Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice že spet počitnice

že spet počitnice

Iskalnik je bil uporabljen, pa mi v glavnem meče ven Grčijo. Mene pa zanima, kje ste se imeli z majhnimi otroki še lepo, tako v hotelu, pa peščene plaže, kaj za videti …

Že zdaj hvala …
mami

prvih pet let smo dopustovali v dalmaciji, naslednjih pet let v sredozemlju, predvsem na grških otokih. sedaj sta na vrsti avstrija in italija.

če so starši zadovoljni prenesejo vso svojo pozitivno energijo na otroke in dopust je ok kjerkoli si. nikoli nismo rabili gugalnic, pa avtomobilčkov in ostale animacije za otroke. tudi miniklubi v hotelih so čista potuha.

tole o pozitivni energiji je češnjica fajn napisala!

Mi smo povsod uživali. Všeč nam je bila Sardinija, Kalabrija, zaljubljeni smo v Grčijo. Lani smo se imeli sanjsko na Mljetu. Od cenejših destinacij bi jaz priporočila Tunizijo – za relativno malo denarja hitro prideš v čisto drug svet, kjer si lahko ogleduješ zanimivosti kot te je volja – ali greš na vse izlete, ki jih ponujajo agencije, ali si kakšnega organiziraš sam, lahko pa si tudi samo v hotelu in na plaži, pa vseeno si v tistem času v malo drugačnem, arabskem svetu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close