Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Že 20 let nesrečno zaljubljena

Že 20 let nesrečno zaljubljena

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 5918, 14.12.2021 ob 21:00

Brez njega sem vredna neskončnokrat manj, zato neke hude škode zaradi moje stagnacije ni. Tako ali tako sem izgubila voljo do življenja.

Uf, cut the crap.. Poznam eno tako, ki se je metala za mojim bivšim možem, še v času, ko je bil poročen s prvo ženo. Pa sploh ne lepotec, nakladač, z lepimi besedami in obljubami. Mewne je zavestno lovil, ona je pa vedno capljala za njim. Na izvoli, pa je ni povohal. Po 25ih letih še vedno zaljubljena neutolažljivo vanj; svojega moža ima za copato- pa pošten, jo ima jo rad,  ga osebno poznam, samo on zanjo nikoli ni bil “tisto”, izhod v sili, da imata pač potomce. Ona pa totalno odpiljena. Pripravljena tudi “left overs” pobirat. Ampak žal ona nikoli ni bila tip ženske mojega bivšega moža. Kako se mi smili njen mož, ki je dober, pošten človek. Ona pa taka kura zaljubljena, ki bi prispodobno:  skočila tudi v mrzlo reko  na glavo, brez da bi vedela za globino vode  in to za papirčkom, ki bi ga moj bivši mož frcnil namerno v deročo reko in ji rekel :fetch doiggie, fetch…

Odgovor na objavo uporabnika
Še kako te razumem, 15.12.2021 ob 13:39

Tudi jaz že 25 let ljubim enega. Bil je moj prvi, ampak takrat sva bila premlada za daljšo zvezo. Kasneje sva si oba ustvarila vsak svojo družino. Zdaj sva spet v stikih, ampak dobila se (še) nisva. Se kar upiram temu, ker vem, da ogenj še tli in da bi vzplamtel, ko bi se srečala iz oči v oči.

Joj babe neumne… pa kako ne morete razumet, kako se ljudje spremenimo v 20+ih letih. Pa saj to ste bili praktično še “otroc”…..Sploh, ker ste to imele najstniške mladostne ljubezni.. Pa to, da tisti človek ni isti danes, kot je bil takrat – mlad, neizdelan, nepopisan list – kaj pa ti veš, kakšen je on karakterno in čustveno danes, kot odrasla oseba, z dozorelimi možgani.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close