Zdravstveni administrator-starost ovira?
Moji testi so bili dovolj dobri, da bi delala na sodišču, en je bil, ta drugega sem pa zajeballa, najbrž podzavestno, ker nisem hotela sproti popravljati napak (za nazaj jih pa na smeš). Sicer tipkam res hitro…
Za zdravstvene administratorje pa sploh testov ni, sem bila na razgovorih,… to je kr nekej, najbrž res vse dobijo preko vez, pa pol tipkajo z dvema prstoma.
Sedaj pa sploh več ne iščem službe v teh resorjih, ker je brez veze (ker nisem dovolj dobra za njih), pa še plača je zanič.
Sedaj sem prostovoljka pa ne vem, če bi kaj več keša dobila, če bi delala kot zdravstvena administratorka ali na sodišču. Ampak hotela sem vsaj poskusiti, ker to obvladam. Svoje čase sem tipkala za ministra….. mlade čase.
Pa budala nisem znala izkoristiti priložnosti takrat, ko so mi ponujali službo, pa nisem znala izkoristiti priložnosti kasneje, ko so mi drugje ponujali službo, pa ne znam izkoristiti priložnosti danes,… čeprav mi nihče ne ponuja službe.
Sam Bog ve zakaj mora biti tako.
Vsem svetujem da pazite pri teh delovnih mestih, slabo placilo, ogromno pritiskov in delo s pacienti, vemo da ni lahko.
Znotraj teh institucij ze vlada kastni sistem, odvisno s kom se povezes, tako se ti bo godilo na delovnem mestu. Ne upostevajo se elementi delovnega razmerja, malice ponavadi nimas, nadure ne obstajajo.
Za prave inspektorje je zdravstvo zlata jama..
stara tema, 11.01.2022 ob 23:32
Eni pa res ne gledate, da odgovarjate po dveh letih?
Administratorji pa še vedno delajo in tudi bodo v prihodnosti 🙂
Ja, je koristno, ker se tudi spreminjajo pogoji, tudi glede na sedajšnje korona kolobocije pa ni luštno, saj jih ponekod selijo ko mačke mlade iz enih delov stavb v druge ( npr. UKC določene klinike so selili- npr. revmatološk ona dermatološko, ipd).
Sicer je to zaledno delo, ne rabiš bit mlada, – tanajboljše administratorke so stare pa nekje 40 let, s kilometrino, da zna dokumentacijo urejat, pa pravilno spisat tisto, kar mora 🙂
Predvsem pa je pomembno, da ni napak pri tipkanju izvidov pri prepisovanju z diktafona, kar zdravnik posname po pregledu pacienta; pa strokovne izraze moraš tudi poznati -to se sicer da naučiti dokaj hitro, če si nasplošno učljiva oseba. Ni pa hitro tipkanje več tako pomembno ker ne tipkaš direkt po nareku dohterja; pravilno, slovnično in strokovni izrazi če so pravilno izpisani; berljiv mora bit izdelek na koncu.
Pa vpisovanje pacientov v vrstni red, nosit kartoteke iz arhiva v ambulante, ipd. da lahko dela poteka normalno in so pacienti na vrsti ob naročenih urah.
Forum je zaprt za komentiranje.