načine vse prekrivajo resnično situacijo – če ti taki tipi ustrezajo pač dober tek.

KAksna bivsa neki, lepo te prosim!!!¨
Tip je babjek in sedi na vec stolckih.
Cimprej ga daj na hladno!
Lp Natalija

najboljši fantje so že poročeni…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close