Že 15 let ista frizura
Ojoj! Kaj slišim ?! Že 15 let ista frizura ?! Pa kaj se ne naveličaš ? Jaz bi si v tem času že 100 krat spremenila frizuro, če ne še večkrat (nimam v mislih samo striženje, ampak tudi čop, kitka, skodrani lasje, naravni lasje – ko si jih opereš in ne ravnaš in ne kodraš, jaz imam vsak dan malo drugače frizurco, res da imam ponavadi najraje čop ali pa lase spete v sponko za lase, tega v šoli ne počnem, ker se mi zdi da mi ne paše, ampak zmeraj pa najdem tudi kakšno drugo frizuro ki mi odlično pristoji). Za začetek lahko pričneš (če želiš in seveda če tega že ne počneš) s čopom, kitko, skodranimi lasmi, z dvema čopkoma, z dvema kitkama, kar želiš, potem lahko greš malo k frizerju da ti pobarva lase in lepo postriže, nato pa lahko nadaljuješ z malce bolj elegantnimi frizurami in tistimi, ki so zakomplicirane, dodaš lahko kakšne super uhane, in obleko, ki pa ne sme manjkati (če je frizura elegantna, naj obleka ne bo kmečka, ampak naj bo lepo elegantna, tako da se bodo lasje oz. frizura, obleka in uhani ujemali. Malo poglej tuje in naše zvezde (mi jih nimamo veliko), z besedo zvezde mislim na zvezdnike (igralke, pevke, manekenke), zagotovo ti je kakšna frizurca ki jo nosi na primer (Jennifer Aniston, Jessica Alba, Cameron Diaz, Anne Hathavay, Beyonce, Pink, Jennifer Love Hewitt, Jennifer Lopez, Anahi Giovanna Puente Portilla, Dulce MAria Savinon, in še bi lahko naštevali ) všeč. Več kaj ti ne morem svetovati, saj nisem frizerka, ko pa bom (za kar se bom šla šolati) pa lahko prideš v moj studio brezplačno.
Veš kaj. 15 let iste frizure ne moreš imeti. Naj ti povem razlog zakaj ne. Ker potem bi najverjetneje imela lase dolge najmanj do kolen, tako da mislim da z leti malce pretiravaš. Če pa želiš novo frizurco ne, se pa zgleduj po osebi z imenom >> kaj si rekla ?! > gospa, vi morate vedeti, katero frizuro želite, ne jaz.
Forum je zaprt za komentiranje.