že tretji vezan
ne morem verjeti, da se mi to ponavlja in ponavlja….v dveh letih in pol sem spoznala in se tudi čustveno navezala na 3 fante (vsi so po 30.letu, resni, odgovorni), in za vse tri se je komaj kasneje izkazalo, da so v resni zvezi ali pa še živijo z bivšimi puncami. prvi je živel z bivšo punco,ker naj ona ne bi imela denarja za stanovanje. drugi mi je komaj po parih mesecih povedal, da ima punco in otroka. tretji, sedanji, pa me je prav tako po parih mesecih presenetil, da k njemu pa ne moreva, ker živi z bivšo punco, saj sta skupaj kupila stanovanje. Zelo ga imam rada, neizmerno, a situacijo z bivšimi puncami na tak način preveč dobro poznam in poznam zaplete in razplete, ko se fant od bivše odseli, vsa izsiljevanja, grožnje tudi meni, jok, omahovanje, predvsem pa veliko trpljenja z obeh strani. Ne razumem, zakaj fantje tako radi ostanejo živet pri svojih bivših, imeli pa bi tudi resno vezo s “pravim” dekletom?
Tudi jaz imam enga takega. Skupaj sva pol leta, on pa živi z bivšo, ker sta kupila stanovanje in jima še ni uspelo zrihtat zadeve. Se ne vtikam v to, mu zaupam, ker če mu ne bi, bi blo itak brezveze. Ampak ne mislim pa prenašat v nedogled. Če se bo najina veza razvijala, pričakujem, da se bo to spremenilo. Če pa ne, bo pač bolelo, ampak bom šla.
Forum je zaprt za komentiranje.