Najdi forum

Združevanje filmčkov

Pozdravljeni!

Pravkar sem se vrnil z morja, kjer smo preko dig. fotoaparata posneli kar nekaj 1 minutnih filmčkov (kdo ve zakaj fotoaparat po eni minuti ugasne stvar, čeprav ima dovolj spomina!?!?!?)…. no v glavnem bi želel vse te filmčke združiti v enega samega.

A poznate kakšen program, s katerim bi to bilo možno narediti?

Hvala…

Easy Video Joiner

Windows movie maker

--- pa lep dan še naprej!

Najceneje in enostavno se združi z “Windows Movie Maker”, ampak je treba imeti win XP !!

Ali pa Win ME (Millenium edition)

Hvala za pomoč, poskušal sem z najprej z XP in nato z Easy video joinerjem, vendar je problem, da mi je fotoaparat vse filmčke posnel v *.mov formatu, ki ga pa nobeden od omenjenih programov ne podpira.

Kaj naj sedaj? Je še kak drug program, ali kak program ki pretvori *.mov v npr. *avi? Ali kdo ve?

LP

No, sicer za kakšen program za pretvorbo ne vem (mogoče drugi) imaš pa na možnost nadgrajevanja zastonj QuickTime playerja v QuickTimePro, kjer lahko urejaš filmčke v formatu *mov. Ni pa zastonj.

Sicer pa malo pobrskaj po programski opremi, ki si jo dobil zraven fotoaparata- sem skoraj prepričan, da imaš kakšen program zraven za urejanje posnetkov.

Tone, imam še eno rešitev; pusti svoj e-mail, pa se tipkava

Zgleda da so najpreprostejše rešitve najboljše. Z Minolta Dimage viewerjem je to združevanje dejansko možno. Sicer nič posebnega copy, paste brez kakšnih drugih možnosti, vendar deluje.

Žal se sam nikoli ne bi spomnil tega, preveč prisegam na B. Gatesa in Co.

Hvala za pomoč, lep pozdrav

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close