Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zdravstveni minister

Zdravstveni minister

Nov minister za zdravje Bešič_ Loredan ima ob sebi v ekipi dva bivša ministra: Marušiča in Sabedrla.    Glede na to, da slednja nista bila najbolj učinkovita me prihodnost zdravstva  malce skrbi.

nič skrbet, bodoči minister je tudi solastnik dveh privat zdravstvenih firm, zato se ni bati, da bodo kakšne hude spremembe.

mene ne skrbi nič, je fino da ima zdraven bivša ministra, ki vesta zakaj jima ni uspelo in Loredan ne bo ponavljal njunih napak. Ekipa je dovolj dobra in načrti, ki so jih predstavili so smiselni. Sem mnenja da če ta ekipa nič ne bo spremenila, potem bo res problem.

Me pa zanima katerih privat firm je solastnik.

medicinskega centra Šalara, dela pa tudi pri Bitencu (medicinski center Zdravje), temu velikemu kovidnemu zaslužkarju.

In kaj točno je narobe s tem da dela v privat kliniki? btw o lastništvu ne najdem podatka …

v današnjem Delu tako piše, sedaj pa če je verjeti novinarjem.

Naj… smo. Vem že od prej.

Jaz sem si zrihtala papirje za tujino. Ko zagusti spokamo in adios amigos.

Jaz zaupam le dr. Breclju in pa seveda dr. Samo Zver je res zaupanja vreden.  Ostali ne res niso prepričali.

Odgovor na objavo uporabnika
Qxy, 01.06.2022 ob 09:12

Jaz zaupam le dr. Breclju in pa seveda dr. Samo Zver je res zaupanja vreden.  Ostali ne res niso prepričali.

Brecelj je v Loredanovi ekipi, enako kot bivša dva ministra, tud zato mislim to, kar sem zgoraj napisala.

Najtežje je zdraviti zdravnike.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close